cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Majčice 2009 - 6.del

clock-img

28.05.2009, 08:56

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobri jutro!

KatMat, držim pestke, da bo dons tvoj dan, a svečke si že dobila?

clock-img

28.05.2009, 08:59

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

HM84 čestitam !! user posted image user posted image

kati upam,da ti tista svečka pride do živega..user posted image user posted image  drugače bo treba res kakšnega s sondo poklicat..

si ne upam prilepit "tistega",evo pa enga pomočnika:

user posted image

clock-img

28.05.2009, 09:03

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

nisem se dobila nic...vizita je mem...pr nas pa nic novega...res bo potrebna kaksna ssssooondica...mugosa je pa sam cez vikend sem pogruntala...spet je bil likar zdele...drzte pestke da se kaj kmalu vidim z mojo strucko ker se mi ze mesa

clock-img

28.05.2009, 09:04

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

mal je guzva v tem dnevnem prostoru tko da vam oglasim se malo kasneje

clock-img

28.05.2009, 09:33

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Sej je že zdej mal bolj pesto na z-majčkih.
KatMat so pa pomoje vzel računalnik, ker je preveč gor visela user posted image . Al jo pa talep zdravnik pregleduje.

ja pomojm je tud tko... user posted image  user posted image  user posted image

Lina  sam da ne boš pol rodila kje v šopingu... user posted image

clock-img

28.05.2009, 09:34

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

katmat kaj še delaš na RR... pejt rodit... user posted image   user posted image *Lina* in papuaNG sta vsaj doma tko da mata še mal časa, ti k si pa v P bi pa tale nagajim z-majček že mogu vn padt... ga bom osebno pršla vn potegnt... kaj se pa zdej to pravi user posted image  user posted image  user posted image   že zdej dela mamici sive lase in skrbi, pa še na svet ni pršu,,... kaj šele bo pol k bo vzuni user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 28.5.2009 9:35:25 >

clock-img

28.05.2009, 10:30

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

nisem se dobila nic...vizita je mem...pr nas pa nic novega...res bo potrebna kaksna ssssooondica...mugosa je pa sam cez vikend sem pogruntala...spet je bil likar zdele...drzte pestke da se kaj kmalu vidim z mojo strucko ker se mi ze mesa

jojojoj, še kar tu user posted image user posted image user posted image Zdaj imam pa že jaz zadost, kaj šele tiuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

28.05.2009, 10:30

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Ah KatMat je šele v P všeč. Sami deci okrog nje letajo...Kristan pa to user posted image

clock-img

28.05.2009, 11:59

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

danes mi je likar reku da se ne bom dobila svecke...no pa cakajmo se malo...
blue!!!prpel traktor jo bom kr navezala ti pa gasa do konca!!!!zdej mam pa res ze dost...letanje po sotopnicah mi ne naredi nic,vceri sem svecko za prebavo prosila ker sem zaprta tud to ni nc pomagal...ne za srackat ne za popadke...evo zdele smo mel kosilo sem se dozo odvajala popila zravn upam da bo kaj...stare moje...ta teden zihr se ne bo nic...vsak dan se zbudim pa se bodrim da danes pa bo kaj pa je cedalje slabs...

clock-img

28.05.2009, 12:00

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

prosim za lulcke!

clock-img

28.05.2009, 12:16

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

prosim za lulcke!

he he... a je že tko hudo user posted image  user posted image

clock-img

28.05.2009, 12:17

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

evo končno uspeli poskus... zaključek - rabmo večjo banjo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 12:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

ooooo cartek mali!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 12:37

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

prosim za lulcke!

he he... a je že tko hudo user posted image user posted image

se huj!

clock-img

28.05.2009, 12:48

clock-img

Anonimen

mene pa zgaga dajeuser posted image

clock-img

28.05.2009, 12:50

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

prosim za lulcke!

Sej bo kmal sobota, če dela mugoša sam takrat. Bo naštimal ssssooondoooo. Pol pa gasa v porodno. Kati, mi gremo 10.6. na pregled za kolke. Glej da te ne vidim v dnevnem prostoru.

clock-img

28.05.2009, 12:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

prosim za lulcke!

Sej bo kmal sobota, če dela mugoša sam takrat. Bo naštimal ssssooondoooo. Pol pa gasa v porodno. Kati, mi gremo 10.6. na pregled za kolke. Glej da te ne vidim v dnevnem prostoru.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 12:57

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

mene pa zgaga dajeuser posted image

kaksen korencek pojej

clock-img

28.05.2009, 13:00

clock-img

majana79

pencil-img

8822

KatMat, veš kaj... Če boš ti junijka, potem bom jst julijka in tolk pa res ne mislim čakat. user posted image Navijamo kot nore, tvoja pupa pa nč. A bi se ti malo z njo pogovorila, tko, malo na oštro. Da zdej jo pa res že čaka pol RR in da jo hočmo videt. Čim prej, ta teden, brez debate. user posted image
Grem navijat, user posted image , ena naj ti pa tiste vaše pomočnike nalepi. user posted image

clock-img

28.05.2009, 13:11

clock-img

Leela

pencil-img

3101

katmat ma ti si še tle. Pošiljam ti pozitivne vibracije. Porod pa se mi zdi neradi sprožjo, še če ti voda odteče in nimaš popadkov te dajo na oddelek.

maja1488 kako to da imaš pregled kolkov 10.6.? Malo zgodaj je.

clock-img

28.05.2009, 13:19

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Meni so sprožli brez nič. Hvala bogu, oziroma hvala Likarju!

Leela, ful ima še nerazvite kolke in bova morali k ortopedu, če se ne bo spremenilo nič do 10. Zdaj povijamo ful na široko.

clock-img

28.05.2009, 13:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: Leela
maja1488 kako to da imaš pregled kolkov 10.6.? Malo zgodaj je.

ja tudi meni se tako zdi...midva imava šele 13.07. UZ...user posted image ...pri 2,5 meseca

clock-img

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

KatMat, veš kaj... Če boš ti junijka, potem bom jst julijka in tolk pa res ne mislim čakat. user posted image Navijamo kot nore, tvoja pupa pa nč. A bi se ti malo z njo pogovorila, tko, malo na oštro. Da zdej jo pa res že čaka pol RR in da jo hočmo videt. Čim prej, ta teden, brez debate. user posted image
Grem navijat, user posted image , ena naj ti pa tiste vaše pomočnike nalepi. user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aha sm že vidla user posted image

clock-img

28.05.2009, 13:26

clock-img

Leela

pencil-img

3101

maja1488 držim pesti, da bo boljše. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem