IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Krepko tiskano.... zaradi teh dveh zankov sem bila 100% da sem nosečka. No in da preidem k bistvu, Firbec me je matral in sem prej nardila test. In je bil -
. Res pa da sem danes popila okrog 2,5 litra tekočine. In do M še manjka min 4 dni. Je možno da še je premalo hormona? Pri prvi nosečnosti sem delala test ko mi je M že zamujala sedaj pa me je firbec premagal. Malo sem žalostna
.
Tole še ni rečeno, da je negativno. Tudi jaz sem bila pri prvi nosečnosti "pametna" in sem test naredila 3 dni pred pričakovano M - negativen (je bilo ravno novo leto in zato, da vidim, če bom pila alkohol), potem sem imela pa naročen pregled pri ginekologu in je 7. potrdil nosečnost brez testa. Se je že vrečica videla, ko sem prišla domov je bil pa tudi test ornk pozitiven. Tak, da potrpi še malo in res upam, da je to to.
Znaki v prvi nosečnosti - nenavadno povečan apetit, skoz sem bila lačna, kar sem predpisovala praznikom in tisti požrtiji. Še hvalila sem se okoli kako sem se razvadla, da sem skoz lačna.
- taka čisto razhla slabost ob večerih, pa mi vseeno ni potegnilo od česa (itak je bilo prenažiranje krivo).
Tak,da znake imamo zelo različne in se ni preveč za nanašat. Še 4 dni zdrži in poskusi z jutranjim urinom.
Špikanje od ovulacije - to se mi ta mesec dogaja, še kar me špika. Upam, da je to en nosečniški znak. Zadnja M je bila 23. maja, tak da možnost še obstaja. Držim pesti, če pa ni pa tudi nič hudega. Za zdaj sem še mirna.