IZVIRNO SPOROČILO: Katina
Po dolgem času sem se malo oglasila, ker se zopet bližajo relativno sveži spomini izpred enega leta.
Lepo, da si se oglasila.
Danes so bolj žalostni, vendar že ves dan mislim na našo TamaroJ in upam, ter želim, da se ji v življenju vse postavi na pravo mesto. Velikokrat mislim nate na
in
. Želim ti vse dobro!
Hkrati izkoriščam priliko, da voščim vsem (Z)majčkom in (z)majčicam, ki so že upihnili prvo svečko, pa tudi tistim, ki jo šele bodo. Vse naj, naj, naj, najboljše. naj bo vaša pot mehka, polna ljubečih ljudi, ki vam bodo vtisnili čudovite življenske izkušnje
Hkrati čestitam tudi vam, mamicam in očkom za zlate majske sončke.
Hvala za lepe želje in enako tudi vam.
Mi smo glavno praznovanje že opravili, mamica se je potrudila in spekla XXL torto, ki je izginila kot bi mignil. Za prvo svečko se je morala potrudit, a ne?
Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, to je noro kakšna torta
A bi jo naredila še za nas?
Joj kaj bi dala, da bi tudi mi imeli takšno torto.
Na hitro sem videla Varjino tortico, super tortica
. Itak pa vem, da Kasso obvlada.
Vem, da vas nekaj že hodi v službo, ker nisem brala ne vem kako se počutite. Upam, da dobro. Mi še čakamo odgovor na našo pritožbo v zvezi s podaljšanjem porodniške - vsak čas bo mesec in pol odkrar smo jo oddali. Trenutno koristim še lanski dopust in upam, da v tem času prejmemo odgovor.
Mesec in pol????? To je pa malo dolgo. Jaz sem čakala skoraj tri tedne pa se mi je vleklo.