IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
O pokica dober večer! Sej prov da te niso v Rim poslali, k gripa razsaja pa to. Ti kar doma bodi, pa pridno čakaj na svoj datum
. Pa ker maš čisto malo pred mano PDP računam nate, da mi boš družbo delala, ko bojo ostale že cartale. Deal?
Drgač sm pa zdelel lačna ko pes, pa mam še mal za kolesarit, pol pa jest. _Juhuhu!!!Jutrine vem kaj nej skuham, tko da že pr zajtrku dejte kako idejo, da vem kaj naj kupim v trgovini. Okej?
Ja zdaj pa več res ne vem kero naj počakam,...al tebe, da boma čvekale, ali pa Čvekico, da boma šle obe okol 15. rodit

. Če ti povem po pravici, bi mi pasalo se losat bušija že tam po 10. maju,...tud že prej lahko. Kako ti pa uspeva kolesarit še v visoki nosečnosti...jesus kristus,...jst umrem. Sj pol se tud zredila nisi kaj veliko, ko si tk pridna s telovadbo, kaj.
Kaj dobrega pa ješ? Js sem glihkar mojega angažirala, da mi opere jagode in postreže z smetano.
Jut3 nevem če nebom naredla kar pohane kruhove rezine + zeleno solatko. Moram porabit kruh. Imam pa tudi vse za pizzo...sam če mojga vprašam kaj bi jedel, bo sigurno slednja obveljala.
Pa fino poštrihajta sobico!
zoja10 nič se sekirat, saj bo napočil kmalu tudi tvoj odhod v Rim...dolgo več res ne bo bejbi mogel čakat.
Doma pa včasih pride tako, da je zatišje,...pa tud škodi včasih ne

. Smo okorne, tečne,...pa še kaj...ni nam zamerit, ali?