writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)

clock-img

18.05.2009, 09:05

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jutro user posted image

clock-img

18.05.2009, 09:09

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

meta, lepa slikca! mi je takoj podla v oči user posted image

clock-img

18.05.2009, 09:12

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: leda

Ojojoj! Le kaj? Ziher sem spolno zafrustrirana, ker preučujem drekce

al to, al pa si stara manj kot tri leta user posted image

Pa sem dobila odgovor... Grem mojemu veselo novico sporočit...ker 3 leta definitivno nisem starauser posted image

ma to je bila mišljena mentalnastarost, ne fizična user posted image

šala...da ne boš užaljena...

clock-img

18.05.2009, 09:19

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jutro user posted image

Tole je pa že kar dober dan, bi rekla user posted image

clock-img

18.05.2009, 09:22

clock-img

leda

pencil-img

1480

n? Komentar na zmagovalca Eurosonga je?

vsaj do poletja mi ne bo treba nč sladkega pojest, tolk se mi je cukr zvišu zarad tele vabe za geje, ki je zmagala...

clock-img

18.05.2009, 09:22

clock-img

AinB

pencil-img

903

Jazz, Z.S.

clock-img

18.05.2009, 09:23

clock-img

AinB

pencil-img

903

n? Komentar na zmagovalca Eurosonga je?

vsaj do poletja mi ne bo treba nč sladkega pojest, tolk se mi je cukr zvišu zarad tele vabe za geje, ki je zmagala...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 09:23

clock-img

AinB

pencil-img

903

Zato pa eni tega šmorna ne gledamo user posted image

clock-img

18.05.2009, 09:24

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

midve imava tudi nakup bodijev v planu...mogočeres kar zdaj skočiva, ker bo potem spet vroče....

clock-img

18.05.2009, 09:25

clock-img

AinB

pencil-img

903

midve imava tudi nakup bodijev v planu...mogočeres kar zdaj skočiva, ker bo potem spet vroče....

Ja, ja ... za šoping je vsak izgovor dober.
mhm, ... se moram še jaz kaj spomnit user posted image user posted image  (mogoče kakšne vlažilne robčke user posted image ).

clock-img

18.05.2009, 09:27

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

dobro jutro! evo še en vikend za nami in spet nov teden... spet en teden minil, ko se nisem začela učit user posted image  zmerej si postavljam mejnike: "v ponedeljek pa res začnem" in to zdej traja že od januarja ampak knjige so še vedno v omariuser posted image   rabm eno brco da se začnem učit... ko pa je tko fletn s Saro in user posted image  čez dan, zvečer pa mal na kavču poležat... mah bom že!

kakorkoli... sm brala vaše debate o polnih pleničkah... tudi jaz sm že ratala strokovnjakinja za drekce user posted image  tudi Sara ima obliko le-teh odvisno od tega, kaj je... ampak tko pač pride... materinstvo ni kar tko od muh user posted image

in bravoooooo vsem vašim user posted image  za kahlico!!! pridne mamice in pridni sončki! user posted image

imam pa vprašanja: do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji user posted image  na kolesu?

lep dan vseeeem!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

18.05.2009, 09:33

clock-img

leda

pencil-img

1480

ato pa eni tega šmorna ne gledam

ampak sej se ne gleda evrovizija zarad muzke. cel fenomen je to, ki ponuja obilo iztočnic za iskrive debate in analizo stanja v družbi... user posted image

clock-img

18.05.2009, 09:37

clock-img

leda

pencil-img

1480

do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji user posted image na kolesu?

jaz vode nisem nikol prekuhavala, sadje pa tut je surovo od začetka. oboje sicer od 6. mesca dalje, do takrat sva se samo dojili.

ja, o kolesu razmišljam, samo se mi zdi še premala. sploh ko zaspijo v sedežu, so tut starejši zlo čudn zveriženi...

clock-img

18.05.2009, 09:37

clock-img

AinB

pencil-img

903

ato pa eni tega šmorna ne gledam

ampak sej se ne gleda evrovizija zarad muzke. cel fenomen je to, ki ponuja obilo iztočnic za iskrive debate in analizo stanja v družbi... user posted image

Kakšno strokovno izražanje za en sam user posted image . user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.05.2009, 09:40

clock-img

AinB

pencil-img

903

do kdaj prekuhavat vodo in od kdaj naprej lahko surovo sadje? in pa je katera že kaj razmišljala o vožnji user posted image na kolesu?

- Voda: baje do 1 leta (no, mi jo še vedno)
- Sadje: od samega začetka
- Kolo: user posted image  (edino če bo on mene pelal user posted image )

clock-img

18.05.2009, 09:49

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

FUl luštne in pocen (do sedaj najcenejše kar sem našla in to ne na račun kvalitete) sem vidla v Merkatorju. Ampak niso Lumpi, ene drugi - bi mogla prav pogledat znamko (itak je no-name). Skratka, 2 bodija sta 4,99 €.

clock-img

18.05.2009, 09:50

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

- Voda: baje do 1 leta (no, mi jo še vedno)
- Sadje: od samega začetka
- Kolo: user posted image  (edino če bo on mene pelal user posted image )

Mi tud H2O še prekuhavamo (po navodilih P), sadje sem pa samo en teden, od takrat pa ne več in tudi lupino ji dajem že kake 2 meseca zraven (so pa bio jabka pa hruške pa slive).

clock-img

18.05.2009, 10:01

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

No, midve z L greva danes spet user posted image . Sva že v napredni skupini user posted image ! Pol pa še k gradu Kodeljevo na en kofi. 

clock-img

18.05.2009, 10:07

clock-img

leda

pencil-img

1480

Kakšno strokovno izražanje za en sam

in ta smeško pomeni kaj točno? v besedah. user posted image

clock-img

18.05.2009, 10:10

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, midve z L greva danes spet user posted image . Sva že v napredni skupini user posted image ! Pol pa še k gradu Kodeljevo na en kofi. 

Leda, boš ti tud na tem koncu kaj tam okrog enih?

clock-img

18.05.2009, 10:11

clock-img

leda

pencil-img

1480

strokovno izražanje

user posted image

matr sem vizualka. najprej sem smajlija pogledala in ga žal nisem razvozlala, šele pol pa zares prebrala.

ti ainb, kera stroka pa je to? tko da bom vedla povedat, kaj obvladam user posted image

zdej pa dost o evroviziji. otrok se šeta, jst grem pa na kolo (čeprav bi metla, ki pometa, bla za podobo naše bajte bolj koristna...)

clock-img

18.05.2009, 10:13

clock-img

leda

pencil-img

1480

sem ti hotla glih en sms poslat. do pol dveh mam elo v varstvu in jst delam vse tiste stvari, ki jih sicer ne morem (no ene z vrha liste), pol pa lohk prišibava.

clock-img

18.05.2009, 10:16

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

sem ti hotla glih en sms poslat. do pol dveh mam elo v varstvu in jst delam vse tiste stvari, ki jih sicer ne morem (no ene z vrha liste), pol pa lohk prišibava.

No fino! Za vsak slučaj prej pokličita.

clock-img

18.05.2009, 10:23

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

KONČNO sme odkrila kako lahko tud jaz te smajle gor nalimam (odpret jih moram v internet explorerju, pol pa primerjo v mozili) user posted image user posted image user posted image . Sori punce, zdej si bom dala mal duška z njimi, ker so mi eni res luštni (pa drgač nisem nek velik fan tovrstnih stvari).

Skratka: a ne bi bilo fino, če bi enkrat imel user posted image , kjer bi naši frajerji mal user posted image , pa user posted image , me bi pa user posted image pa user posted image (brezalkoholne tekočine seveda).

clock-img

18.05.2009, 10:33

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Kaj, kaj, kdaj? In jst? Jst bi tudi? Eh grem najprej prebrat... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem