IZVIRNO SPOROČILO: ajam27
Je katera morebiti začela z uvajanjem GH pri dopolnjenem 3. mesecu? Naš fantič ima tako močne krče, da ne pomagajo nobene kapljice ali masaža trebuščka. Tudi mleko smo že zamenjalil, pa nič. Joka po vsakem obroku najmanj 1 uro. Ker ne dojim ga hranim z adaptiranim mlekom. Prebrala sem, da pri zalivančkih lahko začneš z GH v 4. mesecu.
Prosila bi vas, da mi napišete svoje izkušnje.
Je kriza, ko si v tem situaciji...... Vsi rećejo, da naj začnemo GH pri 4mes ali
celo 6mes(to je prepozno zame) Pri naši sem začela pri 4mes, ker nisem imela nobene težave z njo in spi celo noč od 2mes naprej. Jaz sem že imela debato na naših strani o tem par mesecev nazaj, ko sem rekla, da bo svoji dala malo gres (do polovico male žličke) v njeno mleko pri 3mes. Moja mama je to dalala moji sestri, ko je bila 3mes stara (12let nazaj) ker je tudi imela hudo krče in je takoj bila brez krčev in spala celo noč. Sedaj pri 12 let oz. kmalu 13 let je popolnoma zdrava.
Recept: v vrelo vodo dadaš od polovice male žličke gresa. To vreš za kakih 5min potem odstraniš od plate in dodaš mleko (AM ali karkoli uporabljaš) Mleko ni kaj bolj gost, vendar imam čist malo gres notri, da bo lepo v trebušku.......
Ta recept je moja mama dala ene gospe (2 leti nazaj), ker tudi ona je imela hude težave z

in je poskusila in ni bila par dni je prišla moji mami in jo zahvalila......
Odločičtev je tvoj samo svoje izkušnje sem ti povedala
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm