IZVIRNO SPOROČILO: Maisha
Jaa vidla, vidla in dobila slikico...čeprav ni kaj dosti za videt, ampak pogledam pa vsaj 1x na uro
Jaz bi tudi na tvojem mestu

komaj čakam na pregled (točno čez 14 dni ga imam), da bom tudi jaz videla svojo pikico in dobila slikico
IZVIRNO SPOROČILO: little angel
hvala punce za dobrodoslico!
majcyca mislim da ni s tem da prsi ne bolijo nic narobe no. vsaj jaz mislim in upam tako. ker mene danes cel dan niso nic bolele... zdaj so me spet malo zacele...
samo pozitivno je treba razmisljat!
Upam, da je to res vse normalno ja. Mene tudi zdaj zvečer na dotik malo bolj bolijo kot čez dan, ampak res malo.
IZVIRNO SPOROČILO: Boka
Dobrodošla little angel
Hvala majcyca in teni! Saj meni se je tudi zdela, da je CB zanesljiv, ampak sej veste, ženska radovednost
Mene so krčki zaenkrat spustili, malo lažje diham.
Grahek, zdaj me je pa kar malo strah elevit jemat. Kako da to v lekarni ali pri G nič ne opozorijo. Ko sem klicala za pregled, me je vprašala, če jem folno, sem rekla, da elevit in je rekla, o super, še boljše
Jaz ko sem prebrala ta tvoj post in ti odpisala, sem se kar malo prestrašila (čeprav sem naredila že čez vikend 3 teste) in naredila še en test (listič), ampak je bila črtica bolj bleda kot čez vikend

saj se je lepo videla, ampak je res bila manj vidna

kaj je možno, da je to zaradi tega, ker sem zdaj delala test zvečer (popoldan sem spila 1,5 litra vode), tistega prvega pa sem delala takoj zjutraj? No upam, da je to to. Mislim, da ga bom jutri zjutraj še enkrat naredila, da vidim, kakšna črtica se bo pokazala. Upam, da je to res zaradi tega in da je vse ok z mojo pikico