Lep sončen pozdravček vse skupaj
Punce, ste (smo) pa res prave čveke, komaj še vas dohajam... čez dan me ni doma in ko pridem proti večeru na forum, me že čakajo 3 ali 4 strani za prebrat
VRTNICA84 - hvala za čestitke!!! tebi pa želim čimveč lepih trenutkov s tvojim sončkom!!!
IZVIRNO SPOROČILO: pikica86
hotela sem vprašati, če katero močno špika v jajčnikih? jaz sem že v prvi nosečnosti imela težave s tem-sem bila tudi v bolnici ravno tak čas nosečnosti(okrog osmega tedna).imam pa tudi zdaj takšne bolečine v levem jajčniku če dolgo ležim na levem boku, nekaj časa ne morem vsati ker me tako fjst boli skrbi me, ker sem dopoldan sama doma z malčkom in ne vem kaj bom če me tako močno zagrabi imam pa tudi na faxu problem, ker sedim in me po dolgem sedenju začne še bolj špikat. sicer imam naslednji torek pregled, ampak če me bo še fjst bolelo bom verjetno prej šla.
Mene je tudi včeraj zvečer malo zabolelo v levem jajčniku (saj niti nisem sigurna če je to jajčnik, tako bolj proti sredini že gre ta bolečina), pa danes me spet tu in tam tako malo zaboli na istem mestu. Kolikor vem, da bi to naj bilo kar normalno, ker se širi maternica. Ampak mene ne boli fejst, malo me zaboli tu in tam...
Aurea - čestitke za super pregled
anita goitan - čestitke in dobrodošla!!!
miklarom - čestitke za uspešen pregled
Hana76 - čestitke in dobrodošla tudi ti
Žaži - super za še en uspešen pregled jaz bi na tvojem mestu verjetno tudi razmišljala. če bi ostala pri isti G. Jaz bi se odločila verjetno po tem kriteriju, kateri G bi se mi zdel boljše in pri katerem bi se boljše počutila...
Kika99 - čestitke tudi tebi za super opravljen pregled
Janja - čestitke in dobrodošla