Lan za samostojno stanje!
lex, glede dneva mitinga nismo še nič sfinalizirale ...
glugluglu, dobr ti to pamtiš, da mam 15. 5. bizi day - gre mat v najt lajf - ouje. O, glihkar slišala, da bojo isti dan - torej naslednji petek, 15. 5., maturantje podirali rekord v mega številnem plesanju četvorke ... beri: Lj bo zabasana do amena.
zimska, jaz pijem vsak dan plahtico, k je baje fina za ženske zadeve (pater Ašič jo izredno priporoča) - tko da pol litra na dan. Škodit ne more.
, Živa že kliče možne kandidate za fante - napredna punca, ni kaj
AAA, upam, da izpuščajčki hitro izginejo! Glede morja - ni panike, tud mi smo imeli zabasan urnik v nulo! Next time then.
rovarka, kako kaj rimsko pravo? Ko si takrat napisala, da imaš izpit junija, se mi je zdelo svetlobna leta naprej, zdaj je pa že takorekoč za vogalom ... noro ... kdaj imaš? Kako napreduješ s študiranjem? Gre po planu?
IZVIRNO SPOROČILO: zimska
Jaz sem rolala po peš poti od Strunjana do Portoroža. Potka poteka nasproti Strunjanskih solin, tam kjer so snemali Poletje v školjki, mislim da je zraven en bel hotel čisto ob cesti. Šibneš čez hribček in skoz tunel (včasih je tod potekala železnica) in si tiktak nad centrom Portoroža, potem se pa samo spustiš in šibaš dalje ob obali. Super tura!
Ampak ta spust je ulala spust, se ti ne zdi? Še z bičikletami je letelo k pr norcih, za nazaj sem pa na mojem malem ponzlnu komaj zmogla v klanec. Midva sva hodila iz kempa v Strunjanu do Portoroža, pa s frendico sva bli parkrat & smo potem mal žuriral ... fajn cajti ...
Bolj kot tunel sredi noč- ki je en mal osvetljen - me je moril gozdiček, ki mu sledi ... vse tiste migajoče veje, šumi, nenavadni zvoki - totalno spooky, res!
Dobr uštimaj rožce!