writing-img

RE: kako popestriti

clock-img

23.04.2009, 09:28

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Pri tebi je kozarec napol poln.

ja, tak sem narejena, pri meni je vedno na pol poln, tudi če je na četrt - je na četrt polnuser posted image . Vidiš, jaz sem njegovo izjavo razumela čisto drugače: njemu je postalo dolgočasno zato, ker njej ni lepo - torej mu je važno, da njegova ženska doživi orgazem, ni mu vseeno zanjo... Iz tega bi sklepala, da se trudi za to... Nekaterim bi bilo vseeno, glavno da njemu pride... Maš prav, zelo različno se da razumet eno in isto besedilouser posted image . Mogoče nama bo anonimna povedala kaj več, da bo lažje ugotovit, kakšen je kozarecuser posted image - pa upam, da imam jaz prav, pa da se tudi on trudi. Ali pa da imaš ti, pa bo to ugotovil in se začel trudit.

clock-img

06.05.2009, 17:58

clock-img

flora1

pencil-img

89

joj o antidepresivih sem slišala same slabe stvari.. ne priporočam če ni nujno nujno

clock-img

07.05.2009, 09:47

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jah, dobra stran je, da dostikrat pomagajo, praktičnih izkušenj nimam, teoretično pa malo poznam in po izkušnjah nekaj ljudi, ki jih poznam, bi rekla,da se je videla razlika... Ne zagovarjam tablet, če niso nujno potrebne, ampak včasih ne gre drugače... Navsezadnje je verjetno boljše imet slabši seks in bit sicer zadovoljen v življenju kot pa bit čisto na tleh, da ti sploh do seksa ni...

clock-img

07.05.2009, 10:11

clock-img

Anonimen

Zajahaj ga od zgoraj in ti bo za zihr prišlo.Jaz doživim več orgazmov zaporedno, če želim.Res pa moraš imet vsaj malo kondicijeuser posted image .Poskusi od zgoraj. Meni je super in mi to ogromno pomeni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem