writing-img

RE: II pričakujemo junija 2009

clock-img

18.06.2009, 14:27

clock-img

nikolinca

pencil-img

246

IZVIRNO SPOROČILO: dini

< Sporočilo je popravil nikolinca -- 18.6.2009 14:32:09 >

clock-img

18.06.2009, 17:06

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Hojla!
Hmmmm...a veste kej? Js grem dons zvečer s sodelavci ven...za moj rd...
In ker so vsi bolj kot ne žejne sorte, je treba tut pit...obiajno pivo pa jegra...
No, in ker me skrbi, koko nj jih razložim, brez da bi kej posuml da je kej možn (k gre direktor pa šefica tut sm razmišljala...in se odločila za predčasni test.
In sm ga zdle nardila (FS) in sta se pokazali 2 črtici (druga sicer rahla, bl v ozadju, ampak cela in debela, svetla).
Zdej pa mam :)
Kaj zdej, koko nj spelem zadevo...
A mislte da je to to???
Bom probala še ne vem, jutr al pa pojutršnjim? Kdaj?Mam pa CB doma...
Ajoooj :)

clock-img

18.06.2009, 17:38

clock-img

D0aisy

pencil-img

227

O super!!
Čestitke Tejchy25! To je pa res kočljiva zadeva. Izgovori se na kakšno bolezen, glavobol, antibiotike,...Ali pa rečeš, da ti danes preprosto ni za pit, bodo že morali razumeti.
Verjamem, da se boš izmazala. Sploh pa saj ni važno, važno je le, da si noseča.

clock-img

18.06.2009, 17:46

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

hej, čestitkeuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa si srečkauser posted image , kolk sem vesela za vsako od vasuser posted image , ti jim kar reči, da imaš težave z želodcem in ti ne paše pitiuser posted image , saj ni treba da takoj izvedo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

18.06.2009, 18:35

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

Tejchy, supercaaaaaa, izgovori se nekaj, da ne boš pila :) upam, da uspe ;) pa čestitke za nosečnost!

clock-img

18.06.2009, 19:35

clock-img

Lily86

pencil-img

238

Hvala vsem soborkam in navijačicam za čestitke! user posted image  Počasi vas zapuščam in se selim na forum nosečnost... Smešno se to sliši - še kr ne dojemam da se res nosečka... Noro dober filing...
Vas pa ziher pridem kaj pogledat pa navijat! Vse ki še čakate na pluske - močno,močno držim pesti, tiste ki se selite v julij pa - naj bo julij vaš mesec!!  user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

clock-img

18.06.2009, 19:46

clock-img

sarar

pencil-img

1230

tejči čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2009, 23:40

clock-img

misk2

pencil-img

293

pa je pritekla tecka smotana.... pa boli me tud.... joj kere solze tecejo...panc ne morm... se selim v julij....

clock-img

19.06.2009, 04:43

clock-img

sarar

pencil-img

1230

misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej bove pa obe drug mesec vidle user posted image user posted image , boš vidla!

clock-img

19.06.2009, 07:42

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

sarar -  madonca ti pa si zgodnja, kaj pa delaš če ne spišuser posted image

user posted image

evo danes pa si lahko izberete vsaka svojo kavico po izbiriuser posted image

misk2 -user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

19.06.2009, 08:17

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Hoj! :)

Ne mi še čestitat, k ne zaupam več predčasnim testom...ja sej vem, pa jih kr delam :)

Jutr zjutrej bom ponovila, pa da vidmo, kaj je...

Uuupaaammmm da je to to, ampak...nikol se ne ve...

clock-img

19.06.2009, 09:56

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

Babence dobro jutro ... user posted image

Tejchy
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je to ... jeee user posted image  user posted image  user posted image

misk2  user posted image   user posted image   user posted image

Uživajte pupe ... user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

19.06.2009, 10:16

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

jutro vsem skupaj....

misk2user posted image user posted image user posted image tud meni se je danes vlilo kot iz škafa, pa napestost v prsih je malo popustila, čeprav so še vedno napete...mogoče pa se nama v juliju nasmehne srečauser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

19.06.2009, 10:47

clock-img

majalina

pencil-img

398

a tebe je tecka ze obiskala, sarar?

clock-img

19.06.2009, 12:12

clock-img

Anonimen

Tejchy upam da nisi tako kot jaz , ko me hormoni čist morijo, in mi je samo fs  duo vedno 2 dni pred user posted image  pokazal dve močni črtici, pol pa se je vseeno vlilo...pušenjak mi je v ta odgovor napisal, da je to možno, ker se pred user posted image  neki hormoni dvignejo - porast hormonov in je zato lahko test lažno +.....tako da sem jaz nehala delat predčasne teste, sploh pa več ne dela fs duo...ker mi običajno naslednji dan bc mini ni pokazal nič...pa reagira na bistveno manj hormona...user posted image

clock-img

19.06.2009, 12:46

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Ajaaa?! To pa prvič slišim...ja še to...:)

Joooj, upam, da ni to to...in da bo jutr spet pozitiven testek...

Držte pesti, js pa javim...jutr al pa v nedeljo bom...

clock-img

19.06.2009, 13:23

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

....nikogar ni nikjer......user posted image

clock-img

19.06.2009, 13:25

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

tejchy25 držim pesti, da vama je uspelo, čeprav mislim, da vama je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

19.06.2009, 14:42

clock-img

sarar

pencil-img

1230

ojla punce! user posted image user posted image user posted image  vikend je pred nami, jz ma drug teden dopust in sem nenormalno dobre volje user posted image

miklarom, vstanem  tako zgodaj, ker moram bit na šihtu že ob 5,40, čeprav odpremo šele ob osmih. joj, kok dela sem mela danes, sem vesela da je konc delavnika user posted image

majalina, ni me še obiskala. sem gledala na seznamček, pa te ne najdem? kdaj imaš a ti test za delat?
punce, a veste, da me vsak mesec šravfa po jajčnikih že teden pred user posted image , ta mesec pa nič od nič. a mislte da zato k kao nisem imela ovulacije?

clock-img

19.06.2009, 14:42

clock-img

sarar

pencil-img

1230

tejči, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate da bo tudi jutri ali nedeljo testek pozitiven user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 15:04

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ojla punce, kako ste?  Tejchy25 držim pesti da je to touser posted image user posted image user posted image user posted image
Ostalim ki je prišla user posted image  pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jst odštevam dneveuser posted image user posted image user posted image  in sem pridna na vseh področjihuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

19.06.2009, 15:48

clock-img

pilotina

pencil-img

1995

evo punce

včeraj so mi potrdili izvenmaternično nosečnost
hormon počasi narašča, včeraj je bil 81
v ponedeljek grem spet na odvzem krvi in če bo hormon še narastel grem na laparoskopsko operacijo

čestitam vsem novim noseščkam
vam, ki se je prikazala tečka user posted image
za ostale, ki pa še čakate pluska, pa močno stiskam pestke

clock-img

19.06.2009, 15:56

clock-img

dini

pencil-img

3108

pilotina use mislimo nate, sam še optimizem poznamo, pesimizma je že preveč na televiziji.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

19.06.2009, 20:58

clock-img

Nalina

pencil-img

295

Pilotina, ti pošiljam veliko angelčkov, da te bodo čuvali in mislim nate! 

clock-img

19.06.2009, 21:47

clock-img

majalina

pencil-img

398

helllllllllllllo!!!

na seznamu me ni, ker itak ni nekih realnih moznosti, da bi se karkoli zgodilo... vseeno, je moj dan d jutri.... ampak, kot pravim... moznosti ni, do laparo septembra...

in sem prvic cisto skulirana in se ne obremenjujem, upam, da bom istega mnenja tudi jutri.. :-)

lep večer vsem!!!

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem