writing-img

RE: Mariborčanke III.del

clock-img

22.04.2009, 13:58

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Oj, matcar oprosti za danes ampak sem res že bila zmenjena, ker me je sestra čakala, da sva šli na avtobus, ker v mesto se več ne peljem z avtom, ker lahko popuser posted image diš s parkirnimi prostori.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

22.04.2009, 13:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Zakaj sta pa šle v EP če je taki lepi sonček, midve sva pred astorio sedele. Kak mi je pasalo malo bit brez otroka.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

22.04.2009, 14:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Saj smo mi tudi zunaj sedeli. Ne vem,tak smo se zmenle. Pa naslednji teden smo zmenjene v torek ali sredo,kak bo pač lepo vreme. Imajo otroci počitnice.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.04.2009, 14:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa naslednji teden smo zmenjene v torek ali sredo,kak bo pač lepo vreme.

Bom gledala in se potrudila, da pridem.

clock-img

22.04.2009, 14:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ja,zrihtaj si fraj en dan.Saj bomo javle ,kateri dan točno!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

22.04.2009, 21:03

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nobene ni...user posted image .

Potem pa:

user posted image

clock-img

23.04.2009, 08:22

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dobro jutro..user posted image

mi nismo nič danes spali...sem taka ko zombi....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.04.2009, 10:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

dobro jutro..user posted image

mi nismo nič danes spali...sem taka ko zombi....user posted image

Te pa si lahko roke podama! Ne vem,no,me je strah ratalo,da je dan za noč zamenjal. Samo dvovim malo,ker v spanju joka,tak da ga je ŠRAUFAT začelo zgleda. Bomo vidli,kak bo naprej kaj.
Aja,jutro,mi je zaj ratalo gar prit. Včeraj pa sem zaspala že ob 9.30,nisem niti filma do konca gledala,me je sfalilo v šusu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.04.2009, 10:09

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

eh..jaz pa zvečer ne morem zaspat...
danes bi morala pa it s kolegicami ven,prvič odkar imam M.,pa zgleda da spet ne bo niččččuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

23.04.2009, 10:16

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dobro jutro tudi od mene, čeprav je dan deževen in tečen.

Matcar upam, da ni Saš zamenjal dan za noč, jaz sem se tega vedno bala. Vem kaj pomeni nespanje, hb krčev pa Jan ni imel kaj dosti mogoče 7-10 dni in še to ni bilo tako hudo. Ta mali ti bo pa dal vetra za vse tri skupaj.

Saraya tudi tebi user posted image  za malo.

clock-img

23.04.2009, 10:36

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dobro jutro tudi od mene, čeprav je dan deževen in tečen.

Matcar upam, da ni Saš zamenjal dan za noč, jaz sem se tega vedno bala. Vem kaj pomeni nespanje, hb krčev pa Jan ni imel kaj dosti mogoče 7-10 dni in še to ni bilo tako hudo. Ta mali ti bo pa dal vetra za vse tri skupaj.

Ja,zgleda že tak. Bomo vidli.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.04.2009, 10:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

matcar..kaki cakec je malo Sašuser posted image
včeraj sem prišla tak natovorjena domov,da sem komaj nesla vse....pa še user posted image je bila tečna....user posted image

clock-img

23.04.2009, 10:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

botrca,kak si kaj ti???

clock-img

23.04.2009, 10:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kje steuser posted image user posted image

clock-img

23.04.2009, 11:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

pozdravljene. Meni tud včeraj ni uspelo prit. Ma na toti občini si vzamejo čas, koda imam cel dan čas,da si eno vozniško podaljšamuser posted image Stala sem pol ure pred vrati ker je pisalo zasedeno. Delalo jih je 6!, ko pa sem stopla noter pa je samo ena stranka bila not..ostale gospodične so se veselo pogpvarjale. Pa še tečne so ble kot drek. Za popuser posted image t.

Danes pa imamo dež..kak brezveze.  En dan full lepo drugi dan pa tako za poj v rit.. user posted image

Moj otrok pa je danes non stop lačen..je na obroke..se mi zdi da se več ali manj bolj carta.

clock-img

23.04.2009, 11:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

botrca,kak si kaj ti???

eh, slabo križ me zopet bolj boli da komaj hodim, pa skonit se ne morem...dobro da je mož zjutraj doma ko malega rihtam za vrtec, da mi ga pomaga nosit.

clock-img

23.04.2009, 11:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ma na toti občini si vzamejo čas, koda imam cel dan čas,da si eno vozniško podaljšamuser posted image Stala sem pol ure pred vrati ker je pisalo zasedeno. Delalo jih je 6!, ko pa sem stopla noter pa je samo ena stranka bila not..ostale gospodične so se veselo pogpvarjale. Pa še tečne so ble kot drek. Za popuser posted image t.

tak je to pri nas...spremenit pa ne moremo nažalost user posted image .

clock-img

23.04.2009, 11:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nič, grem se vlečt da si križ malo spočijem koliko lahko. Kosilo imam 3/4 kuhano...sem bila pridna user posted image .

Jan je dobil končno datum za poseg na sečilih in to 6.5.2009 ob 7h morava bit tam. Strah me je kot pesa...

clock-img

23.04.2009, 14:25

clock-img

lili82

pencil-img

215

Alo čveke!

Imate prostor še za kakšno?

Sicer nisem iz MB, ampak iz Lenarta, ampak drugače hodim v službo v MB in se tudi sicer dosti potepam po najlepšem mestu v Slovenijiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

23.04.2009, 14:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pozdravljena lili in dobrodošlauser posted image

clock-img

23.04.2009, 15:09

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Lili82 dobrodošla user posted image ...seveda se nam lahko pridružiš. Povej kaj več o sebi.

clock-img

23.04.2009, 15:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: lili82

...se dosti potepam po najlepšem mestu v Slovenijiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

potem boš pa lahko z nami kofetkala naslednji teden?

clock-img

23.04.2009, 15:24

clock-img

lili82

pencil-img

215

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

potem boš pa lahko z nami kofetkala naslednji teden?

Z veseljem, hvala za povabilo. Bom pridno čekirala frum, da vidim, kdaj boste planirale kofetkat, pa se vam pridružim...

Drugače pa: stara sem 26 let, poročena, 21.3. sva dobila prvega otroka - Ime mu je Saša, ob rojstvu je bil velik 51,5 in je tehtal 3.530g. V enem mesecu pe je že zrastel za 2,5 cm in se zredil za malo več kot kg. Sicer živim v Lenartu, ampak noro pogrešam MB (prej sem bila vsak dan tam - služba, šoping, kavice...) in zato vsakič, ko se ponudi priložnost, "pobegnem"  v MB malo na sprehod z malim user posted image Ni lepšega kot pa na sončku sedet pri Astorii al pa Marpurgi in čvekat v nedogled... Predvidevam, da se strinjate?user posted image

clock-img

23.04.2009, 15:53

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Lili,dobrodošla!user posted image
Jaz se popolnoma strinjam s tabo. Ti se kar pridruži,te bomo vesele.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

23.04.2009, 16:20

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Ni lepšega kot pa na sončku sedet pri Astorii al pa Marpurgi in čvekat v nedogled... Predvidevam, da se strinjate?user posted image

pa še kako user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem