writing-img

RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :)

clock-img

01.05.2009, 23:35

clock-img

gloria

pencil-img

4900

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

red bull ..ti da krilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, danes na pikniku...smo jih treskaliuser posted image ..zdaj pa čakam, da poletimuser posted image ...

...ta hudič pa men sploh dober ni...oziroma se mi je zameriluser posted image user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

01.05.2009, 23:37

clock-img

gloria

pencil-img

4900

..ju3 grem v Zagreb v šopinguser posted image za malega še nimam čeveljčkov za krst,pa še nekaj za naju bom kupila....komi čakam da gremo ker mi je ful lepo tam v njihovih nakup. centrih....

clock-img

01.05.2009, 23:48

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

...smo začeli sedet za kakih 30 sekunduser posted image ....

clock-img

01.05.2009, 23:52

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image

...bravo,bravo delamo že dva tedna user posted image user posted image user posted image ....

clock-img

01.05.2009, 23:55

clock-img

gloria

pencil-img

4900

...zdej pa grem....nočkauser posted image ...

clock-img

02.05.2009, 07:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro! user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

02.05.2009, 07:27

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

ne, samo je bil moj takoj za tvojim...pa sta mi ševilki padli v očiuser posted image ....drugače pa vsak po svojih močehuser posted image

Si močna, ja user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2009, 07:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Pa še nekaj pomembnega, predvsem za tiste, ki ne brskate po drugih forumih:

Stanovanjski sklad RS je objavil poziv za dodeljevanje subvencij za gradnjo in tudi tržni najem stanovanj za mlade družine:

http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html

Ni nova zadeva, je pa treba vsako leto znova dat vlogo. Grem papirje skupaj iskat user posted image

clock-img

02.05.2009, 08:12

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

LINK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.05.2009, 08:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.05.2009, 08:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

spali nismo nič.....
grem v mesto...sepol tipkamo....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.05.2009, 09:10

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

spali nismo nič.....
grem v mesto...sepol tipkamo....

je sploh danes kaj odprto? Tak v mestu mislim, kak kafič pa to?

Uh, mi pa smo fajn spali - bubiki se nosek suši, tak da ni nič klicala ponoči. Oba sta spala v otroški sobi od 20-06 user posted image . Sem bila kar šokirana zjutraj user posted image  Ampak potem pa je bilo treba vstat, ni tu milosti user posted image

Bubika že vleče dopoldansko rundo, bubi pa itak risanke gleda. Cel teden komaj čaka to soboto in ringaraja. Pa nedeljo in živ žav. No, to sem jaz tudi v mojih otroških letih user posted image

clock-img

02.05.2009, 09:49

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

je sploh danes kaj odprto? Tak v mestu mislim, kak kafič pa to?

pojma nimam,mislim pa da je čist običen dan danes...saj je sobota....user posted image
Tak mi ni za it,ker sem boga,prehlajena cela in nenaspana,pa user posted image je tak jokala prej ko sem jo oblačla,da so sem skoraj znorela....eh....aja,ponoči se je ob pol dveh zbudila,pa bila uro in pol auf...se smejala,ploskala,ugotovila da se lahko sama čez ograjo nagne....user posted image .....zjutraj pa že ob 6.30 auf spet....madonca,ne vem več kaj naredit z njo.....da bi mi vsaj prespala noč in se vsaj enkrat samo zbudila.....ne pa celo noč....user posted image pa še same  smo danes cel dan.....A gre k babici,m pa upam da bo v meji normale,drugače se mi odrola......danes sem malo jamrala...včasih je treba malo....user posted image
se tipkamo...grem po plenice in čajeka.....

clock-img

02.05.2009, 09:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

bubi,pokliči kaj,če boš kje v mestu....user posted image

clock-img

02.05.2009, 09:56

clock-img

AinB

pencil-img

903

V LJ so prehrambene trgovine odprte, ostalo pa ne, ker je tudi danes praznik.

clock-img

02.05.2009, 09:57

clock-img

AinB

pencil-img

903

user posted image

...bravo,bravo delamo že dva tedna user posted image user posted image user posted image ....

BRAVOOOOO user posted image
Mi smo še daleč od tega user posted image

clock-img

02.05.2009, 10:17

clock-img

AinB

pencil-img

903

Mi šibamo na piknik. Lep dan vsem!

clock-img

02.05.2009, 11:54

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Naša bejbika tudi napreduje..... s hrbta na trebušček se končno obrne... ampak rajši vidi, da ne, ker ji poza na trebuščku ne paše... nima tako kej počet... hahaha.... zato se, tik preden bi se prekotalila obrne nazaj... Včeraj sem opazila, da kr fajn tudi že sedi.... sej hitro postane majava, ma kr dobro lovi ravnotežje.... da bi se pa sama posedla, to pa je še daleč... ali pa ne...

To noč se je zbudila 2x... prvič ob polnoči in je v petih minutah zaspala nazaj.... drugič pa ob 4ih.... in sem sedela ob njej celih 56 minut, da je zaspala nazaj... So minili cajti, ko je podebatirala sama s sabo in pol spet zaspala... user posted image

Zdaj spi prvo dnevno rundo.... ja bila sicer že ob 10h zaspana, ma ni ratalo... je hotela zaspat na rokah, rok pa ni bilo.... user posted image Pol je bil čas za marendo.... no zdej je končno cedla...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

02.05.2009, 12:03

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

naše spanje se pa izboljšuje... zaspala je malo čez 7 zvečer in se prvič zbudila okrog 5h... potem je rabila eno uro, da je spet zadremala...ob 8h je bila pa auf... pa user posted image tudi, jaz sem pa še malo potegnila... upam, da ostane vsaj pri tem...še boljše bi pa bilo, če bi še 2 urci podaljšala...tako kot v dobrih starih časih user posted image

clock-img

02.05.2009, 12:05

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

aja, še to sem pozabila: po novem je bolj zahtevna takrat, ko je treba zaspat. prej sem jo položila v posteljo, malo pobožala in šla. zdaj začne takooooo vreščat, če me vidi, da grem...

nekak bi jo rada navadila, da bi zaspala npr. z medvedkom namesto z mano...ampak še nisem naštudirala, kako bi to lahko naredila...

clock-img

02.05.2009, 12:31

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

aja, še to sem pozabila: po novem je bolj zahtevna takrat, ko je treba zaspat. prej sem jo položila v posteljo, malo pobožala in šla. zdaj začne takooooo vreščat, če me vidi, da grem...

Pri nas isto..... najrajši se oklene moje roke, jo stisne k obrazu, se obrne na bok in zaspi.... zdej pa si dam na roko eno tako ko rokavičko, ki ima obrašček, ki jo potem slečem, preden grem... jo malo na finto vržem... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

02.05.2009, 12:54

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

zdej pa si dam na roko eno tako ko rokavičko, ki ima obrašček, ki jo potem slečem, preden grem... jo malo na finto vržem... user posted image

dobra taktika. kje pa se to dobi?
mi imamo enega takega zajčka na knjigici, da se prste not vtakne...in ji je ful všeč...ampak s knjigo ne more spat user posted image

clock-img

02.05.2009, 12:56

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danes ni moj dan..se prej spakiram v mesto,ker mi je plenic zmanjkalo...vse zaprto....j...praznike...
zato sem od jeze celo stanovanje obrnila...vse pohištvo prestavila,sedežno....ma nisem pri pameti.....user posted image user posted image

clock-img

02.05.2009, 13:40

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

user posted image

...smo začeli sedet za kakih 30 sekunduser posted image ....

user posted image

clock-img

02.05.2009, 13:46

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Jaz vsaj upam, da ne bo potrebnih kakih podaljševanj. Vsaj zase user posted image

..bubi - saj ti sama daš vlogo za podaljšanje...kaj si mislila ne bo potrebnih podaljševanjuser posted image .... sem včeraj pol zvečer gruntala te tvoje besedeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem