cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Končno objava subvencije za mlade družine

clock-img

22.04.2009, 08:53

clock-img

Poka

pencil-img

1696

IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Mi trenutno še brez, pa smo itak državljani žnj stopnje, kajne? user posted image

Ne bi rekla, da je tako. S tem hočejo vspodbudit državljane k izobrazbi. S tem da so te subvencije zelo majhne v primerjavi s hrvaško. Od sestrične mož je podpisal pogodbo, da bo dokotriral do nevem katerega leta, država pa mu je sofinancirala nakup stanovanja. On plačuje kredita 250€ mesečno, drugače pa bi plačeval 500€ 20 let.

Čaki... zdej pa ti men tole pojasniuser posted image Ker se je zavezal, da bo naredil doktorat, so mu subvencionirali nakup stanovanja?

Aja, ups... na Hrvaškem, sem šele zdaj videla user posted image Sem te hotela vprašat kje se to prijaviš, ker če bi bilo to pri nas, grem takoj delat doktorat.

Sam so se znašli - Hrvati glede tega. Pri nas pa ko te j... bolj si izobražen, bolj se te izogibajo. Že res, da je prav, da spodbujajo izobraževanje, sam ne s subvencijami za mlade družine. To je čist mim...
Pol pa npr. narediš faks,dobiš subvencijo in se ti zgodi celo, da ne dobiš službe. Ker pardon, ampak pri nas je boljše bit frizer ali pa avtomehanik, kot pa dipl. ing. ali celo kak dr. Kar je sicer velik feler za SLO, ker nas bodo drugi očitno kmalu prehiteli, danes pa je znanje, inovativnost velika vrednost - sam pri nas te zaradi osebnih interesov nekaterih hočejo čim bolj onesposobit, da ja nebi bil kje slučajn boljši od koga...

clock-img

22.04.2009, 09:15

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Že res, da je prav, da spodbujajo izobraževanje, sam ne s subvencijami za mlade družine. To je čist mim...

Imaš prav...če je subvencija za mlade družine, naj bo za mlade družine, ne pa da zraven še toliko pogojev postavljajo.

Tista subvencija na Hrvaškem, je bila pa izključno za izobrazbo, ker on takrat ni bil poročen, otroka pa še nimata. In to je subvencija v pravem pomenu besede, ne pa pri nas, ko razmišljaš, če se ti sploh splača letat s papirji za tistih par 100€. To je glih tolk, da lahko rečejo, da smo socialna državauser posted image

< Sporočilo je popravil mika -- 22.4.2009 9:16:24 >

clock-img

22.04.2009, 09:42

clock-img

end1

pencil-img

1598

torej če si kupil stanovanje pred letom 2006 in plačuješ kredit se lahko obrišeš pod nosom?

clock-img

23.04.2009, 11:44

clock-img

pupika

pencil-img

2132

end1 točno tako, šteje se samo kar je od 1.3.2006 dalje. Tudi mene je razjezilo to.

clock-img

23.04.2009, 13:47

clock-img

end1

pencil-img

1598

sicer sem žalostnauser posted image user posted image user posted image , ampak hvala vseeeno za inf. se vsaj ne bom sikirala kam z denarjem

clock-img

12.05.2009, 13:34

clock-img

romanca9

pencil-img

2

Vprašanje: isponjujeva pogoje, imava user posted image user posted image  otročička, ampak nisva prijavljena na istem naslovu. Ali pripada, če se prijavim začasno?

clock-img

12.05.2009, 13:35

clock-img

Anonimen

OMG!!!!!
mi2 sva kupla 24.2. 2006!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 11:57

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

tajtaja poslala sem ti ZS. 

clock-img

26.05.2009, 22:07

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

če živimo pri partnerejvih starših, s tem, da imam jaz začasno bivanje...lahko dam vlogo ali ne?
torej jaz imam diplomo, pratner ne....je to tudi ovira.... ma ne štekam user posted image

You can't fix stupid.

clock-img

16.07.2009, 13:39

clock-img

lea23

pencil-img

517

punce kakor sem jst razumela to subvencijo KAR SE TIČE KONČANEGA FAKSA, to s faksom velja samo za najemnino?? če si pa stanovanje kupil oz. ga renoviral, pa ne potrebuješ končanega faksa.. al se motim??

clock-img

27.07.2009, 12:07

clock-img

PikicaStonoga

pencil-img

2919

++++++++

IZVIRNO SPOROČILO: lea23

punce kakor sem jst razumela to subvencijo KAR SE TIČE KONČANEGA FAKSA, to s faksom velja samo za najemnino?? če si pa stanovanje kupil oz. ga renoviral, pa ne potrebuješ končanega faksa.. al se motim??

prav maš

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem