IZVIRNO SPOROČILO: mami 3
Saj ne morem verjet - MOL je čakal do sedaj in upal, da jih bo nekaj 100 odstopilo od pogodbe? Sicer se pa ne veselit prezgodaj. S to aktivnostjo "...bodo poskušali zagotoviti...". Ker ni nobenega jamstva če in kdaj iz tega kaj bo, ste oz. boste tisti, ki mesta v vrtcu nimate, prav gotovo poiskali privat varstvo. Otrok se bo tete/sosede/varuške navadil, zato ob čudežu, da vas iz vrtca le pokličejo, ne boste hoteli otroka premeščat; z velikim stroškom privat varstva ste se pa tako ali tako že sprijaznili... Pa se bodo čakalne vrste ščistile in po novem letu bo MOL s ponosom izjavil, da brez varstva ni nobenega malčka več.
Čeprav smo mi mesto v vrtcu le dobili, sem vseeno jezna. Tako se z ljudmi (otroci) ne dela!
he he se strinjam...
no mi mesta še nimamo...smo pa na 9 mestu zaenkrat in smo sredi dopusta prejeli pošto, da nam pripada mesto v dislocirani skupini...vendar morajo najprej prejeti sredstva, da to zadevo obnovijo...prostori so v stanovanjskem bloku poleg vrtca, kjer je pred leti že deloval vrtec...
no ja in spet čakamo zaradi MOLa, ki upa, da ni res pa je...sem tudi jaz besna...kako pa lahko lepo prosim pri tako povišanem številu rojstev pomislijo na to, da jih bo toliko odstopilo...še bolj žalostna pa je naslednja zadeva...v vrtcu sta v jaslih samo 2 punčki...nekaj jih pride do novega leta...po novem letu pa še ostali...nekateri imamo pa otroke doma...he he...pol se pa pojdi...
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur