writing-img

RE: obutev na morju

clock-img

11.05.2009, 12:55

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Našemu se ne,pa ima drugače probleme glede potenja,zato imamo ravno crocse in geox.

clock-img

11.05.2009, 13:07

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

točno tako čim več bosi ...najbolj zdravo in ni potennja user posted image

clock-img

12.05.2009, 09:27

clock-img

zmajči25

pencil-img

517

Tamala ful rada nosi Crocse, samo kaj ko se ji noter noga grozno poti (imamo originalne), tako da za na plažo ji dam krokse, za vse ostalo imamo usnjene sandalčke in še od Fisher Price ene na paščke. Mora pa biti vsaj notranjost sandala usnjena, saj se ji v nasprotnem res ful potijo nogice. Trenutno smo še v lahkih supergah in tankih nogavičkah.

clock-img

13.05.2009, 13:25

clock-img

PIRANJA

pencil-img

576

hej Mič II, a japanke je sprejel dvoletnik? pa kako si ga pa motivirala? Moj cvergelj je zelo občutljiv na noge, dvomim, da bi jih nosil. Bi pa mami rada videla ja, da bi sprejel japanke!

clock-img

14.05.2009, 11:28

clock-img

bori2

pencil-img

408

Moja dva sta že dve leti v kroksih - lažnih sicer. me pa zanima katere japonkice obuvate vaše škratke. Lani smo nosili massove kao z "lesenim ločjem" na vrhu, najaraje pa sta nosita navadne "gumi" japonke iz HM-ja. Kje kupujete japonke ve?

clock-img

20.05.2009, 09:57

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Kako ste kaj prakticirale japanke? Kdaj zna otrok v njih sploh hodit?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem