writing-img

Dobrota-sirota

clock-img

13.05.2005, 21:36

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mislm, zakaj ti pa ni rekla, če nima denarja..pa bi čeveljčke lahko nesla nazaj v trgovino.

NAJ TE NE BAŠE, da ne more iz Lj priti na Bled, ja lepo te prosim..pol urce z avtom, pa je:ups:
Papa

clock-img

13.05.2005, 21:51

clock-img

niki5

pencil-img

1902

A ni to ta ki je enkrat na družina in odnosi izpostavila svojo težavo glede otrokovega očeta :zmeden: a sem jaz kaj pomešala :zmeden2:

clock-img

13.05.2005, 21:58

clock-img

Anonimen

Ja, to je ta, niki5.

clock-img

13.05.2005, 22:02

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

Ej Annny,sem prav razmišljala,da ,če bi mi prvič ,ko jih ni dvignila rekla,da ni imela denarja,da bi ji čeveljčke poklonila.Kot pravim,se mi je punca vtisnila v podzavest,da je revca,pa niti ne vem,zakaj,pa bi to naredila.Klinc gleda tiste 4,5 jurjev,ne pa,da zdaj mečem stran denar zato,ker pošiljam zadevo sem in tja.

Ah,itak brez veze.:pujs:

clock-img

13.05.2005, 22:19

clock-img

niki5

pencil-img

1902

očitno je res tako, da tisti ki se delajo največje reveže, so daleč od tega :(

jaz sem dobila tudi čisto drugačno sliko o njej..

tare, upam da ti bo uspelo kako prodati čevljčke, verjamem da grenak priokus bo pa ostal.

clock-img

14.05.2005, 20:15

clock-img

TaRe*

pencil-img

1401

no,samo da vam javim..
Špela se mi je oglasila,se opravičila,ker ni mogla dvigniti paketain obljubila,da se mi oddolži z povrnitvijo stroškov...to bo pa druga zgodba...:rozica::miska:

clock-img

14.05.2005, 20:50

clock-img

Anonimen

Lepo, da se je opravičila. Upam, da bo držala besedo.

clock-img

15.05.2005, 11:08

clock-img

Anonimen

Puncica, to je tista Špela, ki jo je fant poslal na splav, pa se je v bolnici premislila in obdržala tega fantička, ki ga ima na slikici. Letos pa je zanosila in koliko sem jaz razumela, šla sama na splav.

Žal sem tudi jaz imela drugačno mnenje o njej.

TaRe, poročaj nam, ali se je zadeva rešila pozitivno.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem