Mene pa bolj to zanima, koliko je to sploh legalno pa po zakonih, če ti dajo do konca junija? Vmes pa prekinitev. Milim, da bi morali to skupaj stopit, it do odvetnikov... Men je to totalno izkoriščanje, poniževanje...
Veliko punc je precej preveč inteligentnih za delo v šolstvu res... Ne mislim za samo delo, ampak da tako pustimo, da se norce delajo iz nas, ko smo pa sposobni še za marsikaj drugega.
Ampak hvala bogu - jaz bom mogoče v šoli še leto, največ, potem se mi bo fajn zdel, ko bom jaz tista, ko bodo nekateri hodili po kolenih za kake donacije... Komaj čakam, res...
Slovenci pa - presenečena sem glede inteligence, sposobnosti, podjetnosti, znanja posameznikov - ko odpiram prošnje za zaposlitev. Kapo dol - sploh ker je 99% ljudi, za katere se vidi, da so sposobni, da so dali že marsikaj skozi. Žalostno je pa to, da taki nimajo služb, na položajih so pa sami nesposobneži. Jaz še vedno upam, da nam bo skupaj uspelo spremenit situacijo v tej mali državi, ker vem, da jo lahko.
In mislim, da tole zaposlovanje za 10 mesecev, ni po zakonu, sam nisem še pa raziskovala stvari, ker nimam toliko časa in ker vem, da itak ne bom ostala. Tiste, ki pa mislite, bi svetovala, da se malo povežete... res. Pa pozabite na SVIZ.