Še eno neumestno vprašanje: kaj pa možem pustite, da oblečejo vaše otroke? Ker vam garantiram, da bi zgorajnavedena kombinacija (modro, rdeče zeleno ali pa rdeče in roza) komot prišla izpod prstov mojega dragega... Kaj naj potem še njemu prepovem oblačenje tamale?
ena moja kolegica, k je šla rodit drugega otroka, je možu pripravla cunje za tamalga ( pa k je fant, k ni tolk komplicirano pomoje

) za cel teden! ( če bi slučajno bla več kot tri dni v p

) men se to zdi grozno in ponižujoče.
ko sem jaz šla rodit in me je lubi vprašal, kaj naj tamali obleče za v vrtec, sem rekla tamle je omara, boš že kej našu not

in sma bla zmenjena in pol tud enkrt ga nisem vprašal kaj ji je obleku, pa kaj je jdla in takšno. in sem ziher da sta se čist fajn pošlihtala, sploh glede na to da je tamala še živa
skratka - men se zdi to blazno ponižujoče, mož ne obleče prav/ne previje prav/ ne nafotra prav....nič ni prav, še prestopi verjetno narobe, po drugi strani se pa jamra, kolk nič ne pomaga in kolk so reve same za vse pri otrocih
drgač je pa men tud vseeno, zaenkrat si sicer še glih ful ne namišljuje tamala, pa tud sprašujem je ne

ker če jo vprašam a bi to oblekla al bi ono, pol že u iber zakomplicira

ko bo pa enkrat tam, da si bo hotla sama zmišljevat, si pač naj. bomo že preživel, moja sestrica je šla poleti enkrat v vrtec v gumjastih škornjih in spodnjih hlačah

se je ni dalo prepričat in je pač šla taka, mami je pa zravn cote nesla in sandale