Goooood morning!
Kavica je že popita, zajtrk še čaka v hladilniku, da ga napravim skupaj.
Smo včeraj zvečer imeli pestro - se nam je odtok zamašil. Najprej v kuhinji, ko pa smo tam "uspeli rešit" pa nam je v kopalnici ven vdarlo. Đizs
Hvalabogu za lug (neka huda milnica), smo vsipali v odtok in je vse razžrlo, tak da zdaj spet vse deluje tako kot treba
Aja, pa vrtec smo dobili
Sem klicala včeraj svetovalko, kdaj lahko pričakujemo odgovore glede vpisa in je rekla, da enkrat v naslednjem tednu, ampak samo toliko da vem - da so čisto vsi otroci sprejeti, samo še skupine morajo naredit. A ni to super?
To pa je prednost, če si doma bogu iza nogu
metuljčica - Rim...hja, zaenkrat stoji..žal..nimam energije in niti časa za učenje. Edin čas, ko bi se lahko res kvalitetno učila je večer, ampak kaj ko gre Tia spat ob 22, zbudi se nekje med 6 in 7.. Totalno neugodna ura, poleg tega si ne predstavljam da grem za knjige tak pozno (ker sem ponavadi že tak hudo utrujena da sem še samo za v posteljo) in tako hitro vstanem. Nekaj bom sicer mogla storit glede tega, samo še ne vem kaj
Skratka, sploh ne gre po planu
Ampak upam na najboljše, sej imam čas do septembra, do takrat pa bom že nekaj učenja spacala skupaj ne? MORAM!
Pa luštne slikice! Tia tud ful uživa v gugalnici, sicer je nimamo doma, sestra jo ima za tamaladva, potem pa se gremo kr tja gugat
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321
I'm metuljcek & I'm an RR-holic

Hello metuljcek
Flower - kak ti odgovarja petek?
Majuska - Aleksander že vozi avto?
Inigo - pridna si s faxom, upam da ti uspe kar si si zadala

Pridna, pridna
rebeca - hudič pa take sanje, je moglo bit prav grozno
mirjam - kako kaj bebi? kolk si zdaj noseča?