A veš, imela sem mamo, ki je bila tako tebi podobna, kar se tega tiče, da bi druge ljudi nasilno ne vem kaj vse, če bi kdo na otroka roko položil.
a dej no....in tem se zdi da me poznaš....ccccc
jubi bog Mika, nič nisi tako zelo narobe naredila, da se boš zdaj pred enimi skrajneži kot je ula morala zagovarjat

sam ti si pa res zlo z mano obremenjena

boga reva, ti more bit kr težko živet
No, tale mi je tudi svetovna, da moraš moža, .... Enaka situacija kot pri otrocih - beseda je konj včasih.
če ga obravnavaš kot otroka, dobiš otroka. tko je to, ljuba gina, ko si tok pametna, bi pa ja tud to mogla vedet. ljudje ti dajo to, kar od njih pričakuješ. zakaj bi se nekdo obnašal resni in odgovorno in te upošteval, če pa ti itak tega od njega ne pričakuješ? če itak misliš da je debil pa nesposbnež, na ravni otroka, se bo pač tako obnašal, je lažje
ali pred sabo, pa še manj, da bi te zato morala vest peči očitno še mesece za tem. Človeško je to. In nobene dolgoročne psihične škode ne bo zaradi tega otrok trpel.
pa še tole - očitno jo peče, sama je rekla da jo, sej nism jst rekla da jo mora

kt da mam jst kej od tega, anjo peče vest al ne. ampak sama je rekla, da jo. in isto sem jaz napisala, sam teb očitno K vidiš ulla80 pade mrak na oči in sam sikaš, brez da bi prebrala dobr, kaj sploh napišem
mal si čudna no...pa načeloma ti velikokrat dam prov, se mi zdiš skulirana in prizemljena, pa mi ni težko to priznat, čeprov v določenih stvareh mi pa totalno mimo sekaš

pa kaj? pač vsi ne mislimo enako in vsi ne počnemo stvari enako, in kej pa piše da je ne univerzalen, edini prav? a nima vsak svoj prav? pa če se tebi zdi prav, da tepeš otroka, ga pač tepi. samo nej se ti zdi prav, miki se pa un poteg ni zdel prav, ker drugač ga nebi obžalovala. jaz za tisto kar vem da mam prav, NIKOLI ne obžalujem. zato nikoli ne obžalujem da ne tepem otrok, ker vem da mam prav

pa še velik je takih drugih "prav", sam to pa še ne pomeni, da če je zame prav, da je tud zate. sam jst lohk s tem čist mirno inkvalitetno živim. a lohk ti tud?
in kolk mam jst prav in kolk maš ti prov, bojo pa pokazala leta. odrasli otroci bojo sodniki

sej ko si star 12 al pa 15 let, se ti itak vse al pa skor vse, kar odrasli počno, zdi narobe

sam ko si pa star 25, al pa 30, pa že znaš mal popredalčkat. in to si jst želim. da bi blo v tem predalčkanju čim manj grenkobe in zamere. pol sem z vzgojo in načinom zmagala. pa seveda da mi otrok preživi tak dolg