writing-img

RE: Kljub mladosti bomo mamice :)

clock-img

01.01.2010, 21:25

clock-img

emibu

pencil-img

1306

zvezdici marec bo takoj tu, le kje je šele maj to je šele dalečuser posted image
baby kitty jst ti iskreno želim tisti magični plusek da bi tudi ti uživala v tej čarobnosti ki jo ima nosečnost sicer pa ne bii slabe volje glavo pokonci takrat ko boš najmanj pričakovala bo prišlo boš videla user posted image pa veliko sreče!!

clock-img

01.01.2010, 21:31

clock-img

egleria

pencil-img

1336

hei!
no jaz sem novo leto preživela brez dragega v družbi staršev. prvič in zadnjič!! bilo je res grozno.
babykitty kaj pa je bilo tako groznega s temi prazniki?? jaz ti želim da ti novo leto prinese en velik plusek!!

clock-img

01.01.2010, 21:48

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

egleria za božič smrt med božično večerjo, za novo leto pa žalovanje... tako da res katastrofa... hvala za želje

emibu hvala za želje...

clock-img

01.01.2010, 23:01

clock-img

biba88

pencil-img

630

hello!!!
babykitty resnično upam da zagledašuser posted image in se ti uresnićijo sanje!
jest sem novo leto preživela super v družbi mojih staršev in starih staršev in seveda svojega možka in pikiceuser posted image meli smo se luštno, pol sva obiskala še stare kolege in smo debatirali do 4 zjutraj! sem kr carka!user posted image že ene par let nisem celo noč žuralauser posted image danes sem pa presortirala cunjice za mojo bejbiko ! jest komaj čakam maj joojjjoooj upam da mi bo naslednjih 20 tednov tut tko hitr miniluser posted image user posted image

clock-img

02.01.2010, 08:17

clock-img

egleria

pencil-img

1336

BabyKitty sožaljeuser posted image

clock-img

02.01.2010, 09:18

clock-img

emibu

pencil-img

1306

baby kitty- moje sožaljeuser posted image user posted image

clock-img

02.01.2010, 11:31

clock-img

emibu

pencil-img

1306

eno uprašanje a je katera kupovala prek e-baya? kakšni so potni stroški in podobnimi zadevami še nikoli nisem pa sem malo skeptična iščem pa angel sound pa vidim da so tle dost cenej a kako je pa s tem če ne dela pa to? ker to so rabljeni izdelki a ne?

clock-img

02.01.2010, 11:59

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

babykitty - držim pestke zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Sporoči!
Joj sožalje. To, pa je moralo biti res grozno ja user posted image user posted image user posted image .

emibu
- jooj ja še malo!

egleria - uh groza. Upam tudi jaz s tabo, da zadnjič. Predvideva, da mora biti kar mučno praznovati brez dragega.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

clock-img

02.01.2010, 13:14

clock-img

Tincy90

pencil-img

2038

Zvezdici pajac sm kupila u trgovini NKD.user posted image

clock-img

02.01.2010, 13:25

clock-img

donna22

pencil-img

2185

babykitty, sožalje in držimo pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja Zala pa ima danes že pol letauser posted image user posted image user posted image

Čas kar beži, punceuser posted image

Za novo leto pa je Zala bila budna kar do 2h zjutrajuser posted image Je čisto po mamiciuser posted image Zadnje cajte nekaj štrajka s tem spanjemuser posted image

clock-img

02.01.2010, 14:11

clock-img

arupnik3

pencil-img

1234

ojla punce nism nič brala za nazaj ker nimam časa ja takole preživeli smo tjaša je bila pridna ponoči je gledala ognjemet kar iz postelje potem ko se je pa umirilo je pa nazaj zaspala.... aja naša punca pa ima danes ravno 13 mesecev..

clock-img

02.01.2010, 15:27

clock-img

malajka84

pencil-img

1271

babykitty držim pesti, da bo plusekuser posted image user posted image

clock-img

02.01.2010, 16:40

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

hvala vsem... 

clock-img

02.01.2010, 17:44

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

tincy - hmm.. mislim, da še nisem naletela na to trgovino v LJ. Ali, pa je sploh nisem opazila, hehe. Vglavnem, pajac je rees lep!

donna - čestitke za malo zalo in njeno polovičko svečke! user posted image user posted image

arupnik - pa tudi tvoji user posted image user posted image za 13 mesecev.
Joj čas gre reees hitro!

clock-img

02.01.2010, 20:53

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici
donna
- čestitke za malo zalo in njeno polovičko svečke! user posted image user posted image

Hvalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.01.2010, 21:02

clock-img

emibu

pencil-img

1306

mene pa neki zanima..ste kdaj imele občutek da bo ali je kaj narobe z bebo? jst nwm mam učasih tak butaste misli

clock-img

02.01.2010, 21:07

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

emibu - to je čisto normalno, ker si pač želiš, da bi bilo vse ok. Tudi jaz se s tem spopadam. Vendar je boljše, da te misli odmisliš!

clock-img

02.01.2010, 22:52

clock-img

mladika

pencil-img

971

hej hej!!

Najprej punce vsem,ki že imate svoje bebice čim več srečnih in lepih trenutkov, tiste,ki ste noseče,čim lepšo nosečnost do konca,tistim,ki pa čakate oz. čakamo na user posted image pa da čimprej zagledamo user posted image !!
No da povem,da sva z dragijem silvestrovo zelo lepo preživela in kar je najpomembnejše da user posted image zamuja že 3 dni in da ni znakov ne prihajajoče user posted image ne user posted image .Tko da jutri grem po testek(če me M prej ne prehiti) da vidimo na čem smo.Upam da bo to to kar mislim da je in da me user posted image ne heca z zamujanjem.Vam poročam...

clock-img

03.01.2010, 10:22

clock-img

emibu

pencil-img

1306

zvezdici- upam da je use ql me bo menda prei infarkt predn bom dočakala morfologijouser posted image

mladika-držimo pesti da bo ++++

clock-img

03.01.2010, 10:41

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: emibu

mene pa neki zanima..ste kdaj imele občutek da bo ali je kaj narobe z bebo? jst nwm mam učasih tak butaste misli

Najbolj me je to skrbelo tik pred koncem ... Ja žal pridejo take misli ... Ampak minejouser posted image

clock-img

03.01.2010, 10:56

clock-img

egleria

pencil-img

1336

emibu to je čisto normalno. ampak bolje odmislit to ker bebica vse čuti.. mene to zdle proti koncu vedno bolj skrbi ampak si probam misli spreobrnit drugam.
najbolj me je pa itak skrbelo ko sem zvedela da sem streptokok B pozitivna..

clock-img

03.01.2010, 11:14

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

emibu - sigurno je vse ok user posted image . Ne se preveč sekirat! user posted image

mladika - user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

clock-img

03.01.2010, 11:19

clock-img

biba88

pencil-img

630

emibu mene tut včasih skrbi. pol pa probam mislt na to da bo vse v redu da bom kmalu dobila zdravo veliko štručko v rokein jo bom cartala....včasih pa tut kako solzo potočm ker me tok skrbi . potrudi se pa probej mislt na to da bo vse kul!

kako ste punce ! jest sem včeraj delala seznam stvari ki jih potrebujem, sej vekliko že imam ker sem dobila. sam mi je to tok fajn delatuser posted image  že ene 5 x sem pregledala cunjce za tamalo ki sem jih dobila pa tiste k sem kuplauser posted image  noseča sem 20t pa že komaj čakam kepicouser posted image  danes bom paše mal generalko delala v stanovanjuuser posted image  pospravljanje me pomirja se lohk iživljam nad ploščicam user posted image

clock-img

03.01.2010, 11:25

clock-img

emibu

pencil-img

1306

hvala punceuser posted image user posted image ste me potolažle...
user posted image user posted image jooi čist vem kak ti je jst sm ga tut učeri delala user posted image user posted image user posted image če zvemo spol u torek pol skočma u mullerja pa nabavim  še use stvari ki jih rabim hehe čeprau sem tut jst šele u 20 tednu user posted image user posted image a vete majo u mullerju tut te podloge za bebice za previjanje pa to? ker jst se nism nikol posvečala lih unem oddelkuuser posted image

clock-img

03.01.2010, 11:54

clock-img

Zvezdici

pencil-img

2556

biba - sem malo pokukala v tvoj album. Imaš že kar nekaj stvari. In prav lepe so user posted image .

emibu - kakšne podloge misliš? Une ta mehke za na previjalno? Če misliš te, nisem sigurna, hmm.. se mi zdi, da jih še nisem videla.

Jaz danes spet perem za pikico, sem čist vesela. Zanimivo, da sem rajši doma pri pralnem stroju, kot pa zunaj na sončku user posted image . Samo mi je res užitek.
Bom tudi jaz malo poslikala, se je garderoba za pupo kar razširila user posted image . Je pa vse v vrečkah zapakirano (ker je že oprano in zlikano) tako, da se vidi bolj tako tako user posted image .

Sem, pa danes ugotovila da vse kar še rabim je podloga za previjanje, ležalnik, ter vrečo v kateri bo pupa šla domov. Drugače imam pa že vse user posted image user posted image .
Joj joj.. sama sebe delam še bolj nestrpno user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem