writing-img

RE: Nesramnost

clock-img

30.04.2009, 22:47

clock-img

Anonimen

Pošliftanouser posted image ...čuj Raho, ti si kot detektiv, vse najdešuser posted image

clock-img

01.05.2009, 11:18

clock-img

vandame

pencil-img

371

name so pa še vrjetno jezne ali niste več

clock-img

01.05.2009, 11:49

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

joj jaz ne sledim dogajanju...to je enako kot pri Novi, pa Lady...zamudiš dve številki, pa ne veš več al si je Špela našla j**** al ne, al ji joški še stojijo al ne,....tako da žal....moram bit bolj ažurna!

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

01.05.2009, 12:35

clock-img

benika

pencil-img

7793

user posted image user posted image Kva si pa ušpičila? Pa dej se že zjasni al si muško al žensko in si uredi znakec za spol. Plis no, sam begaš nas.

clock-img

01.05.2009, 12:38

clock-img

vandame

pencil-img

371

IZVIRNO SPOROČILO: benika

user posted image user posted image Kva si pa ušpičila? Pa dej se že zjasni al si muško al žensko in si uredi znakec za spol. Plis no, sam begaš nas.

ok bom koj popravla.

ja kaj sm ušpičla mal sm se  ma sej ni važn ne vem kaj me je takrt pičl in sm eno temo odprla pa kero nam povedala sej vrjetno veš.

sam ne vem kaj mi je takrat sijalo.

clock-img

01.05.2009, 12:40

clock-img

benika

pencil-img

7793

ja kaj sm ušpičla mal sm se ma sej ni važn ne vem kaj me je takrt pičl in sm eno temo odprla pa kero nam povedala sej vrjetno veš.

Ti, moj spomin sicer ni na stopnji sobnega kaktusa ampak bolj na razvoju zlate ribice. Kljub temu pa res ne sledim vsaki temi. Čak, bom šla prov prešnofat kaj si ušpičlauser posted image

clock-img

01.05.2009, 12:41

clock-img

vandame

pencil-img

371

ja kaj sm ušpičla mal sm se ma sej ni važn ne vem kaj me je takrt pičl in sm eno temo odprla pa kero nam povedala sej vrjetno veš.

Ti, moj spomin sicer ni na stopnji sobnega kaktusa ampak bolj na razvoju zlate ribice. Kljub temu pa res ne sledim vsaki temi. Čak, bom šla prov prešnofat kaj si ušpičlauser posted image

je ne boš te teme več najdla ker je izbrisana

clock-img

01.05.2009, 12:43

clock-img

benika

pencil-img

7793

Sem porajtala, ja.

clock-img

01.05.2009, 18:01

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: vandame

je ne boš te teme več najdla ker je izbrisana

Katera že?= Nekaj o splavu...ne, o....nekaj si se zmišljala, a ne in to pod anonimno, pa si se potem morala izdat, sicer bi te RR team idal, ne? Nekaj grdega je bilo vsekakor.

clock-img

01.05.2009, 19:25

clock-img

vandame

pencil-img

371

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Katera že?= Nekaj o splavu...ne, o....nekaj si se zmišljala, a ne in to pod anonimno, pa si se potem morala izdat, sicer bi te RR team idal, ne? Nekaj grdega je bilo vsekakor.

ja maš provuser posted image ma ne vem kaj mi je takrat sijalo pa mal so mi še hormoni nagajal.

ampak se vam še enkrat oproščam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem