writing-img

RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del

clock-img

15.05.2009, 20:51

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igriščuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al jo pa še za vse nas kej prnes.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vse otroke nafutralauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.....oz.multipraktik.....enga otroka za vrat, enga v vozičku porivat, na cesto gledat,....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 20:52

clock-img

claud

pencil-img

4036

rebeka hvalauser posted image

clock-img

15.05.2009, 20:56

clock-img

claud

pencil-img

4036

Uuuuuuuuu kaj sm zvedla....kolegica je  rodila......žal mal več kot 1 mesec prekmal,tko da mali tehta komi 2 kguser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:07

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Čer! Vidim da ste že v polni debati...Gaja panča ampak po mojem se bo hmali zbudila k bo hotla jst-zdej je full malo pocuzala-se je bol tolažla k sm ji nos pucala...

Aja, ne me kregat, prej sm ji dala češnjo za provat oz za malo polizat-pa ji je bla full ušeč...Se mi je revca tko smilila, k prej sm jih jedla pa je kar gledala za mano in tistimi češnjami...user posted image

Jst bi tudi slikice vidla...user posted image   Dejte mi jih na mail poslat, pliiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss!

claud, a si vidla kake cvetke so ble na trenjih? Jst sem se full režala!
Pa super za kolegico da je rodila in upam, da bo fantek hitro prdobil na teži! user posted image user posted image user posted image

pupka, jst sem za tvojo idejo glede FB. kolumbo in claud, hitro se vpisat na FB!!!user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:07

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

katjusa-super da je florjanu všeč avtekuser posted image user posted image user posted image

claud-user posted image user posted image  multipraktik haha dobra prispodoba...ti povem sm bla čist mokra k smo do jezera pršleuser posted image

joj sem prej brala zdej pa ne vem kje so slikice, če pošiljate na mail moj je v profilu, al ga pošljem kam...plis plis za slikice

clock-img

15.05.2009, 21:09

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

Oila!!

No bejbe moje tole vam pa pišem z novega laptopa..da se vam malo považim..he he he..

fajn bodte vse.....

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

15.05.2009, 21:09

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

jest sm tud na fb

clock-img

15.05.2009, 21:11

clock-img

claud

pencil-img

4036

sunny-joj, sam res kere cvetkeuser posted image ....sm larissi rekla da rajš vidm da je smetar kot pa missuser posted image user posted image

tanči res si bla faca ja....zato pa maš lepo linijouser posted image  otroci poskrbijo za touser posted image

clock-img

15.05.2009, 21:12

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

ampak naslednjič prideva z Hano sami da bom lahko mal več klepetala in da nom letala s pašteto okol po igriščuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Al jo pa še za vse nas kej prnes.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si vse otroke nafutralauser posted image user posted image user posted image user posted image

se prav naslednič namest torte pašteta...

a veste kako je pašteta sploh nastala

sta bla ata pa sin gavrilovič sta mela mesnico...pa prav fotr sinu enkrat nej mal pomede po tleh pa posprav...no in sin to nardi in nakonc ugotovi PA ŠTETA  je ovo baciti

clock-img

15.05.2009, 21:13

clock-img

claud

pencil-img

4036

Aja še to...jstt pa FB....NO GO!
Ne da se mi s tem ukvarjat....mislm da kr naenkrat dobim 300 prjatlov....ja madona sj si jih ne bom zapomnlauser posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:15

clock-img

claud

pencil-img

4036

se prav naslednič namest torte pašteta...

a veste kako je pašteta sploh nastala

sta bla ata pa sin gavrilovič sta mela mesnico...pa prav fotr sinu enkrat nej mal pomede po tleh pa posprav...no in sin to nardi in nakonc ugotovi PA ŠTETA  je ovo baciti

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:17

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

tanci, najdi me na FB! user posted image

ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam...user posted image user posted image user posted image

badgirl-važička! user posted image user posted image user posted image   Super za nov laptop! user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:17

clock-img

Pikica_82

pencil-img

675

Kdo zdaj vse deli slikice?

clock-img

15.05.2009, 21:19

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ne da se mi s tem ukvarjat....mislm da kr naenkrat dobim 300 prjatlov....ja madona sj si jih ne bom zapomnlauser posted image user posted image

sej s tičetrt sploh ne boš kontaktirala....drgač jih pa ne rabiš potrdit oz. sprejet povabila za prijateljstvo...jest sem bolj mal gor rada pa mal fotke pobrskam pa pogledam kej več pa ne

a je tvoj zrihtal na šihtu....pomoje te doma dobro razvaja s kakšnimi specialitetami al se mu ne da še doma tega počet

clock-img

15.05.2009, 21:21

clock-img

claud

pencil-img

4036

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ah claud, sej jst se ne kaj dosti ukvarjam tam na FB-malo počekiram fotke, kake stare sošolce poiščem, igrce igram, kviz rešujem...Matr, sej v bistvu dosti delam...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti še kr vztrajaš z igrcami.....

skrajni čas da greš mal v službo pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:21

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

tanci, najdi me na FB! user posted image

madonca sem brzinska...kwa a me še nis potrdila bejbi a bi ti mejbi bla moja prjatlca

clock-img

15.05.2009, 21:24

clock-img

claud

pencil-img

4036

sej s tičetrt sploh ne boš kontaktirala....drgač jih pa ne rabiš potrdit oz. sprejet povabila za prijateljstvo...jest sem bolj mal gor rada pa mal fotke pobrskam pa pogledam kej več pa ne

a je tvoj zrihtal na šihtu....pomoje te doma dobro razvaja s kakšnimi specialitetami al se mu ne da še doma tega počet

No sj men ravno do tega ni da bi tm slike ojavljala,pa kaj počnem,kdaj vdihnem,izdihnem....ah ja, sm za cajtom....vem.....zato mam pa otroka v digitalni dobi k bo to vse nadomestla....user posted image

Mojmu se pa more dat tud doma kj narest....da seveda ni pol lačenuser posted image user posted image user posted image
Hecam se....je pa res da me večkrat kr mal razvajauser posted image

clock-img

15.05.2009, 21:24

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

claud ja, igrce...Joj, v službo grem pa šele marca drugo leto...user posted image user posted image user posted image

tanci, nč nism potrdila k nič nimam, bejbi! user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:26

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

bejbi zdej sm te dodala...user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:29

clock-img

claud

pencil-img

4036

bejbe....a se morte na rr-ju zment da se dobite na FBuser posted image user posted image
Tko k sosed soseda kliče na balkonu, pa ko pride ven mu reče da naj gre na telefon k mu more neki povedatuser posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 21:31

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Smo smotane, a? user posted image user posted image user posted image

A mi je že kira poslala slikice???

Kaj počnete?

clock-img

15.05.2009, 21:31

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

MLEA RAVNOKAR POSLUŠAM PO TELEFONU THUNDER AAAAAAAAA THUNDER AAAAAAAA

clock-img

15.05.2009, 21:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.05.2009, 21:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

15.05.2009, 21:36

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

bejbe....a se morte na rr-ju zment da se dobite na FBuser posted image user posted image
Tko k sosed soseda kliče na balkonu, pa ko pride ven mu reče da naj gre na telefon k mu more neki povedatuser posted image user posted image

za popi...dit smo smotane....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem