writing-img

RE: II pričakujemo junija 2009

clock-img

07.06.2009, 10:17

clock-img

dini

pencil-img

3108

Porokeuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

07.06.2009, 10:25

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Jest sem že poročena 6 let in pol user posted image user posted image user posted image , razen če se še enkrat user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

07.06.2009, 10:27

clock-img

dini

pencil-img

3108

S* je pa že 7 let,user posted image user posted image user posted image kdaj sta pa se?user posted image

clock-img

07.06.2009, 10:31

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

7.9.2002

clock-img

07.06.2009, 10:40

clock-img

sarar

pencil-img

1230

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
Sarar  kva je zdej, a maš O al ne?!

zgleda da ne, k je bila včer sicer čist narahla črtica, ampak če bi šla pa zjutri delat je pa spet zihr ne bi blo. sve mam pomešan tam spodaj...user posted image

clock-img

07.06.2009, 10:40

clock-img

sarar

pencil-img

1230

kako si pa ti kej?

clock-img

07.06.2009, 10:45

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Sara jest bom ta mesec začela s temi ovulacijskimi testki...še nisem probala s tem...pa bomo vidl...

Drugač sem pa v  čet. dobila user posted image , pa je že včeraj zginla..., tko da se bom dons user posted image ....mmmmm, po user posted image mi je zmer tko dobr user posted image user posted image user posted image , bo sedl ja...

clock-img

07.06.2009, 10:45

clock-img

Nattasha

pencil-img

343

Hvala punce za lepe želje in navijanje. Vem da je težko, ko ni in ni črtice, apak smo borke, tako da kr pridno user posted image naprej pa se bo že našel kak vojak in pripraval do obale. Jaz držim pesti.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

clock-img

07.06.2009, 10:48

clock-img

sarar

pencil-img

1230

ja, sej te testki so fanj zadevca. jz sm rekla, da jih bom par mesecev uporabljala (edin če bi bilo prej user posted image user posted image ), da vsaj vidim kdaj jo imam... bo pa zgleda se treba it mal gin. pokazat

clock-img

07.06.2009, 10:59

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Nattasha, čestitam za user posted image !!!! jeees, vsaj ena junija, glede na to, da smo že 7.6., je kar slabo ... ampak verjamem, da bo druga polovica meseca boljša. Tebi pa mirno in lepo nosečnost! user posted image
Tanja, ja, je za probat tele teste, itak ... mogoče pa rata .. jaz sem jih ta mesec in bomo videli rezultat user posted image user posted image
Danes se mi je sanjalo, da sem zagledala 2 črtici in to na dveh testih .... sicer so se pol sanje čudno prevesile, ker sem čez čas spoznala, da sploh nisem naredila nosečnostnega testa, temveč ovulacijskega ... hahahah, saj veste, kako je to v sanjah .. hahaha user posted image user posted image
NO, upam, da bo kaj iz tega.
Lepo nedeljo vam želim, čeprav je bolj slabo vreme ..eh

clock-img

07.06.2009, 11:11

clock-img

sarar

pencil-img

1230

jada, haha, sem se morala prav nasmejat tem tvojim sanjam...user posted image
upam da se ti uresničijo, ampak glej da boš delala prave teste user posted image

clock-img

07.06.2009, 11:45

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

Jeeee, končno prvi plusek v juniju...
Nattasha, čestitam za !

Zdej pa sam še pluski, prav, punce?

Pa lepo nedeljo!

clock-img

07.06.2009, 12:07

clock-img

milabe

pencil-img

381

Nattasha - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  full sem vesela, ČESTITAM!!!!!!
nisem zasledila, kolki krog???
Želim ti mirno nosečnost in vse dobro!

Ajde druga junakinja, hitro sporočte....

Js grem pa po O teste, user posted image  se v torek zaključi....

clock-img

07.06.2009, 12:16

clock-img

Klavirka

pencil-img

141

Punce,

vpišite še mene na "čakalno" listo za 10. junij. Upam da M. do takrat ne dobim user posted image
Nattasha, čestitaaaaaaam!!!!!!! Super, bravoooo!!!! user posted image Si mogoče že prej imela občutek da bo + ?

clock-img

07.06.2009, 12:16

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Oj pupe!!

Jaz pa sem danes zagledalauser posted image in to na dveh različnih testih, tako na trakcih first sign, kot na onem malo bolj fancy first sign, jutri sicer še Clearblue, ampak jaz vem da je to to, tako da yeeeeeeeyyyy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.06.2009, 12:31

clock-img

domišljava

pencil-img

29

Lepo Natasha-čestitke. Jaz sem delala test v četrtek in to dva različna. Na obeh je pokazalo rahlo pokazalo, da sem user posted image . Eden je pokazal rahel plus, drugi pa polovico črtice. Ampak se nočem prehitro veseliti. 

clock-img

07.06.2009, 13:06

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Domišljava....jeah....dons kr druga....čestitke... go baby, go baby, go baby.....wou, wou, wou, wou...iiiiiiiiii

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 13:08

clock-img

Anonimen

Čestitke Natasha in domišljava!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 13:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Čestitke Natasha in domišljava!

user posted image user posted image user posted image user posted image

aha... še podpis anonimna V.

meni je pa vsaj dopoldne svinjsko slabo... ampak ni šans, da je to od nosečnosti user posted image

clock-img

07.06.2009, 13:16

clock-img

BabyKitty

pencil-img

2168

Čestitke novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 13:28

clock-img

dini

pencil-img

3108

Čestitke obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 13:29

clock-img

Nattasha

pencil-img

343

milabe: najin šesti krog, tako, da ni bilo še neke panike, sem pa že začela razmišljat, da bova vseeno šla njegove plavalce najprej pogledat, pa ni bilo treba;)

klavirka: težko rečem kake znake sem imela, ker sem jih kdaj imela še celo več pa nisem bila in zdaj niti ne vem katere sem si napsihirala;) No ja lahko rečem da me prsi od ovulacije naprej niso nehale bolet in da nisem imela čisto nič belega toka, pred menstruacijo pa vedno.

Hvala vsem še enkrat za  čestitke, držim pesti za ostale pluske.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

clock-img

07.06.2009, 14:12

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  lepo in mirnouser posted image ti želim

domišljava - tudi tebi čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

dini in S* - iz srca vama želim da jutri dobro opravita pri svojih G.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.06.2009, 17:00

clock-img

majalina

pencil-img

398

končno je nekdo popravil tale junij... ziher bo zdej naval pluskov!!!

čestitke nosečkama!!!

držim pesti za ostale!!!

clock-img

07.06.2009, 17:52

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Domišljava, čestitke tudi tebi!!!! user posted image user posted image user posted image  zelo lepo, super!!!
Hm, Nattasha, a prsi so te bolele, pa brez belega toka ... hm, pol jaz verjetno spet nisem noseča, prsi me niti malo ne bolijo, beli tok pa kot vedno .... bomo najbrž šli kar v 8. krog ... mater tale številka hitro raste ....
MiniMiška, kateri krog greš pa ti, in kdaj pričakuješ user posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem