writing-img

RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del

clock-img

15.05.2009, 23:07

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Moj Onasis pa zdele jajca je in se sam križa. Me hoče z računalnika spravt pa me same neumnosti sprašuje. O, groza.

So what....

clock-img

15.05.2009, 23:07

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša a se še ne stiskaš s tvojim. Da ne bo še tvoj obupal user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 23:08

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

a jest sm ti dala mail...men tuki vse neki šteka, sploh ne vem več kva pošle pa kva ne....ne vem al se me je pa pašta prjelauser posted image

Ja, zdej je pa pašta kriva.

Aja Katjusa-jaz nism nč dobla.

pa si mi poslala mail?

Pa sej ga že maš.

So what....

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša a se še ne stiskaš s tvojim. Da ne bo še tvoj obupal user posted image user posted image user posted image

je že se je vsedu za svoj računalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

mlea ne se pustit user posted image ti kr povej da mamo babji žur

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

a jest sm ti dala mail...men tuki vse neki šteka, sploh ne vem več kva pošle pa kva ne....ne vem al se me je pa pašta prjelauser posted image

Ja, zdej je pa pašta kriva.

Aja Katjusa-jaz nism nč dobla.

pa si mi poslala mail?

Pa sej ga že maš.

pol ti pa ju3 pošlem k mam miljon mailov pa morem poiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2009, 23:09

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

claud-lahko nočka
mlea-ne daj se

clock-img

15.05.2009, 23:10

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Moj Onasis pa zdele jajca je in se sam križa. Me hoče z računalnika spravt pa me same neumnosti sprašuje. O, groza.

kakšne neumnosti?mu me kej odgovorimouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Hitre ste 100 na h.

Mlea-Črpam na veliko,bojim da mleka ne izgubim...ko sem tu  in vas berem tok rado teče,samo pri meni mlekouser posted image

Nočko vsem skupaj.

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

mlea ne se pustit user posted image ti kr povej da mamo babji žur

Ja, itak, Me je takoj spet prklenu nazaj na ketno, sem vam jo pozabla pokazat k jo imam okrog noge.user posted image user posted image

So what....

clock-img

15.05.2009, 23:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

a ve maste vse po dva računalnika doma al kaj...no zdej pa vidm da sem res čist za svetom

clock-img

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Hitre ste 100 na h.

Mlea-Črpam na veliko,bojim da mleka ne izgubim...ko sem tu  in vas berem tok rado teče,samo pri meni mlekouser posted image

Nočko vsem skupaj.

vsaj za neki smo koristneuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Hitre ste 100 na h.

Nočko vsem skupaj.

Prvoš si en pir z nami, boš vidla kva bo pol šele tekl.user posted image user posted image

So what....

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

15.05.2009, 23:12

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mlea......jaz  tvojga ZS ne morem odpetuser posted image ......in zdej mi skos kovertica utripa in me živcirauser posted image user posted image user posted image

A VEŠ KAM GREJO 3JE BELI ZAJČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zobe umitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

a ve maste vse po dva računalnika doma al kaj...no zdej pa vidm da sem res čist za svetom

vsak svojga če češ mir v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

mlea......jaz  tvojga ZS ne morem odpetuser posted image ......in zdej mi skos kovertica utripa in me živcirauser posted image user posted image user posted image

A VEŠ KAM GREJO 3JE BELI ZAJČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zobe umitiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa spat

clock-img

15.05.2009, 23:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

verjemi da nisi.......midva imava samo 1 računalnik in jaz  nisem na FB-tko da sem jaz za lunouser posted image user posted image

clock-img

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Po moje da ne bo vedla, je BLOND.user posted image

So what....

clock-img

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

babe moje moj zakon trpi user posted image k se ne morem odlepit od vas..... zdej mi boste pa sve dece posodle da nadoknadmouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Uf, sm malo vn padla...

Kaj je zdej s temi zajci tle???

clock-img

15.05.2009, 23:14

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

vsak svojga če češ mir v hišiuser posted image user posted image user posted image user posted image

midva pa tekmujeva ker bo hitrej do stola prlaufu ...enako pr dalincu če ga sevede najdeva

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem