writing-img

RE: Majčice 2009 - 5. del

clock-img

05.05.2009, 14:24

clock-img

psaša

pencil-img

973

Čestitam vsem novim mamicam user posted image

Jaz sem iz pregleda. Odprta 4-5 cm, HB je bila gužva v porodni in me je poslala domov do jutri zjutraj, ko moram priti rodit. Je rekla, da je brezveze odlašat, ker sem že čisto na koncu. Imam pa sedaj lažne popadke in jih kar spremljam, da se ne bodo razvili v redne. Matr, so že na 10-11 min.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

clock-img

05.05.2009, 14:26

clock-img

petra a

pencil-img

2070

ja sej, vedno se pol spomnim nate in mi je lažje...si že enkrat napisalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: petra a

kilažice, a to so kilažice...to so ornk kile, materuser posted image

Če sem jaz rodila 4690 user posted image user posted image , pol boš pa tudi ti tegale s cca 4000user posted image In btw- šlo je popolnoma brez problemov, v treh urcah sem bila fertikuser posted image

clock-img

05.05.2009, 14:26

clock-img

petra a

pencil-img

2070

oooo psaša, sem ti kar fouš...srečno jutriuser posted image

clock-img

05.05.2009, 14:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

05.05.2009, 14:30

clock-img

Anonimen

psaša - toliko si že odprta madona ? Sej ti boš pa zdej zdej rodila......

clock-img

05.05.2009, 14:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo da ne boste skup padle ker še niste dobile svoje doze...a ne katmat...user posted image user posted image user posted image

psaša srečno potem jutri...user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 14:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

psaša - toliko si že odprta madona ? Sej ti boš pa zdej zdej rodila......

jaz sem bila odprta 7 cm ko sem prišla in rodila potem v slabi uri

clock-img

05.05.2009, 14:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Psaša, srečno jutri!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

05.05.2009, 14:34

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

U, kaka ritka! user posted image user posted image user posted image
Evo, na ritke padam brez problema, tud če me radiatorčki ne ganejo! user posted image user posted image

clock-img

05.05.2009, 14:35

clock-img

lananai

pencil-img

3613

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Jaz sem iz pregleda. Odprta 4-5 cm, HB je bila gužva v porodni in me je poslala domov do jutri zjutraj, ko moram priti rodit. Je rekla, da je brezveze odlašat, ker sem že čisto na koncu. Imam pa sedaj lažne popadke in jih kar spremljam, da se ne bodo razvili v redne. Matr, so že na 10-11 min.

Bravo za odprtost!
Čakamo kmalu novičke od tebe! user posted image

clock-img

05.05.2009, 14:40

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Lananai, kako si čutila odtekanje plodovnice? Mater, jaz sploh ne vem- al je izcedek al je plodovnicauser posted image Sem čist živčna zaradi tegauser posted image

Sej nisem vedla, da je plodovnica. Samo ponoči me je zbudilo, ko sem bila malo mokra po nogah in sem se mogla z brisačo obrisat. Pa niti ne zlo. Spim naga pa ni blo nič na posteljnini. In to potem še ene 3x do jutra. Pa spet ene 3x al 4x do pregleda - ko sem npr. vstala iz stola. Pa na uni mizi pri G mi je bilo prav nerodno, ko sem se gor vlegla in je kar pocurilo ven. user posted image Sem bila še vedno prepričana, da je izcedek ali pa urin (da ga pač ne morem zadržat) in da delamo kontrolo plodovnice le preventivno. Pa je bila res plodovnica. Še dobro, da sem šla na pregled in povedala. Ker potem ti morajo dat antibiotik, da se user posted image ne okuži z zunanjim okoljem, ker ni več zaprt v svoji posteljici.

clock-img

05.05.2009, 14:45

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Lananai, kako si čutila odtekanje plodovnice? Mater, jaz sploh ne vem- al je izcedek al je plodovnicauser posted image Sem čist živčna zaradi tegauser posted image

Sej nisem vedla, da je plodovnica. Samo ponoči me je zbudilo, ko sem bila malo mokra po nogah in sem se mogla z brisačo obrisat. Pa niti ne zlo. Spim naga pa ni blo nič na posteljnini. In to potem še ene 3x do jutra. Pa spet ene 3x al 4x do pregleda - ko sem npr. vstala iz stola. Pa na uni mizi pri G mi je bilo prav nerodno, ko sem se gor vlegla in je kar pocurilo ven. user posted image Sem bila še vedno prepričana, da je izcedek ali pa urin (da ga pač ne morem zadržat) in da delamo kontrolo plodovnice le preventivno. Pa je bila res plodovnica. Še dobro, da sem šla na pregled in povedala. Ker potem ti morajo dat antibiotik, da se user posted image ne okuži z zunanjim okoljem, ker ni več zaprt v svoji posteljici.

Hm... Bom mal bolj pozorna... Men se je samo enkrat malo zlilo, samo je bilo belo- to je bil po moje beli tok. Že več kot en teden nazaj je bilo to. Zdej pa ne vem, nekaj curi ampak bom še nekaj časa pozorna, pa stiskala mišice skup. Če bo še vseeno šlo kaj ven in to večkrat do večera, se bo pa treba it pokazat najbrž user posted image Upam, da ne bo več tega izcedka.

Kakšne barve je pa bilo to pri tebi?

clock-img

05.05.2009, 14:46

clock-img

majuška10

pencil-img

554

ojla!
no evo mene s pregleda!user posted image
še vedno isto stanje! odprta isto kot 1 teden nazaj 1,5-2cm, močno zmehčano, a še vedno nič. plodovnica je baje že bolj mlečna, tako da jutri grem še v P.

clock-img

05.05.2009, 14:47

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

no se je koncno en spomnu name!!!kaksne postavice!!!!

psaša!!!dobro opravi jutri!!!!

clock-img

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

psaša naj čimprej mine jutri!Držim pesti da bo hitro in čimmanj boleče.

flaska ti si pa mela velikana. Kam si ga pa spravla v trebuhu?

clock-img

clock-img

krempelček

pencil-img

189

naše punce kar hitijo v porodnišnico, a je to še normalno? kako gre to, nikol ne veš, nič po vrsti, nekatere imajo več sreče in jih prej pokličejo v rim. Sej pravijo, da smo iz tahujšega ven tako,  da samo še gremo, user posted image AJDI GASA, KATERA BO NASLEDNJA???

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

clock-img

05.05.2009, 14:50

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
flaska ti si pa mela velikana. Kam si ga pa spravla v trebuhu?

user posted image Nevem, kam se je spravil. Je bil revež čisto zaliman in potlačen, ko je ven prišeluser posted image Ampak previt ga pa ni bilo problema, je bil tako konkreten, da se ga nisem bala po rokah valjatuser posted image

clock-img

05.05.2009, 15:03

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Evo, najedla sem se moje najljubše hrane- makaronovuser posted image user posted image user posted image Zdej grem pa mal zaleč... So se mi testenine usule, pa imam zdaj prekomerno polno merico v trebuhuuser posted image Bo treba mal prespatuser posted image

clock-img

05.05.2009, 15:04

clock-img

ttmmbb

pencil-img

87

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Če boš rodila v LJ se mogoče srečamo. Katera bo bolj glasna?

Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na user posted image boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže....

clock-img

05.05.2009, 15:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: ttmmbb
Dudica - ti kar limaj fotke. Zdaj se lahko samo sliniš. Na user posted image boš pa mogla še malce počakat, me pa še vedno lahko user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bova jst in psaša in seveda vse ostale rodile po tvojem receptu. Dobr nam kaže....

zakaj moram pa jaz čakat na user posted image ...user posted image

clock-img

05.05.2009, 15:18

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ttmmbb vau, ti si pa ful odprta že! A ti je kej rekla G, kok hitro nej bi zdej bilo? Jst sm pa skoz mislna, da če si tok odprt, da te kr v pordono pošibajo. Soseda je bla odprta 3 al 4 cm 2 tedna pred rokom, pa so ji kr umetne dal.

LEELA ČESTITAM!!!
Pismu čist nč nisem še nardila dons. Pa tok mam dela. Okna morm še enkrat pomit. A je zdej nehu cvetni prah?K jih naum za brezveze.
A katera ve za kako fajn polirno sredstvo za parket? Sm enga kupla, pa se nič ne sveti, pa je od iste firme k za pluto, pluta se pa ful lepo sveti.

Tanja, jaz mam parket po celem stanovanju, razen kopalnice,...uporabljam pa samo Pronto za parket, tako čistilo, kot loščilo za sijaj in ti povem, da kr vsi gledajo, kaj delamo s tem parketom, da je kot bi bil včeraj nalakiran,...poskusi, ne bo ti žal!
pšaša, pr teb pa dogaja....joj, kmalu boš cartala bebico! user posted image user posted image  Sem ti malo faušuser posted image . Navijamo zate jutri!

Jaz sem pa že kosilo skuhala, pa cote polikala, zdaj pa mam cel dan fraj....pride moj domov pa grema edino po fasungo in v optiko po nove špegle. user posted image  

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

05.05.2009, 15:20

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Kakšne barve je pa bilo to pri tebi?

Prozorno. Pa brez vonja.

clock-img

05.05.2009, 15:22

clock-img

lananai

pencil-img

3613

A ti niso rekli, da ni priporočljivo user posted image prvih 6 tednov po porodu? Sicer si pa jst niti ne predstavljam, da bi že zdej... user posted image

clock-img

05.05.2009, 15:24

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

A ti niso rekli, da ni priporočljivo user posted image prvih 6 tednov po porodu? Sicer si pa jst niti ne predstavljam, da bi že zdej... user posted image

ne nč niso rekli user posted image   in tud čist si predstavlam da bi ker me nč ne boli k nism bla nč rezana in šivana...zakaj pa rečejo da naj ne bi 6 tednov user posted image

clock-img

05.05.2009, 15:27

clock-img

lananai

pencil-img

3613

ne nč niso rekli user posted image   in tud čist si predstavlam da bi ker me nč ne boli k nism bla nč rezana in šivana...zakaj pa rečejo da naj ne bi 6 tednov user posted image

Ne vem, zakaj ne priporočajo. Mogoče zato, ker naj bi se žensko telo 6 tednov vračalo v stanje, ki je bilo pred nosečnostjo...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem