Pozdravljene punce!
Res ste pridne s pripravami na naše štruce in še dobro, da vas berem, da ste me mal panično naredile in smo se tudi mi začeli malo bolj intenzivno pripravljati na našega
. Sem mislila, da bo 1,2,3 vse pripravljeno, ker itak še imamo vse od prve,ampak ni glih tko. Pa kako sovražim likat tist rob na tetra plenicah, ki pride vedno zvit! Uf, uf, uf.
Drugače pa res priporočam prevleko za lupinico. Sicer vročine glih ne bo več, je pa vseeno super, ker se jo hitro sname,opere in da spet gor, lupinica spodaj pa ostane kot nova.
Mehčalca na začetku ne uporabljam, kasneje pa ga dam vedno malo.
Pranje vozička jaz tudi pri prvi novega nisem prala, ampak samo prebrisala pa mal s paro (s parnim čistilcem). Operem edino vedno prevleko od tiste podloge, na kateri leži otrok, pa tako ali tako ima vedno tetra plenico pod sabo, tko da ni nikoli v stiku s podlogo.
Vožnja v avtu jaz znorim, če vidim kakšne neodgovorne starše, ki otroka ne vozijo v lupinici! Pri nas ni debate - v avtu otrok sedi vedno v ustreznem avtosedežu in vedno pravilno pripasan. Pa tud če bi se peljali 10 m in tud če bi se drl vso pot. Tukaj pa res ne odstopam in bi kar prijavila vse neodgovorne starše,ki se tega ne držijo!
Prehrana po porodu jaz sem v prvi nosečnosti skoz jamrala, da komaj čakam da rodim in bom lahko spet majonezo in kakšno suho salamo jedla, pol pa je imela mala alergijo na kravje mleko in sem bila 11 mesecev na strogi dieti brez mleka in jajc! To je šele bil šok. Tko da to nosečnost se nič ne pritožujem,da sem za kaj prikrajšana in samo tiho upam,da ne bomo imeli spet alergika.
Rubin še tukaj zaželim tvojima deklicama vse najboljše in da bosta od zdaj naprej samo še lepo napredovali!