IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1
blue jaz sm to že zdaj en dan vidla...pa smo se mal pohecale da si že januarčica...
ja vem, sem vidla takrat k si napisala tud na forum... sam takrat mi je blo to čist tko.. zdej k sm pa sama vidla, mi jepa čist drgač zgledal... saem jo šla pozdravt tja med januarčice, sem ji napisala da mi je všeč njen nick
rozcaa čestitke za Urbana
trebušček jz ga tud pogrešam.. prej je bil tko lep, napet, zdej pa vse mehko, želatinasto
Tanja_ lepa stran tega da nisi več noseč je da spim na trebuhu... sam včasih tud ne morm k me joške bolijo.. pa morm bit spet na boku al pa na hrbtu... vidim da si naslednja... čakamo tvoj sms...
maš ZS HM84 držim pesti da je v ponedeljek tvoj dan in da pokuka ven še en z-majček
lake ja res se vidi da cveki ni na rr, k je vse tko tiho... ponavad se vedno kaj dogaja... a ne, moja je tud jutr stara 3 tedne... ostale pa še kr s trebuščki strašijo naokrog... ne vem kaj čakajo
pokica iskrene čestitke tudi tukaj... super... lepo se cartajte
dons nisem šla v šoping.. se mi ni da.. grem v ponedeljek... morm še plenice kupt... naša tok kaka da morm zalogo narest
dito vse najboljše za rojstni dan... čez dan mej žurko, zvečer pa nej te preseneti mali zmajček
Krempeljček vau, čestitke
*lina* jz bi tud pršla pogledat in slikat tega tvojga kolega...

mojga vržem zgor v sobo, pa mu dam še malo za čuvat, jz mam pa frej zakonsko posteljo