IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Jaz se tudi obupno počutim, pa nočem toliko jamrat, ker nisem ravno takšne sorte, to na žalost tudi spada k nosečnosti, samo jaz bi tudi stoje spala, slabo mi je, želodec me tišči, danes se mi je že enkrat pošteno dvignilo....pa se ne spomnim, a je bilo tako hudo v prvi nosečnosti ali ne, morda sem kar raje pozabila, ali pa je sedaj huje zato, ker imam majhnega otroka doma, ki seveda ne razume da se mami slabo počuti in bi se samo rada vlegla na kavč, on mi pa seveda tega ne dupušča in po možnosti zleze name in bi skal po trebuhu
.
Jaz se pa kar podpišem pod tole kar je Žaži napisala

, še zjutraj sem rekla da ni nekaj posebnih znakov nosečnosti, pa sedaj prekličem, ker tale slabost

. še posebno pa je mučno če imaš doma malčka, kateremu moraš posvečat pozornost in se na čase tud poigrat. Danes sem ga odpeljala kar v Merkatorjevo igralnico ker je zunaj tako vreme

Hvala bogu za tiste 3h ko zaspančka

in tudi mami lahko malo počije.
Mislim da bom danes precej slabo spala, ker ves čas razmišljam kako bo jutri na pregledu, po glavi mi hodijo besede G. iz mojega zadnjega pregleda-pol leta nazaj, ko mi je povedal da srčka se pa ne sliši
Proti strijam je meni pomagalo mandljevo olje-Weleda.
Čestitke za uspešne preglede