Drobtinica, tukaj je pa kao neodloceno s fanti in punckami, no v bistvu ni, pa sedaj sam jaz vem kdo prevladuje
sam ne izdam. Hmm.. a sem vam vam firbc naredila sedaj.
Maska, o groza kaj mores prestajat. Ce bi se meni to zgodilo bi verjetno dobila zivcni zlom. Te obcudujem, da sploh preneses kaj takega in ti stiskam pestke, da bo vse v redu. Pa ce je bejbi danes migal se verjetno niti nimas vec za kaj bat. Se malo pa bos ven iz vsega strahu a ne.
Katra, sedaj se zdi veliko, pa bo tako hitro sel ta cas. Uzivajta poletje, jeseni pa v nov boj in na poletje bos lahko ze mami
Tassika, super za kopalnico, komaj cakam slikce.
Pa se moje odkritje dneva. Sem si oblekla nosecniske hlace popoldne, st 36, sveze oprane in zlikane, pa so kar nekam na tesno sle na rit. In pol sem sla k mojemu in mu rekla, naj ne komentira, ker zgleda da so sle hlace skup. Se je smejal. Sam pol sem sla v mesto in sem hotla se ene nosecniske v HM kupit, tiste za 19 eur in so danes imeli st 36. sem sla pomirt in groza, premale. Prej sem imela 54,5 kg, sedaj v 6. mesecu imam 59,1, torej dobre4,5 kg vec, kar sploh ni veliko se mi zdi, pa na pogled se nisem nic zredila v rit in stegna. Zakaj za boga mi potem ne grejo hlace gor
A je mozno, da ker se mi je sedaj trebuh kar mal povecal, da mi spodnji del trebuha mal pasu pobere in pol mi pac hlace mal tam pobere. Saj ni nic tragicno, sam jaz sem bila tako prepricana, da se bom zredila sam v trebuh.