Moram citirat, da bomo skoz gledale tako lepi buši. Tole je pa popoln trebušček in dvomim, da si se zredila kam drugam, razen tam kjer je treba.

Krasna si!
Kaj sem še zamudila, ste bile tako priden, jaz pa odsotna. Se vidi, da se že boljše počutim in sem mal bolj terenska, čeprav zdajle to presneto občutim in se ne počutim več tako bleščeče. Jutri grem pa na nuhalno... Me je kar mal strah, pa saj gresta moja dva zraven in upam, da bo to en fajn prijeten pogled. Vsaj tako kot je bilo prvič pri Strahovi.
Tassika držimo pesti, da tale obrat uspe in boš imela možnost naravnega poroda.
Sonček
za prvo M, pa tudi pri meni je bila takšna rjavkasta in nič kaj v pravi obliki, čeprav sem imela čisti ss in nisem bila na čiščenju. Meni se že tista druga ni zdela prava, tretje pa nismo dočakali

. Upam, da je tudi ti ne boš!
Nadka tudi takšna obdobja pridejo. Tudi jaz sem dala to skozi, samo da ni koledarsko vsovpadalo z datumi, je pa trajalo eno leto in se je vse začelo z mojo novo službo... in še milijon stvari zraven. Upam, da se ti sreča čimpraj obrne.
Mislim, da sem vse pokomentirala, vsaj kar sem se spomnila, drugače pa nadoknadim, ko se spet zraven spravim, čeprav bi šla že zdajle spat, če bi bilo po moje. Pa pečejo kostanje zunaj in moram še malo miš spravit v kopalnico... sam se bo morala najprej najest, drugače nimam šans.
Ej, gleda katera kmetijo! Včeraj sem gledala cel del... mislim tole je pa bolj sramota kot kaj pohvalnega. Mislim, da je tule noter že kar precej režija posegala.