writing-img

RE: Majčice 2009 - 6.del

clock-img

25.05.2009, 10:53

clock-img

Leela

pencil-img

3101

čestitke butterfly in girly user posted image

petrazg super da ste doma.

clock-img

25.05.2009, 10:54

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

mislimj,da nekaj mojih bivših sošolk tam dela.user posted image

clock-img

25.05.2009, 10:59

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Dan!
Kok lepo, da ste me pogrešale. Sm bla že navsezgodej zjutrej sitna- eni ljudje res mislijo, da me s tem k mi povejo, da kaj še čakam in a že mislim rodit spodbujajouser posted image No comment...
Drugač pa- ČESTITKE VSEM NOVIM DRUŽINICAM IN Z-MAJČKOM!!!!!

Kati- no, zdej k maš iz prve roke info- kako ti v Postojni sprožijo? Kok časa je treba čakat? Kdo te pa je pregledal?Pa maš prou glede receptov za hitrejši porod. NIČ ne pomaga. Ko se odloči pride in to je vsa filozofija.
Jaz mam dons zvečer pregled pri G. Me prou zanima, kaj bo povedala.

petrazg  dobrodošla nazaj!Kaj ste bili v Lj. pri pediatrih?Ali v Celju? Sej si tam rodila, a ne?

Glede pokice je pa tud mene šokiralo. Ampak če grejo v Lj. k tej zdravnici, ki operira zajčje ustnice, imajo res srečo, ker je res 1A. Ful izkušena in ful dobro operira. Jaz sem videla dojenčke prej in po op. in je res dobro naredila.

clock-img

25.05.2009, 11:00

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Aja kati maš ZS.

clock-img

25.05.2009, 11:01

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

O Tanja sem bila sigurna ,da si odpotovala..user posted image

Jaz sem bila ta prvič teden čez rok pa ni noben niti pomislil,da bi mi sprožil porod,saj popoldan mi je pa voda odtekla.

clock-img

25.05.2009, 11:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

tanči!!!nisi me zapustila!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ena zenska je bla....tok nezna....ma jest mam same dobre izkusnje z dohtarji v po....v lj so res sami mesarji,z mojo g vred!!!!

sem ze mislila da si bila zjutri v po....ste ble ene dve bjodi se poleg mene pa sem mislila da je ena izmed njih ti...ce se prav spomnimm da si bjondiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 11:07

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

kati veš da te ne bom kar zapustila. Bjonda ja. Sitna bjondauser posted image Nism bla jst. Jst kar doma vztrajam. Me zanima, če bo mene tud G poslala v sredo kar v P na CTG. Al me bo še naprej ona vodila.K pol se pa res vidva najbrž. Sej ti maš tud verjetno spet v sredo- se ne spomnim če si napisala. A pa CTG delajo cel dan, al morš prit dopoldan? A ti se kar sama voziš?

oliva nisem še odšla. Razmišljam, če ni tako, ko pri vas, ko ste ime spremenili, se je odločila prit. Mogoče pa našemu user posted image  tud ni ime všečuser posted image

clock-img

25.05.2009, 11:10

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Tanja smo pol kar "tastaro" ime dali,pa je vseeno ven prišla.So babce kar čudno gledale,sva še v porodni tisto:Kaj zdaj,kako bo ime?A če bi Tina  al kaj?
kap..

clock-img

25.05.2009, 11:11

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tanja poki je napisala da imajo posvet pri plas. kirur. Kozeljevi al neki takega...popravi me če ni prav...user posted image ...in itak da to vse popravijo user posted image

clock-img

25.05.2009, 11:12

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Tanja smo pol kar "tastaro" ime dali,pa je vseeno ven prišla.So babce kar čudno gledale,sva še v porodni tisto:Kaj zdaj,kako bo ime?A če bi Tina  al kaj?
kap..

No, sem si kar oddahnila, k sva se zelo težko za ime zmenila. Ne vem, kaj bo, če bo naslednji isti spol. Če sploh bom še kdaj noseča, al bo tale kr skoz podnajemnikuser posted image

clock-img

25.05.2009, 11:13

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tanja poki je napisala da imajo posvet pri plas. kirur. Kozeljevi al neki takega...popravi me če ni prav...user posted image ...in itak da to vse popravijo user posted image

Ja, ja Koželjeva- to je ta ki sem jo mislila. Ona je ful stručkouser posted image

clock-img

25.05.2009, 11:13

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

kati veš da te ne bom kar zapustila. Bjonda ja. Sitna bjondauser posted image Nism bla jst. Jst kar doma vztrajam. Me zanima, če bo mene tud G poslala v sredo kar v P na CTG. Al me bo še naprej ona vodila.K pol se pa res vidva najbrž. Sej ti maš tud verjetno spet v sredo- se ne spomnim če si napisala. A pa CTG delajo cel dan, al morš prit dopoldan? A ti se kar sama voziš?

oliva nisem še odšla. Razmišljam, če ni tako, ko pri vas, ko ste ime spremenili, se je odločila prit. Mogoče pa našemu user posted image  tud ni ime všečuser posted image

ja v sredo ja....men so rekli da najrajsi vidijo da na preglede pridemo pred osmo...tko da grem zmer tko od pol osmih do osmih...ja upam da se v sredo vidive pa da se v zivo nasmejiva druga drugi kaj se pocneve doma

clock-img

25.05.2009, 11:14

clock-img

Anonimen

kaj pa jest ? me boste takole ignorirale ? user posted image

bila danes na A, pa na CTG, nič novega -------samo moža moram fajn izkoriščat....ko to mojemu povem, pravi : ''ja madona, a se ne morejo nič novega spomnit ? Zakaj pa imamo dohtarje ? ''user posted image

skratka, čakamo ane ?

clock-img

25.05.2009, 11:14

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ja v sredo ja....men so rekli da najrajsi vidijo da na preglede pridemo pred osmo...tko da grem zmer tko od pol osmih do osmih...ja upam da se v sredo vidive pa da se v zivo nasmejiva druga drugi kaj se pocneve doma

Hm. Varianta je pa tud, da nama ni do smeha, k bova obe s ful popadki na 3 minute?

clock-img

25.05.2009, 11:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

MA VRISKAM OD VESELJA!!!!!

lina zivjo!!!!tudi ti se doma??  ja krasno!!!dons sem pa res mal pozabila nate.....oprosti....

clock-img

25.05.2009, 12:00

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

25.05.2009, 12:02

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

MAS PA DOBER PODPIS

clock-img

25.05.2009, 12:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

MAS PA DOBER PODPIS

ampak res...heheh

clock-img

25.05.2009, 12:11

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

MOJ TICKER MI JE PA KR DOLOCU DA BOM NOSECA SE 1 TEDEN PA EN DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 12:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

MOJ TICKER MI JE PA KR DOLOCU DA BOM NOSECA SE 1 TEDEN PA EN DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja nč tko pač bo al kaj...no upam da ne no...user posted image

jaz mam tud novega

clock-img

25.05.2009, 12:15

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

Majčica Majch vam sporoča, da je šla rodit in je že v porodnišnici!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

25.05.2009, 12:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o MAJCH dihamo s tabo...dajmo...user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 12:19

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

DIHAMO S TABO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 12:28

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Bravo majch, dihamo!!!!

Nam trem s kati in lino pa očitno zmanjkuje bencina, če nas res kr vse prehitevajouser posted image
Ah, ja....

clock-img

25.05.2009, 12:31

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Dejmo, dejmo! Dihaj, dihaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem