Twixy upam, da bo tvoj dragi kmalu pri tebi, da bosta skupaj delila bolečino. Resnično upam, da se ginkologu ni posrečilo najti utripa in da bo naslednjič vse kot mora biti.

Drži se!!!!!
Rizkoo VSE NAJBOLJŠE!!!! Najlepše možno darilo imaš že tako pod srčkom, zato le uživaj sadove, dragi te pa naj pošteno razvaja kot si zaslužiš.
Kepica83 tisto je tudi meni plusek, ki sem ga jaz imela ob prvem testu pri splavu, čez dva dni je bil pa čisto temen. Po moje še ni nič dokončnega, ker bi rekla, da je večja verjetnost, da je lažno negativen, kot pa lažno pozitiven. Od nekod je moral tisti test pobrati hormone. Držim pesti!
Vreme je res neverjetno, včeraj čez trideset, danes pa tole. Pa vseeno, paše dan bolj na easy, ker sem bila cel teden leteča. Še malo pa gremo na podaljšan vikend na morje, si je pa brat presekal glavo in je dobil šive. A ima katera kakšno izkušnjo s tem, če je pametno, da gre na morje v sredo. Bo pa 100% bolniška, pa v službi bi tak vedeli, da bo šel in pri zdravniku bi mal nakazal. Bomo videli. Mi vsekakor gremo, za njega pa še nismo sigurni.
Tassika imena - tudi meni sta najbolj všeč Zoja in Taja. Že od nekdaj mi Maša ne potegne najbolj. Seveda to je moje mnenje, vidva sta pa tak odločilna glasa.