cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke III.del

clock-img

26.07.2009, 20:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar kaj tako slabo mnenje imaš o sebi? Zdaj pa jih boš poslušala od mene. Ti nisi normalna, ko bi vedela kako si lepa v belem, samo še lase bi si drugače naredla in slika popolnauser posted image . Večkrat bi se mogla tako zrihtat. Pa ne mi zdaj rečt...mi ni...ti mora bit, vsaka ženska se mora kdaj pa kdaj malo bolj zrihtat. Naslednjič pridi taka na kavo. Se strinjate?

se strinjam s tabo..
matcar..to je najslabše če imaš slabo mnenje o sebi....
lahko je ženska lepa ko šus,pa če nima samospoštovanje in si misli da je grda....bo taka izgledala v očeh drugih.user posted image    Vprašaj malo svojega kaj ima raje al lepotico al žensko ki se ceni.....no al pa kerega drugega dedca...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.07.2009, 20:49

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matcar....full si šikana v belem...user posted image

se POPOLNOMAAAAAAAAA strinjam.
To dretje pa si matcar verjetno slišala do tebe user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:50

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Naslednjič pridi taka na kavo. Se strinjate?

ja,seveda se!!!

Pol pa bom samo jaz edina v trenerki.. user posted image user posted image user posted image Jaz sem trenerka girl user posted image user posted image

clock-img

26.07.2009, 20:54

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pol pa bom samo jaz edina v trenerki.. user posted image user posted image user posted image Jaz sem trenerka girl user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo še tebe porihtale...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

26.07.2009, 20:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bomo še tebe porihtale...user posted image

ma smo face.....user posted image
saj jaz tud sem najraje v športnem,ko sem z otroci....ampak poleti pa mi je fajn kako jenko vrečt na sebe....da mi pihlja pod noge...user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

26.07.2009, 21:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

vrtnica 79...zarad mene se lahko keri dan popoldan dobimo....pa bi še mogoče Lena G prišla na en brzinski kafe.user posted image .....tam okol tretje ure...user posted image .......................user posted image

clock-img

26.07.2009, 21:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Joj,kake komplimente sem dobila!user posted image Ja,pa če se mi res ni za doma rihtat nekaj. Saj včasih me vtrga,samo to je bolj po redko.user posted image Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol.user posted image Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol.user posted image Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit

evo,ravno to je narobe...NISI DEBELA,SAMO MALO MOČNEJŠE POSTAVE in tud za tako rit se najdejo lepe stvari za porihtat....

glede frizure,a misliš da imajo drugi frizereje pri bajti...user posted image ..malo eksperimentiraj pa bo....al pa polikaj in si v 5 minutah poštimana............
moram te malo skregat........kolikokrat jamraš da ti je dolgčas.....pa stopi pred špegelj in vadi....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 26.7.2009 21:19:02 >

clock-img

26.07.2009, 21:21

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol.user posted image Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit

evo,ravno to je narobe...NISI DEBELA,SAMO MALO MOČNEJŠE POSTAVE in tud za tako rit se najdejo lepe stvari za porihtat....

glede frizure,a misliš da imajo drugi frizereje pri bajti...user posted image ..malo eksperimentiraj pa bo....al pa polikaj in si v 5 minutah poštimana............
moram te malo skregat........kolikokrat jamraš da ti je dolgčas.....pa stopi pred špegelj in vadi....user posted image

Ja,samo pol si moram cote nabavit,neke pametne,pa šuhe zraven,pa likalnik za lase....

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:21

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Joj,kake komplimente sem dobila!user posted image Ja,pa če se mi res ni za doma rihtat nekaj. Saj včasih me vtrga,samo to je bolj po redko.user posted image Pa če sem predebela,pa nič na rit ne dobim,pa me volja mine pol.user posted image Aja,kaj pa se frizure tiče,pa nimam frizera pri bajti,sama pa si nič ne znam naredit

haloooo! Meni se ne zdiš debela.

clock-img

26.07.2009, 21:23

clock-img

matcar

pencil-img

25199

ja pa ja...seveda sem debela,rit mam kot velebit,noge pa ko šprancir palčke...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:25

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

naš bauc................

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

26.07.2009, 21:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja pa ja...seveda sem debela,rit mam kot velebit,noge pa ko šprancir palčke...

user posted image user posted image   faca...

grema na fittnes matcar??
jaz iščem družbo in je ne najdem....user posted image

clock-img

26.07.2009, 21:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ja,bi šla,ful...samo pol bi mogle hodit zvečer,ko mam varstvo za user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

M pa je tak sladko bitjeuser posted image ! Ful...

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Saraya.. ma pa prave spalne položaje user posted image user posted image

matcar.. ti pa ga vsekaš ej..

clock-img

26.07.2009, 21:31

clock-img

LenaG

pencil-img

349

IZVIRNO SPOROČILO: LenaG

nič grem peglat . . . user posted image

Pa pridi še nazaj...

evo me, na kratko sem prišla pogledat . . . sem vam še hotela poslikat in pokazat kaj rišem po stenah . . . pa ni bilo časa user posted image

Tisa 17.08.2008

clock-img

26.07.2009, 21:32

clock-img

matcar

pencil-img

25199

matcar.. ti pa ga vsekaš ej..

user posted image user posted image user posted image kako krepko na svoj račun,ne! Vem,ja!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja..tam okol šeste...

Ja,bi šla,ful...samo pol bi mogle hodit zvečer,ko mam varstvo za user posted image

clock-img

26.07.2009, 21:33

clock-img

matcar

pencil-img

25199

nič grem peglat . . . user posted image

Pa pridi še nazaj...

evo me, na kratko sem prišla pogledat . . . sem vam še hotela poslikat in pokazat kaj rišem po stenah . . . pa ni bilo časa user posted image

Pa boš drugič,saj ne bo pobegnilo s steneuser posted image Ne se sekirat. Lepo,da si nazaj prišlauser posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

M pa je tak sladko bitjeuser posted image ! Ful...

user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pa drugič, ko boš imela čas.. user posted image
ne bit žalostna.

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

ja..tam okol šeste...

Bolj pozno ti ne gre ven? Okoli 8-ih?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

26.07.2009, 21:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

grem jest...se vrnemuser posted image

clock-img

26.07.2009, 21:35

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja..tam okol šeste...

Bolj pozno ti ne gre ven? Okoli 8-ih?

ah.....kje pa...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem