IZVIRNO SPOROČILO: mmanca
ljupka pri nas imamo enega skoraj 12 letnika in 1 letnika. Tavelik je ratal takoj, ko sva se odločila za
, no na malega smo morali pa kar čakati, ampak ga imamo. In nekako čutim, da še nismo "kompletni", nikakor se ne bi mogla sprijazniti s tem, da je to to. Saj nam je luštno in radi se imamo, ampak želja ostaja. Tako kot rada rečem drugim, da je treba mislit pozitivno, govorim tudi sama sebi in prepričana sem, da se bo zgodilo tako, kot je prav.
Tebi je pa Jaka zelo pomagal
, je imel pa res močno željo, pa ti tudi seveda, in glej rezultat. Naj te čimbolj crkljajo!
Te popolnoma razumem...midva sva se zelo hitro po porodu ...kljub vsem težavam, odločila, da pa bi še enega

in res pravm da se vztrajnost poplača

ti držim pestke, da čim prej rata....
Glede ns...kot si rekla se sploh ne sekiram....tko da bo vse ok...samo pozitivne misli in bo
Teni...zdaj me pa trebuh boli...
tudi zate držim pesti, da bo en lep in velik
Tanjusi...kako dalec si ti že ?
Natasa...upam da si ok...res pij čim več magnezija...lahko tudi več kot 3 x 200mg...ne bo škodilo...boš videla...pa poskusi mirovat čim bolj...
Ja saj vem...še g. mi je rekla, ko sem rekla, da bi še enga, da sem pogumna...ampak želja je želja...in seveda sedaj upam na to, da so me tudi na hsc op. po porodu potem porihtali, da bo sedaj vse ok...pa seveda da ne rečem, da verjetno sedaj koga na

če mi bodod spet pametovali zdravniki...
Katjuška...pa ti...kako si...kaj počneš...kdaj delaš testek...?
Mojamura verjamem da ti primanjkuje časa, pa vedar je lepo da se od časa do časa vseen spomniš na nas...tvojemu da j mal za dihat...pol pa pač tko mal zvito...kolk bi blo fajn , če bi imel še enga...pa se bo omehčal...boš videla...pa pridno