IZVIRNO SPOROČILO: ljupka
Katjusa saj teb je pa vrjetno odleglo ,ker si rekla da bi še mal počakala.Ampak priznaj da globoko tam v kotičku srca si pa razočarana.Jas sem bila ,ko sem delala test ,ker je
po dva tri mesca nimam.Kako se zdaj počutiš?
sej nisem niti še prepričana, da

prihaja prej je bla rozasta sluz zdej je spet bela.... no mislil, da se napoveduje.... ja itak mi ni vseeno v srčku je vse drugače kot v glavi.... edino kar se bojim je, da mi spet ne bo uspelo brez tega, da bom nonstop pr G... ampak upam da gre v 3-je rado

Vsekakor bi bil najbolj optimalni čas nekje v začetku jeseni.... ampak ne mislim do takrat pazit k nikol se ne ve kdaj je tist trenutek k bi pa uspelo
tole je pa

če je po več mesecev ni... pol nikol ne veš na čem si.... in kako je blo v 1. in 2. si zanosla spontano al s pomočjo klomifena? jst sem obakrat s klomifenom in vedno smo se trudli v povprečju 2 leti....
jada kak zdržiš brez testa.... jst sem si ga misla dons kupit pa sem se pol raje odločla, da ne ker bi bla razočarana in nočem sebi vršit pritiska itak ni še niti 3 mesece od poroda... počutim se pa kot, da nisem rodila

benjamin je pa tud tok priden, da imam z njim čist premalo dela:)
a si kej tipata MV če je trd in zaprt pol je lahko to to, če je mehak in se odpira bo kmalu

.... moj je pa tak, da nimam pojma

ni ne trd ne mehak in ni še odprt