IZVIRNO SPOROČILO: tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Tudi jaz ne morem verjet, da nekaterim toliko zaračunavajo... ODERUHI
sva se z mojim zmenila pač ker se pri nas slikce plačajo, boma potem še katero vzela ko bo najin fižolček že zrastu - ko se bo na slikci boljše videlo
heej
jaz tudi hodim k dr.Simonitiju
a mi lahko poveš kako zgleda prvi pregled v nosečnosti in še enkrat kolko se kaj plača?
in drugač- kako se ti zdi dr.Simoniti?
Hvala
opažam da še nisi bila na pregledu
no moj današnji 1. pregled je bil takšen

:
bila sem naročena ob 8.30h in na vrsto sem prišla nekaj do 9h (tak in tak je treba vedno malo čakati

)
no šla sem v abulanto sestri sem dala kartico in se šla preoblečit v krilo, nato mi je sestra zmerila prtisk, velikost in težo ter te podatke zapisala v drtoteko in odšla sem k G. G je že bil obveščen o nosečnosti in sva se lepo pogovorila - pač kaj se moram paziti v

. in nato sem šla na stolček kjer me je pregledal, pokazal mi je vse kar se dogaja z "fižolčekom" (ni glih to rekel

) pokazal kje so rokice in nogice ter srček... omenil mi je še NS - kaj bom tam zvedela. prosila sem ga še za slikico (za katero mi je povedal da je po novem plačljiva (šment - jaz sem jo hotela) in sem rekla da se strinjam. ker še hodim v šolo sem ga prosila še za potrdilo za športno vzgojo - čeprav je rekel da lahko normalno telovadim in potrdilo za pogodbo(da bom opravljala samo izpite ne da jih bom morala sama plačati). tudi zato mi je povedal da mi mora nažalost zračunat (nič ne morem če jih pa potrebujem). potem me je še vprašal če imam kakšno vprašanje. nekaj vprašanj em še seveda imela - sem pač firbčna

, aja povedal mi je če bodo krvavitve naj takoj pridem k njemu (ker sem imela že 1ss v 7t) in nato sva še določila datume za naslednji pregled. dobila sem še napotnico da bom dala kri in vodo( KO BOŠ ŠLA NA PREGLED BODI TEŠČA - čeprav me ni v labaratoriju nč vprašala če sem že jedla). odšla sem v prrvo nastrpje in sem dala kri in vodo (za testiranje glede toksplomanoze - bom zvedela na naslednjem pregledu) , pa priskavo boš imela glede krvne skupine (no tosem že jaz imela tako da je nisem potrebovala

) preiskave so samo da se vidi če je s teboj vse vredu

. nič počakala sem nekaj minut i izvidi so kmalu bili ter sem jih nesla nazaj k sestri kjer mi je povedala da je z mano vse vredu in sem dobila še datume ter ure(za julij in avgust). in sem odšla domov (vse skupaj je pa trajalo tam od 8.30h - 10h tam nekje ali še malo več
aja ne ve točno koliko kaj stane vem pa da sem plačala eno slikico in eno zdravniško potrdilo in m je prišlo 20 evrov (me je skoraj na rit vrgl ko sem zvedela ceno - pa kaj čmo če nucam

)
drugače se mi zdi pa dr. Simoniti zelo vredu - pove ti vse kar hočeš vedeti (odgovori na vsako vprašanje) in to direkt ne pa po ovinkih (saj veš kaj mislim)
Sedaj sem pa cel spis napisala

upam da si vse zvedela, če te pa še kaj zanima pa kar vprašaj sem vedno na voljo
lep pozdravček
< Sporočilo je popravil tinncyka -- 10.6.2009 20:57:22 >