writing-img

RE: Majčice 2009 - 6.del

clock-img

20.05.2009, 10:58

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

oo dudi pride mal vsake tolk mal precikirat...

grem pa se jest mal delat da ne boste sam ve pridnee...

clock-img

20.05.2009, 11:01

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja zlikam en body pa se spet usedem tle pred računalnikuser posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 11:06

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

Življenje je kratko, krši pravila, pozabljaj hitro , poljubljaj počasi , ljubi počasi, smej se nekontrolirano ter nikoli ne obžaluj tistega kar ti je pripeljalo nasmešek na tvoja lica

user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.5.2009 11:07:03 >

clock-img

20.05.2009, 11:18

clock-img

Anonimen

jz sem pa zdejle posesala, pa kosilo se kuha, pa z možekom urejava še zadnje podrobnostiuser posted image user posted image user posted image

jutri bo možek sam moj da mi bo pomagal do konca vse pospravit sploh tam k jz ne moremuser posted image
pa jutri bom lignje na žaru jedla k mi že cel teden pašejo, pa si jih bom šele jutri prvoščlauser posted image user posted image user posted image

nosek se mi je odmašiluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 11:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

grem na kofi...se slisimo!

clock-img

20.05.2009, 11:21

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ce na svoj rok se zmeri nc ne pokaze...npr..pr men pa pr pokici...pol mave preglede sam se v p a ne?? pa to na dva dni a ne??

jst v P hodim že 1 mesec,...zadnje 2 tedna vsak 2 dan! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

20.05.2009, 11:23

clock-img

elyy

pencil-img

461

Sej bo....še dober,da imamo tale možke,da nam pomagajo ane cveki?!
jst bom šla pospravljat mau pol pa tud kosilo kuhat,da bo do 3h narjen k moj pride domov**

spravla sm se uredit mau album in sm dala slikce gor,morem še od beby sobico,dat gor...sam to bom jutr,če ne bom predoug gor na rr!
grem se pol beremo**

clock-img

20.05.2009, 11:24

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

helou!

Kake fine pomočnike imate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men se čist meša, hormoni so na vrhuncu- tako da še dobro, da sem šivanauser posted image

Pokica, kaj naj ti rečem... Vem, kako se počutiš sedaj na koncu... Objemčki zate, želim da bo čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

20.05.2009, 11:28

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

helou!

Kake fine pomočnike imate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Men se čist meša, hormoni so na vrhuncu- tako da še dobro, da sem šivanauser posted image

Pokica, kaj naj ti rečem... Vem, kako se počutiš sedaj na koncu... Objemčki zate, želim da bo čimprej user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image _Kaj pa objemčki za naju s kati?! Na naju pa si čist pozablauser posted image
Jst sm pa kolesarila, zdej mam mal odmora. Pospravljala bom pa jutri z NOVIM sesalcem, ki ga dons dobim _Juhu. Pa dohodnino so mi dons najbrž nakazali, morm pol na bankomat pogledat...
flaska kako je Maja?A šivi te fejst bolijo? Revca. A si mela obroč za sedet? Jst si morm to še nabavt, pa kr neki odlašam- k upam, da ne bom šivana. Ah, ja...
pokica a si kej bolš?Une maline- user posted image  nič ne pomagajo!!!

clock-img

20.05.2009, 11:32

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Tanja, ostale se danes še kar dobro držite user posted image Pride kakšen dan, ko pa čisto vse dol pade, tako kot naši Pokici... KatMat pa spet divja, vidimuser posted image Ta babuška je pa res čisto nora heheheheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če pa ti ne boš pred rokom rodila, pol pa res ne vem kdo bouser posted image
Seveda pa še za vas Tanja, Kati, Lina, Krempeljček, Cveka- katera šeuser posted image Ziher vas je še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo čimprej in čimmanj bolečeuser posted image

clock-img

20.05.2009, 11:35

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

flaska kako je Maja?A šivi te fejst bolijo? Revca. A si mela obroč za sedet? Jst si morm to še nabavt, pa kr neki odlašam- k upam, da ne bom šivana. Ah, ja...
pokica a si kej bolš?Une maline- user posted image  nič ne pomagajo!!!

Maja je kar dobro, dojenje še mal nagaja- je ful lena. Za šive sem si pa v P kar haljo zvila, doma imam pa obroč. Ampak to je že bolje, pri Jakatu je bilo huje. Najbolj smotano je, ker sem ful švoh zaradi izgube krvi. Železa (hemoglobin) imam samo 87, pa upam, da se kmal popravi na normalno vrednost.

clock-img

20.05.2009, 11:36

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Hvala vsem za tople besede in da sočustvujete z mano! user posted image

clock-img

20.05.2009, 11:44

clock-img

dito

pencil-img

377

pokica_, Katmat in ostale, ki še vedno čakamo svoje user posted image - upam, da bomo čim prej rodile. Jaz sem imela včeraj CTG- Mali je sprva spal, tako da sem delala počepe. Popadki pa so spet bili, vendar sem še kar doma. Še dva dni imam do roka. V petek moram ponovno v P. Imam že vrh glave lažnih alarmov in že komaj čakam, da spoznam svoje dete.

Danes grem na dolg sprehod, pa v čistilno akcijo se vržem pa bo.

clock-img

20.05.2009, 11:47

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

flaska pa si dobila kaj železovih tablet? Pa konjsko meso je, k ful dviguje hemoglobin.

clock-img

20.05.2009, 11:57

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Ma smo vse v istem zosu! user posted image  Naše bebe pa nočejo vn pridet...kk touser posted image

clock-img

20.05.2009, 12:01

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Tanja une maline čisto čisto nič ne pomagajouser posted image

hvala tudi tebi FLASKA, upam, da si boš čimprej nabrala novih moči in da boš polna energije. user posted image

Jst sem danes res tečka....sem še zdaj mojga mal po tel. nadrla,...da kaj me tolk sprašuje kolk sn, pa kaj...če itk vidi da sn tečka, pa jezna na cel svet danes. Pač ni moj dan...res je težko razumet decom to?! user posted image

clock-img

20.05.2009, 12:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Tanja une maline čisto čisto nič ne pomagajouser posted image

hvala tudi tebi FLASKA, upam, da si boš čimprej nabrala novih moči in da boš polna energije. user posted image

Jst sem danes res tečka....sem še zdaj mojga mal po tel. nadrla,...da kaj me tolk sprašuje kolk sn, pa kaj...če itk vidi da sn tečka, pa jezna na cel svet danes. Pač ni moj dan...res je težko razumet decom to?! user posted image

POKI se strinjam s tem pa še marsičesa deci ne razumejo user posted image ...pa bo boljš boš videla... user posted image

clock-img

20.05.2009, 12:07

clock-img

Anonimen

no tako pa smo pospravili po kosiluuser posted image user posted image pa sladoled smo snedli, nos mi ne nagaja večuser posted image čuden tale nosuser posted image

ja jz mam pa sam še 43 uruser posted image pa bom imela akcijouser posted image madonca gre hiteruser posted image

clock-img

20.05.2009, 12:09

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

no tako pa smo pospravili po kosiluuser posted image user posted image pa sladoled smo snedli, nos mi ne nagaja večuser posted image čuden tale nosuser posted image

ja jz mam pa sam še 43 uruser posted image pa bom imela akcijouser posted image madonca gre hiteruser posted image

CVEKA prehlajena pa še ješ sladoled...saj ni čudno pol da je tako user posted image

clock-img

20.05.2009, 12:09

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Hvala Dudi! user posted image  Vse po vrsti ste zlate! user posted image  
Sj sem se mu že opravičla, da sem tečka, pa da naj me mal bolj zastopi...jst tud v nikogar ne rinem, če ima kdo kdaj slab dan...pač rabim malo mira, pa je pol za kako uro ok.
Boma si danes prvoščila en daljši sprehod po mestu, pa šla na sladoled, pa kako majčko kupit...pa bo kuj boljše! user posted image  Rabim malo odklopa, ko se mi zdi, da sem skos na relaciji dom-porodnišnica....in mi že vse preseda. Je treba spremembe uvest.

clock-img

20.05.2009, 12:12

clock-img

Anonimen

men je pa zdele dec reku, da ga je ustavla ena kolegica in ga je vprašala kojk čez rok sem in če bova imela dvojčkeuser posted image je rekla da sem tojk široka k soduser posted image user posted image no HB bom sam še dva dni širokauser posted image user posted image
sam sem se šla prov pred ogledalo postavt če sem res tojk široka kt drugi pravjouser posted image sej če ne grem v petek rodit me bo res raznesel k bučouser posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 12:14

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

CVEKA prehlajena pa še ješ sladoled...saj ni čudno pol da je tako user posted image

mah se sploh ne sekiram več, k user posted image mora vn tako al pa drugačuser posted image  

clock-img

20.05.2009, 12:15

clock-img

elyy

pencil-img

461

ooo cveki....sej res ti greš u petekuser posted image blagor se teb!!
no upam, da mi sporočiš srečni dogodek.....jst sm pa skor vse pospravla,se vse sveti doma.
Dons bom počasi pripravla torbo za v P. (kaj si dala ti noter),jst mislm,da je spet brezveze imet tok stvari(čist tko za osebo higieno,ostale stvari za malčka bo pa itak očka prinesu).
kdaj dobiš nakazilo prve porodniške?tud 15.6,koker jst?a veš,da se kr veselim......k bo večje nakazilouser posted image ....

clock-img

20.05.2009, 12:16

clock-img

Anonimen

pokica to maš pa pravuser posted image user posted image je treba se mal odklopit, da ne misliš sam na ... kako bo in kdaj bouser posted image

clock-img

20.05.2009, 12:19

clock-img

Leela

pencil-img

3101

cveka upam, da ne boš prhlajena. si ne predstavljam po CR bit prhlajen. Jaz si še nosu nisem mogla spihat (ne smejat, ne kašljat). Spinalna je pa samo malo neprijetna, ni tako hudo. jaz sem se po CR tolk tresla in sem vprašala anastezistko, če je to normalno pa je rekla da je. V tistih infuzijah, ki jih dobiš je ena snov, ki deluje kot adrenalin. Potem so mi na intenzivni dali apaurin. Je pasal user posted image .

blue če popek še ni zaceljen potem res nimaš kaj. Mojega so kopali, ko mu je popek dva dni prej odpadel. Se mu pa še zmeraj rosi - je krvav.

k.tja tvoje slikce še moram pohvalit sem pozabila. elyy tudi ti si lušna (pa tako resna user posted image ).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem