IZVIRNO SPOROČILO: mariee
Maška ful je lep
. Veš kaj mi povej, a si imela kaj težav pri naročanju? A plačala si s paypalom ali kako drugače? Kaj pa poštnina? Namreč jaz ga bom tudi prek ebaya naročila in me mal skrbi, da ne bi kaj poškodovano prišlo ali pa kaj takega.
Mariee Težav pri naročanju nisem imela, edino kar je, moraš dobit eno kodo, ko naročiš, da potem lahko plačaš. Vsaj s plačilom z Viso preko paypala je tako. Ker jo vidiš šele po nekaj dneh, sem jaz poklicala v banko in so mi jo povedali - potrebovala sem pa geslo od Vise. sicer te pa program vodi. Prvič sem bila malo nesigurna in nerodna pri naročanju, zdaj bi mi šlo že lažje.
Sicer je z vozičko vse OK, kot sem rekla, sem ga dobila v 4 dneh, sestrična pa je nanj čakala tri tedne. Najbrž ga niso imeli na zalogi.
Če je kaj poškodovano, mislim, da imaš tudi možnost vračila, malo si preberi pogoje naročanja.
Sonček jaz imam ob 9. pregled, se slišiva!
Voziček pa ima kar konkretno živo oranžno barvo zraven! Bom poslikala in ti slikce pokazala. Al boš pa enkrat sama prišla pogledat

Je v resnici bolj živ, kot pa na sliki izgleda!
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 11.8.2009 14:30:50 >