Olaaaaaa!
Končno se vam lahk oglasm madonca hehe. Najprej hvala vsem za čestitke.
mam poune rokce dela, dojenje, uspavanje, previjanje, crklanje, lupčkanje...
zto mam zdj na hitr čas, da se vam javim, ko tamala spančka. Domov sm pršla v četrtek, ker sm js mela še poseg na maternici kr so mi mogl še neki tkiva odstrant k je ostal od postlce. Bla sm tud mal rezana tko da me edin to mal boli, drgač smo pa obe zdravi. Moja porodna zgodba: v petek sem ostala v P zaradi visokega pritiska in še isti dan so mi dal neko svečko za mehčanje materničnega vratu in da bi se mal pospešl moji popadki. Dobila sm še dve svečke u soboto in še zmer sm bla mal odprta, 2cm. Kljub temu se je G odločla d mi bodo kr sprožil porod. Petnajst minut do 6ih popoldne sm šla čist flegma v porodno sobo kr sm bla neznansko vesela, da bom že rodila. Najprej mi je G predrla čep al kaj je že tisto in sm mela res ogromno plodovnice. Potem so mi počas dal infuzijo z umetnimi popadki, o marija sveta kok so mene bolel teli popadki, naravni so se mi zdel blagi proti tem. Pa nočem nobene nč strašit kr kot vidte sm preživela.
sm že skor obupala na postli k se je bližalo koncu, sm mela filing d mi bo razneslospodn del trebuha, ampak sm mela dobro babco tko da na konc je moja punčka dokaj hitr za prvi porod pršla na svet. Ko sm jo dobila v naročje, sm pozabila na vse bolečine kr sm mela in mam najlepši zakladek na svetu. Tok mal, da se javim, da ne boste misnle d sm pozabila na vas, ker nism! Ste ble pa res pridne ste se razpisale, ko me ni blo, sploh ne vem kko naj vse preberem za nazaj.
vsem tistim, ki ste zagledale + čestitam, za ostale pa
da vam uspe čim prej.
aja, slikce od tamale pa še naložim u tist album k ga že mam. Aja, pa še vesel božič vsem, mal sm pozna, ampak useen.