writing-img

RE: II pričakujemo junija 2009

clock-img

27.06.2009, 11:29

clock-img

dini

pencil-img

3108

Kje ste punce?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

27.06.2009, 11:42

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Evo, mene do M loči še tri dni, pa nič ne kaže, da bi se kaj primlo,...prsi me bolijo manj kot prejšnji mesec, "čutim" pa maternico ravno tako kot nazadnje, ko se mi je potem vlila user posted image test zaenkrat še negativen....

Kdaj ti pričakuješ user posted image ?

clock-img

27.06.2009, 11:45

clock-img

dini

pencil-img

3108

Jst pa 3 .7. A so znaki za user posted image tudi kakšni izcedki iz dojk?

clock-img

27.06.2009, 12:00

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

Kakšne barve pa je? Če je rumenkast je največkrat zaradi hormonskih sprememb,...da bi bil prav znak nosečnosti še nisem slišala...Če je pa rjavkast ali krvav, pa na pregled k zdravniku...

clock-img

27.06.2009, 12:02

clock-img

dini

pencil-img

3108

Rumen pa prvič.

clock-img

27.06.2009, 12:03

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

user posted image Nimam pojma,...bom pa držala pesti, da je to zaradiuser posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 12:04

clock-img

dini

pencil-img

3108

Hvalauser posted image In ti?

clock-img

27.06.2009, 12:08

clock-img

Chi_Pita

pencil-img

641

Hello punce ...

najprej dini čestitke za poroko ... si uživala a user posted image gospa dini ... kako lepo se to sliši user posted image

Pri meni tudi naj bi  oz. ne bi tečka prišla 3.7 ... pa res ne vem kaj naj pričakujem user posted image ... čudno je vse skupaj ... verjetno bo spet razočaranje ufa user posted image

Držim pesti za vas in  javim, kako se odvijajo stvari pri meni ... lep dan user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

clock-img

27.06.2009, 12:18

clock-img

dini

pencil-img

3108

Hvala Chi_Pitauser posted image user posted image user posted image , držimo pesti da je ne bo.user posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 13:12

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

dini....izcedek rumene barve - kolostrum, bi lahko bil znak da se je kaj prijelo...namreč zanj je kriv hormon prolaktin, ki se v nosečnosti tvori in je glavni za to, da se mlečne žleze zbudijo...tko da ...možno...je user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti.....user posted image user posted image user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

27.06.2009, 13:18

clock-img

dini

pencil-img

3108

Hvala tiuser posted image Prvič se mi je pojavil predvčerajšnjim, ena kapljica, in učeraj, ko bi le končno blo. Bom še naprej opazovala. Veš še kaj?

clock-img

27.06.2009, 13:19

clock-img

dini

pencil-img

3108

Aja, a je možno da se začne že tako hitro to kazat?

clock-img

27.06.2009, 14:23

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

ja je možno...ker je tako, da prolaktin vzpšodbudi v bistvu hcg.....en hormon je kriv za nastanek drugega....sploh če je to tvoja prva user posted image ...ker pri tistih, ki pa so že rodile in dojile in so že imele aktivne mlačne žleze, pa se lahko pojavi zaradi porasti hormonov, izcedek tudi kadarkoli pred m....

Res ti želim, da bo to prekrasno poročno darilo za vajuuser posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 14:43

clock-img

dini

pencil-img

3108

Joj upam da je res user posted image čeprav je še 6 dni do user posted image , ne sme bit, ne smeuser posted image stran.

clock-img

27.06.2009, 14:44

clock-img

dini

pencil-img

3108

Je 100% skor že da semuser posted image ?user posted image

clock-img

27.06.2009, 14:52

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

joj ne 100% ni...ker bi ti pušenjak napisal, da dokler ni test+ je vse pms...oz...so za vse krivi hormoni....

Je pa po moje zelo velika verjetnostuser posted image  tako da sedaj samo mirno, pa sprosti se in vem da je ful težko rečt...ampak odmisli in držim pestke...user posted image

clock-img

27.06.2009, 14:53

clock-img

dini

pencil-img

3108

Hvala, bom odmisnla jauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.06.2009, 15:31

clock-img

sunprincess

pencil-img

439

nočem bit partybreaker,samo počakaj na test...jaz sem tudi že imela izcedek iz dojk, pa test ovulacije pozitiven, pa je tudi pušenjak rekel,da sem po vsej verjetnosti noseča, pa ni bilo nič...hočem smao povedat, ne pričakuj preveč, ker potem ne boš razočarana, če slučajno ne bo - verjemi, govorim iz izkušenjuser posted image

clock-img

27.06.2009, 15:40

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

ja saj...telo nam jo tako rado zagode da ne mormo včasih verjet...user posted image user posted image

Vem...jaz se zmeraj najprej veselim ko sploh rata da sta user posted image ...potem pa je največkrat zelo hitro ss...user posted image  ampak ni hudič,...dvakrat smo že dali vse skozi...pa tudi tretjič verjamem da bo...upam....

Si pa lahko predstavljam kako je tistim, ki še sploh nimajo bebic....ker vem kako je bilo meni ko so nama rekli da ne bova mogla nikoli imet user posted image ...pa vidite kako se motijo...sicer sem jaz vztrajna u nulo...ampak vseeno....user posted image

Samo pozitivno razmišljat pa bouser posted image  user posted image

clock-img

28.06.2009, 08:12

clock-img

dini

pencil-img

3108

Jutro punce, kje ste?user posted image

clock-img

28.06.2009, 08:40

clock-img

S*

pencil-img

3006

Jutrčka!

Jas pijem čajček in se počasi odpravljam delat.

Punce čakamo lepe novice, še vedno je nekaj dni v juniju, tako da user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

28.06.2009, 08:42

clock-img

dini

pencil-img

3108

Joj S* tebi pa res ne dajo mira na šihtuuser posted image user posted image user posted image user posted image , jst sem julijska, to je moja zadnja besedauser posted image user posted image

clock-img

28.06.2009, 08:55

clock-img

dini

pencil-img

3108

S* kako pa kaže kej s tabo?

clock-img

28.06.2009, 11:17

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Punce, teli znaki so res hudič! Jaz sem jih imela vsak mesec, vsak mesec sem jih tudi iskala ... špikanje v jajčnikih, glavobol, mrazenje, slabosti, beli tok itd. Pa ni bilo nikoli nič, vedno le M. Zdaj ko pa sem zanosila, pa je bilo tudi isto kot vedno, čisto nič drugače .... popolnoma enako, tako da sem že vložke nosila s sabo, če bi se vlilo user posted image
Rekla sem si, da ko me bodo začele prsi bolet, takrat bom vedela, da sem noseča. No, pa me tudi tokrat niso. Potem sem na dan, ko bi mogla dobit M naredila test in je blo poz. Prsi so me pa potem kasneje začele bolet ... svašta.

No ja, sicer zdaj ne vem, če je vse ok, ker sem imela krvave izcedke .... grem v sredo h G in bomo videli .... kar bo pač bo, kakor je pač namenjeno ....

Želim vam čim več plusov še v juniju, čeprav so samo še 3 dnevi!!!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2009, 11:26

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

dan vsem skupaj!user posted image

da se vam še malo javim.

S* - pupa kako si mi kaj? Vidim da si danes spet delavna, božček mojuser posted image

Dini - gospa, kako se pučutiš sedaj!

Jada - saj bo vse vredu samo ne misli na najslabše ampak le pozitivno, držim pestke zate.

mi smo vredu v petek pa že imam NS in spet bomo videli svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

lep preostanek nedeljskega dneva vam želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem