IZVIRNO SPOROČILO: Erin
jelouuuuuuuuuu!
jap, pri nas tud dretje.. se je menda kar pod previjalno skril da bi najdel malo miru zase... jedel je tam, crkljat se noče, za mojmu se joka, za mene ga boli k***, mogoče mal zamere ???? Menda tudi do tega pride..
Jutri naj bi že spal tm samo sem si premislila in bo v ponedeljek da ga jaz po koncu sama odpeljem ob 14.30.. aja pa dobila sem 5 turnusov dela wiiiiiiiiiiiiii!!!!
drugač pa ful pogrešam Tilkota... me vsakič ko pridem domov kar solze oblijejo od sreče... res ne vem zakaj se enim tkao mudi v službo ker jim je dolgčas, jaz bi bila še min pol leta z njim doma vsaj da se nauči hidit in jest... mah, trplenje pri navajanju na ločitev bi bla v vsakem primeru ampak vsaj bolj samostojen bi bil...
ooo bogi Tilko in boga mami. Pr nas je tud zamera - totalna ignoranca vsaj še uro potem k sem že doma - s to razliko, da se Tibor zdej še, zarad bolezni, doma pri domačih pazi, ki jih je navajen, jim zaupa in jih ima rad, kaj šele bo k gre v vrtec k neznanim ljudem.

bravo za turnuse
pa se čist strinjam s temle, da bi bla še doma - jsnoro, noro pogrešam najine dopoldneve k sva bla sam midva...sploh zbujanja pa crklanja v postelji, pa razno razne stvari. Je pa moj miškolin začel klicat mama in to konkretno, čeprav so ati, dedo in babi še zmer zakon, ampak je zdej mama tud zraven. Za vse je pa pomojem kriva pojoča želva ala Franček varianta, ki jo je dobil za rojstni dan in tolk simpatično poje ma, ma, ma, ma, ma in plava v vodi - naš je nor na njo, začne takoj plesat k jo sliš in zdej si je začel tud to prepevat - sicer v svoji štimi ampak vsi vemo za kaj gre
Sicer pa lahk rečem, da mam js tud mal krizice, pogrešam svojo staro službo, svoj stari kolektiv in domače okolje - ampak kaj čmo, določene stvari pač odtehtajo in prav je tako - upam da se bom novga delovnega okolja privadla, čeprav priznam, da me določene stvari konkretno motijo.
Vidim, da je velika večina začela z vrtcem in da so takšne in drugačne situacije - kaj naj rečem, mi svojo konkretno še čakamo - sem predvidevala da že v ponedeljek, ampak močno dvomim, ker ima naš mačkin vnete oči in z vnetimi očkami ga ne mislim v vrtec dajat, niti se mi to ne zdi primerno, glede na to, da je vnetje oči zlo nalezljivo.
nič zdej pa nazaj k pripravam in podobnim papirjem...zopet v nočko