writing-img

RE: II pričakujemo julija 2009

clock-img

01.07.2009, 10:37

clock-img

dini

pencil-img

3108

Bomo imeli dvojčkeuser posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

clock-img

01.07.2009, 10:38

clock-img

biba77

pencil-img

3943

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Z user posted image vmes, tam na začetku junija je bla pa zdej te dni se mi zdi da je spet.user posted image

Ja, to je pa cisto in zelo mozno. Pri rednih ciklusih sploh.

Dvojcki: zakaj pa ne?user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

01.07.2009, 10:39

clock-img

dini

pencil-img

3108

Po kt imam neredne user posted image , ma jst sm že čist user posted image

clock-img

01.07.2009, 10:41

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ja, potem si pa na istem kot marsikatera od nas in si lahko reces samo vse je mozno in se se enkrat podpises pod "nikoli ne reci nikoli", ki ga imas na dnu posta.

Pa, res je vsem mozno, ves?user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

clock-img

01.07.2009, 10:43

clock-img

dini

pencil-img

3108

Nikoli ne reči nikoli 100000XXXX,pri nas nimamo dvojčkov tako da bi padla s stola če bi me to zadelo.user posted image

clock-img

01.07.2009, 10:56

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

ma ne bi padla dol, bi bila 2x vesela in to naenkratuser posted image user posted image

na moževi strani pa imajo dvojčke, samo zaenkrat niso še pri namauser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

01.07.2009, 10:58

clock-img

dini

pencil-img

3108

Rajši sanjam o tem, mislt rajši ne.

clock-img

01.07.2009, 11:06

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

user posted image user posted image user posted image dini pusti se presenetit...mene zebe v noge, pa še prsa me res bolijo - ne toliko bolijo, kot čutim napetost v njih, uhhhh

clock-img

01.07.2009, 11:06

clock-img

giotti

pencil-img

1675

Lep pozdravček od nosečke srečke user posted image

Javljam se v klub navijačic, lepo prosim user posted image user posted image user posted image Tudi mali je ravno zdaj brcnil, zato predvidevam, da se tudi on javlja v ta klub user posted image user posted image

Draga Dini, čestitke za poroko in naj se zdaj končno začne pravo družinsko življenje. Pa takšno kot ga imajo v filmih s srečnim koncem user posted image 7.7. pa še posebej navijam user posted image user posted image

NATAŠA35, ti pa kar delat ljubezen, ne pa test. Ja, mogoče test za ovulacijo, ne pa za nosečnost, saj če naj bi M prišla 15.7., kot si rekla na juniju, je ravno danes pravi čas za delanje ljubezni. Ker samo od misli na nosečnost, ne vem če bo kaj, razen če si posebna božja poslanka, kot je bila Marija user posted image Kakorkoli, naj se zgodi čudež user posted image
In vsem ostalim tudi želim same božje čudeže, navijam, da že boli user posted image user posted image user posted image

Vsem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 1.7.2009 11:07:54 >

clock-img

01.07.2009, 11:08

clock-img

dini

pencil-img

3108

Ja pustmo se presenetituser posted image

Oj giotti, danes sem misnla nate veš? A ni lep datum 7.7., a? Meni je ful. Hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ja lahk kar že začnem pisat pravljico.user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 11:16

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

ja giotti vem, da danes moram user posted image user posted image , ampak sem že nekaj dni v plodnih dnevih...bomo šli v akcijo, ti sam navijaj

clock-img

01.07.2009, 11:17

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro, pa smo v našem mesecuuser posted image Sem se mislila malo potuhniti, ampak sem se premislilauser posted image II pričakujem 16.7.

Hej Tiki55, kje si ti stara borka??? Sem te pogrešala in sem prav vesela, da si si premislila.

S*, ja pa sva spet skupajuser posted image Takole na trenutke kar obupujem od tega čakanja, saj me verjetno dobro razumeš, kajne. Ampak nimamo kaj, se borimo daljeuser posted image Kaj se dogaja pri tebi?

clock-img

01.07.2009, 11:18

clock-img

Tiki55

pencil-img

878

gospa dini good luck za julijuser posted image

clock-img

01.07.2009, 11:23

clock-img

dini

pencil-img

3108

Hvala ti Tiki55, jst tudi tebi želim srečo, dosti sreče, navijamouser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 11:53

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jutro, pa smo v našem mesecuuser posted image Sem se mislila malo potuhniti, ampak sem se premislilauser posted image II pričakujem 16.7.

Hej Tiki55, kje si ti stara borka??? Sem te pogrešala in sem prav vesela, da si si premislila.

S*, ja pa sva spet skupajuser posted image Takole na trenutke kar obupujem od tega čakanja, saj me verjetno dobro razumeš, kajne. Ampak nimamo kaj, se borimo daljeuser posted image Kaj se dogaja pri tebi?

Ja meni ni treba razlagat user posted image .

Pri nas čakamo na drugo kontrolo pri Rešu v avgustu in vmes čakamo na čudež, da se bo kaj prijelo po naravni poti. Če ne bo nič, greva po mojem septembra v prvi postopek ICSI.

clock-img

01.07.2009, 11:56

clock-img

dini

pencil-img

3108

S* navijamo da se že prej kej primeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 12:37

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

S* - jaz tudi držim pesti, da se prej primeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 17:02

clock-img

s@nny

pencil-img

95

Oj,

Prejšnji user posted image sem imela 01.06. - danes sem naredila test in sta dv črtice. druga se malo slabše vidi, test sem pa naredila ob Babychek ob 16:30h-ne zjutraj kot bi mogla.
A mislite da sem ali je to lahko kak lažni alarem user posted image

Slika testa: user posted image

LP

clock-img

01.07.2009, 17:07

clock-img

dini

pencil-img

3108

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 17:09

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Če bi se meni tkole pokazal, bi skakala do stropa. Črtica se vidi tudi na mali slikci, ne rabm velike odpirat.

Čestitam user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.07.2009, 17:11

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: s@nny

Oj,

Prejšnji user posted image sem imela 01.06. - danes sem naredila test in sta dv črtice. druga se malo slabše vidi, test sem pa naredila ob Babychek ob 16:30h-ne zjutraj kot bi mogla.
A mislite da sem ali je to lahko kak lažni alarem user posted image

Slika testa: user posted image

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

01.07.2009, 17:11

clock-img

ziva1

pencil-img

455

user posted image user posted image user posted image user posted image  se dobro vidi

clock-img

01.07.2009, 17:14

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

to je to ja čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

01.07.2009, 17:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: dini

Punce, meni je vse čudno. Imaš lahko 2 x v mescu O?

joj ženska kok kompliciraš,ti si že čist napsihirana, prov zal mi je ampak, če boš tok komplicirala boš težko zanosila,dj se mmal sprost uživi lajf ,pa k bo bo, če ne pa se boš mogla sprjaznt...pa ne bit odvisna od drugih misli s svojo glavo.
lep dan vam zelim!

clock-img

01.07.2009, 17:30

clock-img

testianka

pencil-img

102

joj dinio sej nas bolj muči radovednost kot tebe

s@nnyuser posted image user posted image user posted image

mi bomo pa test delali po morju ali pa tudi ne

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem