Nevem kaj ti ni jasn, lej tiopišem na veliko in dolgo
1. smo bili vzunaj in je odšla v stanovanje in se je skrila na žalost na vrh sobe in se igrala na žalost imamo 11 sob v bajti ko sm jo klicala se ni oglasila, iskali smo jo ker smo vedli da je odšla v stanovanje in se nioglasla, no našli smo jo razložla sem ji da se mora odzvat kot se js odzovem nanjo ko me potrebuje in da to ni lepo da se skrije in da mora povedat kratka pridika to je storila ko je bila stara 22 mesecev
2x sma bile na vrtu in mi je pomagala saditi, ali pleti hotela je na gungalco, nikoli ni šla iz gungalce dol sama, dala sm jo na gungalco, ter stopla v vrt cca 10 korakov vendar sm jo videla ter jo lahko opazovala, a sem bila malo prepozna z pogledom ko se je splazla dol in odšla zraven cca gugalnice 1 vstran v leseno uto se vsedla na tla in igrala, ko sm videla da jo ni sm jo klicala njo nikjer in niti glasu, ok ko sm jo našla je bila ista pesem skratka vse lepo razložit itd
3 smo bili z omo v trgovini , držala ssm jo za roko in oma, gledali sva določleno stvar, in jo izpustili tuki počaki sm ji rekla ter poglej to pečko kaka lepa je mal je gledla in skliznala med police, par korakov stopim vstran in jo opazujema kaj bo storila, odmikale sva se in skrivale cc10 min če ne več ko je tavala kot frajerka po trgovini 2 zaklicala mami in se ji seveda nisem oglasila ona je hodla okrog po določenem cajtu nama je minalo in grem donje in jo primem za roko, ona niti mimike obraza ni spremenila in je bila kot da ni nič,
no 4 pa gozd
mene ne zanima kaj bi ve naredile, ampak kaj ste naredile, ko se je to zgodilo, zato sprašujem tiste ki so imele tak primer, moram povedat da smo imelli že 3 majhne in z nobenmim ni bil problem v tem, tak da upam da njo nismo narobe vzgajali, rada bi dobila in izvedela kakšno zgodbo ko se je zgodlo kako je blo dalje
prestrašči smo jo že, besedno šolali, po riti ... vrjamte da nisem vprašala za to ko so mi pisale povej ji da ne sme valjda pr teh letih pa vem kaj ji bom povedla zato me zanimajo konkretni odg. ne čarovnica z čarobno palco, mislim da je tud kakšn primer ki je bil podoben
veliko gdo pravi da je njegov trmast,
se dere po trgovinah
trmati to ne bom ono ne bom
to bom obleku
ne to bom jedu
moja na srečo ni ampak je problem pri odtavanju ko jo pikne
noben otrok ni popol in ne pričakujem da bo moj vendar upam da je vorum za mnenje
lp hvala