writing-img

RE: II pričakujemo julija 2009

clock-img

17.07.2009, 13:53

clock-img

CJ

pencil-img

79

dini...NIČ NEGATIVIZMA!!!!!kaj bo pa bo, saj pa smo ja borke prve klase...če bo + user posted image  user posted image  karkoli pozitivnega super, če ne pa duramo dalje...kot že rečeno, ja pa saj ni hudič, da tudi do nas štorklja ne bo enkrat (ali večkratuser posted image ) zavila...kar pogumno...mislim nate...user posted image ...

clock-img

18.07.2009, 01:16

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

IZVIRNO SPOROČILO: CJ

dini...NIČ NEGATIVIZMA!!!!!kaj bo pa bo, saj pa smo ja borke prve klase...če bo + user posted image  user posted image  karkoli pozitivnega super, če ne pa duramo dalje...kot že rečeno, ja pa saj ni hudič, da tudi do nas štorklja ne bo enkrat (ali večkratuser posted image ) zavila...kar pogumno...mislim nate...user posted image ...

ja jest sem dala prošnjo za VEČKRAT...tko ene 3 krat...user posted image user posted image user posted image

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

clock-img

18.07.2009, 05:47

clock-img

CJ

pencil-img

79

...jaz tudi...ampak me en mau skrbi če bo tako dolgo vse skupaj trajalo, bom stara kakih 200 let user posted image

clock-img

18.07.2009, 07:19

clock-img

*pupsa*

pencil-img

486

dobro jutro....dini kje si da poročaš kako je šlo?

clock-img

18.07.2009, 08:18

clock-img

S*

pencil-img

3006

user posted image
Evo, da vas malo poživi za dobro jutro. Pri nas pada dež in je prav turobno, ma bo že ,saj je vikenduser posted image

clock-img

18.07.2009, 09:59

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

Heeeeej, ste me pogrešale, vidim. Bila sem na dopustu, uživala 100 na uro, tudi tečke nisem pričakala user posted image , tako da greva danes z mojim kupit test in ... bomo videli, a samo zamuja ali pa je ne bo...
do mojega rezultata pa upam, da se še kakšna nova nosečka javi :)

clock-img

18.07.2009, 10:48

clock-img

misk2

pencil-img

293

sporocam da je prisla vceraj user posted image .....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.07.2009, 11:02

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

MiniMiska: Joooj, dej že sporoč, kaj dogaja!!! Drzim pesti za pozitiven testek!!!!
misk2: user posted image user posted image user posted image
Js pa...sm dons probala BC mini, je bla druga črtica, ki ji ne morm rečt črtica, j ke bla prozorna...:) Ampak vidna, sam prozorna...kej takga tut še ne :)))

No, sej vem, da sm prezgodej, bom s kkšn dan mogla počakat...vsaj do jutri zvečer, da vidm, če tetka pride na obisk..

clock-img

18.07.2009, 16:39

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

Evo me... ni črtice, ni tetke user posted image  jutri ponovimo vajo, če se ne odloči priti na obisk (ni izcedka, ki je vsak mesec nakazoval prihod). Bomo videli, se pustim presenetit user posted image

clock-img

18.07.2009, 17:43

clock-img

Lori13

pencil-img

16

MiniMiška pozdravljena,

jaz se že zelo dolgo nisem javljala na forumu, pa sem se danes odločila, da vam povem mojo njnovejšo izkušno s temi testi.
Kupila sem first sign duo, in je pokaza user posted image , je res da je rahla ampaj sta pa dve črtici, takšni, da jih s prostim očesom lepo vidiš. Sem pa danes zjutraj naredila CB test pa je bila črtica komaj vidna. Tako, da počakaj par dni in če nebouser posted image , probaj znova s testi.

Z mojim dragim sva ful vesela, da je le uspelo, sedaj samo upam, da se bo obdržalo in da bo vse vredu, ker rahlo krvavim. Upam, da je to le vgnezditvena krvavitev in da ni kaj narobe. Vam poročam, kako bo, ker imama 30.07. pregled pri g. in upam, da mi potrdi te dve črtici, ki so se včeraj tako lepo pokazale.
A pa še to,  test sem delala zvečer in so res lepo vidne črtice, danes zjutraj pa sem ga ponovila pa se ne vidi tako lepo, tako, da je možno tudi da nisi ujela pravi trenutek v dnevu. Si pred tem mogoče preveč pila pa še test ni zaznal dovolj prisotnega hormona.

Lepo pozdravljam vse, ki upate in vse ki ste žeuser posted image , pa držite pesti, da mi uspe, saj sva se trudila kar dobrih devet mesecev.

ČAOuser posted image

clock-img

18.07.2009, 18:54

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

Lori13, hvala za tvoj odgovor in tvojo izkušnjo s testi. Seveda čestitke za user posted image  - naj se le obdrži in mirno in zdravo nosečnost! Oglasi se še kaj.
Jaz pa tudi ponovim test z jutranjim urinom in sporočim.

clock-img

19.07.2009, 09:18

clock-img

MiniMiska

pencil-img

303

Kot da se sama s sabo pogovarjam, ko nobene ni na forumu - zgolj za seznam sproočam, da se najavlja obisk - ravno ko sem šla test delat, je prišel tudi izcedek, ki napoveduje tetko user posted image  tako da me obarvajte modro. Gremo v nove boje.

clock-img

19.07.2009, 09:26

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: MiniMiska

Kot da se sama s sabo pogovarjam, ko nobene ni na forumu - zgolj za seznam sproočam, da se najavlja obisk - ravno ko sem šla test delat, je prišel tudi izcedek, ki napoveduje tetko user posted image  tako da me obarvajte modro. Gremo v nove boje.

user posted image user posted image user posted image

Pa kaj je s tem julijem, tako moder pa ni bil seznam še nikoliuser posted image   user posted image   user posted image

clock-img

19.07.2009, 09:33

clock-img

S*

pencil-img

3006

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

ALI  PRIČAKUJEMO JULIJA 2009   

XX.07. - Inana  user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - BEBIII
XX.07. -barvar user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - sarar ( 5.krog )
XX.07. - Kliki ( 9.krog po laparo )
XX.07. - dolydoly ( 19.krog )
XX.07. - tecnobica
XX.07. - mica77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
XX.07. - buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Lambada ( 13.krog )
01.07. - S@nny   user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.07. - Amethiste( 1o,krog )
02.07. - Aninimna2
07.07. - Aninimnauser posted image  ( 14. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
07.07. - LUNA83 ( 7.krog ) user posted image user posted image user posted image user posted image
10.07. - ziva1 ( 5.krog po L+H )
10.07. - biba77 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - limonita ( 1.krog po L+H ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.07. - *pupsa* (1.krog ) srečka user posted image user posted image   user posted image   user posted image
13.07. - S* ( 11. krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.07. - lolitaa83
15.07. - *sanela*
15.07. - NATAŠA35
16.07. - misk2 user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
16.07. - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
17.07. - Tanisha 

19.07. - Tejchy25 ( 12.krog )
20.07. - tropical (16. krog(8. po ss)
23.07. - zebra ( 18.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
24.07. - isabeaux ( 16.krog )
26.07. - Angel miss ( 1.krog )
26.07. - chloe ( 2. krog )
28.07. - sunprincess
29.07. - milabe
30.07. - Chi_Pita

JULIJK 2009 nas je: 38

Modrih :14 
Roza   :  1
Skupaj : 15

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*toba*
*Ursa30*
*Nattasha*
*Kliki*
*julieb*
*aqua77*
*tinncyka*
*Maisha*
*Anci Banci*
*Miklarom*
*Tiki55*
*Nončika*
*sonček85*
*Jada82*
*Lily86*
*JanaB*
*Giotti*
*larilu*
*pilotina*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR....................................................................31.25% SREČK NOSEČK
FEBRUAR............................................................26,09% SREČK NOSEČK
MAREC............................................................28,81% SREČK NOSEČK
APRIL........................................................22.73% SREČK NOSEČK
MAJ....................................................35,71% SREČK NOSEČK 
JUNIJ.................................................26,0SREČK NOSEČK
JULIJ.................................SREČK NOSEČK

user posted image

[/quote]

clock-img

19.07.2009, 09:58

clock-img

Nattasha

pencil-img

343

Kaj zdaj pupe moje!?! Jaz se opravičujem, ker nisem nič navijala, ampak sem se ukvarjala s sabo, svojo pikico in izcedki, tako da sem bila zdaj ene 14 dni full panična. Ampak se je vse umirilo in zdaj že malo lažje diham, zato sem tudi prišla sem pogledat, kako napredujete.

Pa sem žalostna z vami. Žal mi je za vse, ki vas je obiskala user posted image in seveda čestitke nosečki. Očitno je res premalo navijanja, zato zdaj ploskamo, imamo pom pom cofke in seveda navijamo "wuf!!!wuf!!wuf!!"

Res upam, da se bo poletje izkazalo in pomagalo tako plavalcem kot vašim maternicam, enim hitrost drugim akcijo, da bo avgust potem tolko bolj poln.

Držite se!!!!! Yeeeeeeey....

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

clock-img

19.07.2009, 17:21

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Živjo punce user posted image

Pa kaj zdaj to....človek gre na dopust...pridem nazaj pa si mislim...ziher bo vse roza...pol pa tole...šment...pa kaj je s tem julijem?!user posted image

Žal mi je za vse , ki ste pričakale user posted image  namesto user posted image ....ampak ne obupat...vsem nam bo uspelo...bote vidleuser posted image

Tejchy 25 ...mislim da si ti 2. user posted image  na tem seznamu za julij user posted image user posted image user posted image   jutr bo verjetno že roza in ne prozorna črtica...držim pestke...user posted image user posted image

No pr men pa...hmmmm...še mal bomo mogli počakat..pol pa bomo vidli...al nas bo spet user posted image  razočarala...al pa  bomo skakali do plafona od sreče...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

clock-img

19.07.2009, 17:24

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

Tko punce zdaj pa  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bo vsaj neki user posted image user posted image  še tuki v juliju ...gremo punce....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hitr delat user posted image user posted image user posted image

Smile and have fun user posted image .

clock-img

19.07.2009, 22:07

clock-img

tropical

pencil-img

2079

Moja user posted image je prišla danes, tako da sem zelo razočarana.

clock-img

20.07.2009, 07:08

clock-img

*pupsa*

pencil-img

486

DOBRO JUTRO ZASPANKE!!!
user posted image
Kaj ste vse na dopustu, kje je naša dini, ni ne duha ne sluha o njej?!?!

clock-img

20.07.2009, 08:09

clock-img

chloe

pencil-img

55

Dobro jutro,

tako modrega meseca pa se ne!!!! Hvala bogu, da je pri marcevkah 2010 vsaj nekaj noseck, kar mi daje se malo upanja.

Jaz sem tako nestrpna, najraje bi ze danes sla po test, ampak potem bi ga ziher ze jutri naredila, kar pa bi bilo fuuul prehitro in potem spet...razocaranje.

Pupsa, a si ti imela kaksne znake, ki so nakazovali, da ti je tokrat pa le uspelo?

Lep dan vsem!

clock-img

20.07.2009, 08:21

clock-img

*pupsa*

pencil-img

486

chloe nama je uspelo v prvo tako da sm bla itak full vesela in presenečena da je spet ratalo takoj...znaki mogoče isti kot v prvo, res hudo špikanje v jajčniku in "psiha" to se pravi vsi simptomi če sem full mislila na  to, drugače pa nič pretresljivega, II črtici že nekaj dni pred M....upam, da je vse o.k. ker imam prvi pregled šele 5.avgusta simptomov pa res nič....res da je bilo prvič tud tko sam...človek nikoli ne ve...kdaj pa jo ti ne pričakuješ?

clock-img

20.07.2009, 09:02

clock-img

S*

pencil-img

3006

Jutrčka!

Hvala za koffi. Jaz sem v službi in se počutim prav ponedeljkovo user posted image .  Mah sej bo, počasi, počasi...
Kje ste nove nosečke????

Tropical samo zate pa user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2009, 09:30

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

ooo...kavica pašeuser posted image

Pupsa...kolk dni po o in pred m si ti nardila prvi testek in kateri...pa kolk je bla vidna črticauser posted image

clock-img

20.07.2009, 09:30

clock-img

chloe

pencil-img

55

Oj, Pupsa si pa srecnica ti, kar v prvo?! Frajerka! Cestitam se enkrat! Koliko pa je tvoj ta prvi otrocicek star?
Jaz je ne pricakujem 26.7., imam pa tudi ze jaz doma enoletno pupiko. Oprosti za neumno vprasanje, ampak me zanima, koliko dni prej si delala test? Ler meni se ze cisto frka od neucakanostiuser posted image
No, upam, da danes dobimo se kaksno novo user posted image

clock-img

20.07.2009, 09:33

clock-img

isabeaux

pencil-img

994

chloe...pa ti imaš kake znake?

Pr men nič znakov,...no saj pr prvih dveh tudi ni bilo...

Je pa res, da so me nehale prsi bolet, ki pa so me sedaj bolele vsak krog od o naprej od hsc operacije...sedaj pa me ne bolijo...tko da upam da nam je res uspelo...no vsaj upanje imamo...dokler se ne vlije a neuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem