Jst sem si ga s temi tabletami iz AUT full popravla, še preveč mi je padel, zato sem tudi ukinla jemanje,...ker sem tekom dneva kar omedlevala od nizkega RR. Tako da zdaj si pa v miru privoščim na dan 1-2 kavici, več pa tud ne upam. Jem pa zdaj tudi že nazaj normalno soljeno hrano. Ker ni nevarnosti preeklampsije.
lake ane? Jaz obožujem vikend zajtrke v dvoje...če bi bila pa še kje na morju doma, bi blo pa itak hura!

Ampak bo kmalu poletje, pa bebica, pa dopust kje na morju tud. Ko prideš iz aparmaja vn na teraso in zadihaš jutranji svež morski zrak......mmmmm! Ahhh, bom nehala sanjat za zdaj

.
Čveki, pa kaj boš spet delala? Pr nas bi trebalo tud že posesat, pa pomit tla...js sama nebom,...lubi pa še spi...pol pa itak grema od doma. Danes imamo fotoshooting na odprtem

, kopiramo našo prelepo FLASK_O

. Upam, da nebo jezna....ampak tako profesionalne slikce kot so ble njene sigurno ne bojo...naju bo kar prijateljica slikala

.
vanilla jutro tud tebi! Ja jz sem tudi danes spala kot angelček, še lulat nisem šla. Knjiga je men tudi bla full všeč, res te nekoliko pomiri, sprva....ampak pol je tolko vseh teh zgodb, in vse tako pozitivne in z srečnimi konci,...da se človek kar zamisli zakaj pol dandanes ženske tolk tožijo po porodu, kako je vse bolelo, pa da nebi več šle rodit, itd.

Pol mi pa ni blo več za brat do konca. Dihat je sigurno treba, straha čimmanj ali nič, ampak brez tega ne gre po mojem,...vse ostalo se pa itak sproti odvija ane.