sončica, sam, da ste OK
... grozljivka, pa taka visoka vročina - ubogi revček mali! Uživajte v sprehodih v Mozirskem gaju!!! Imaš kakšno fotkico?
zimska, thanks za ingo o dekici - sem jih videla v Hoferju, ja ... jo že nekaj let kupujem, a se nikakor ne morem odločit, da bi jo ubodla ... in potem sta še Majuška & 3jemi včeraj povedali, da jo sicer imata, a le redko uporabljata, zdaj se pa res sprašujem, a jo rabim al ne? I've been having second thoughts for so long ... ah, ja ... bom videla, kako me bo pičilo
AAA, kdaj pride popotnik? Boš poročala, kakšni so njegovi vtisi. Sigurno je užival 100 km/h.
jeans v službi - ja, v šoli je to še kako dobrodošlo. I looooooove kavbojke a looooooot & mi je to d best. Jih imam ulala parov in so mi toooolk fajn. Potem pa še kakšne druge hlače, majčke, kakšna bluzica, puloverček, jaknica, čeveljci, pa sem tipi-topi za v razred. Govorilne/roditeljski, pa tudi kar tako kakšen dan se pa rada mal opedenam, dam gor petke, kakšno sexy stvarco & je sploh fajn. (Ampak še bolj luštno je bit pa doma - spedenan ali ne --- porodniška je zakon
)
rebeca - you've got 1 more day to go ... kako priprave? Imejte se max in prijetno, nepozabno praznovanje vam želim.
mojček, mejte se v Podčetrtku - boste zavili tudi v čokoladnico?
lili, dobr opravita na gastro, fajn se postriži (berem, da so nove frizurce zadnje čase zelo "in" - sem se pod vplivom kar mal postrigla včeraj - no, sam špice, ampak meni se zdi fuuul drugač) &
za novosti v kuhinji.
populis, samo, da ste punce uživale na obali. Kam ste jo potem mahnile na kosilo? Kakšno je bilo vreme? Kje ste pohajkovale? Pa užiiiivaj, ko imaš mami doma!
mirjam, ja, imam en čajček tule pred sabo, ližem Granobil in se smilim sama sebi - viroza ali karkoli je že - je pa res ena bedna reč - tole smrkanje in kihanje je tko nadležno, da je joj. In glih zdaj, k je mami doma & se NE SME prehladit zaradi očesa (operacija sive mrene pred tremi dnevi), ker je ful nevarno, če kiha (pritisk, odstop leče, ...) - sem res žalostna, da smo fasali tole nadlogo ravno zdaj --- grrrrr ... naj gre že hitro mimo.