writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

30.09.2009, 11:10

clock-img

Anonimen

pa če ve niste utrgane pol pa tut nevem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sem si pa glih kar slikce pripravla, zdej grem pa u BTC dat slike od poroke razvit in od Žigata. KONČNO user posted image user posted image user posted image Poroko smo meli 26.4.2008 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga je pa zaspančkal... Mah se bo pa zbudil user posted image user posted image user posted image user posted image

No lep dan... Uživajte v sončku... Jutri bo menda dež (čeprov tile naši vremenarji itak ne znajo nič kaj dosti napovedat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2009, 13:02

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Živa25 slikce si razvila pa še nam kako spet malo privošči. Kako svežo danes posneto.user posted image

Hvala vsem da navijate za mene, upam da tokrat pa res kaj bo samo pridno moravauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj grem pa malo po stanovanju pospravit da bo bolj sveže.user posted image

Uživajte v prelepem soncu.

clock-img

30.09.2009, 15:24

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

hihi, ste prave face. user posted image user posted image user posted image

živa, ta teden še ne grem. se ne dam. saj man zaj tablete in te mi štopajo popadke.

v torek man pregled pri G, on mi pa je že rekel, da do konca 36t, pol pa gremo. saj po eni strani bi se rada rešila, saj če bom donosila bo moje dete opet melo kar konkretno težo. aja, vsi se pa že pripravljajo na to, da bodo torili in mojemu dali konkretno delo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

30.09.2009, 15:43

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Ja ja Nončika ti še kar malo počakaj potem pa le pojdi v Rim. Seveda ne pozabi sporočiti kdaj bo to da bomo dihale s teboj.user posted image

Sem že veliko pospravila tako da rabim malo pavze in sem prišla malo prečikirat.

clock-img

30.09.2009, 17:55

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Sporočam vam,da je danes ob 16.45,našemu Sončku85,umrl ati.

Bodimo ji v oporo.

user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENO SOŽALJE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

30.09.2009, 22:05

clock-img

Anonimen

Evo kliki.. Naj ti bo user posted image

tkole sem včeraj kravce pasel, ko sem na babico čakal...
user posted image

tkole se znam tudi nasmejat
user posted image

tkole pa pančam na atijevem povštru, ko gre on delat midva z mami pa še malo uživava...
user posted image

LEP VEČER IN MIRNE SANJE VSEM BORKICAM!!!!!user posted image

clock-img

30.09.2009, 22:21

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

O hvala živa kak korenjak je že tale tvij fantiček.

Tudi mamicam lepe sanje.

clock-img

30.09.2009, 22:21

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

O ti lepotec mali živin...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

01.10.2009, 08:14

clock-img

NATAŠA35

pencil-img

1925

žiga je pravi cukerčekuser posted image user posted image user posted image sploh tu ko spi,iiiiiiiiiiiiiiii

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

clock-img

01.10.2009, 09:36

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jutrčka

Živa Žiga je pa res pravi cukerček user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nonči mislim nate user posted image user posted image user posted image

Kliki naj bo ta krog uspešen user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

01.10.2009, 10:23

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image user posted image user posted image user posted image  za slikiceuser posted image user posted image user posted image  kok je kjut user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

01.10.2009, 10:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image user posted image user posted image

kolk je Žiga zrasel user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.10.2009, 13:58

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Kje pa ste vse danes?

clock-img

01.10.2009, 14:00

clock-img

murkica

pencil-img

2075

Zdravo punce...

No jaz sem danes uradno na "porodniški" :DDD Si nisem mislila, da bom dočakala ta dan, pa je vseeno prišel. Tako, da danes sem si še vzela frej, od jutri naprej pa se začnejo priprave na našo miško: pranje, sušenje, likanje, priprava torbe za v porodnišnico zanjo in zame, da ne bo očka preveč zmeden :)))

Punce dejte mi povedat, a se je katera od vas odločila za darovanje matičnih celic. Midva razmišljava, da bi jih dala v javno banko, pa sicer upam, da z našo lepotičko ne bo nič narobe in jih nikoli ne bomo potrebovali, ampak lahko pa pomagajo kakemu drugemu otroku. Dejte prosim delit izkušnje z mano, če jih imate!!!

Drugače pa vsem lep pozdravček. Jst grem končno posravit posteljo, ker je še nisem uspela, potem pa počasi pripravit za kosilo.

Bodite lepo, pa se beremo.

Aja Živa, mali je prekrasen!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

clock-img

01.10.2009, 14:02

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Murkica uživaj v porodniški in upam da ti rata vse poštimat do poroda.

Lep pozdrav tudi tebi.

clock-img

01.10.2009, 17:03

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

živa, kak je mali kjut. lepotec mali.

murkica, jaz pa nastopim porodniško v torek. danes mi je zdravnica kao zaključila bolniško, oddala sem še zadnje bolniške liste na firmi.

kliki, živa ti je dala stimulacijo. vidiš kako malo bitjece rata če si vztrajen in priden. user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa totalno fuč. danes sem šla samo v ZD po bolniški list, oddala na firmi, šla not v trgovino in ko sem prišla ven z trgovine pa sem komaj čakala, da se pripeljem do doma. očitno gre res proti koncu. popek mam totalno izbočen že ene 2t, sramna kost mi bo počila.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

01.10.2009, 19:12

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Na hitrco - naša pupi:

user posted image

clock-img

01.10.2009, 19:27

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

se*,  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

01.10.2009, 21:09

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

ja stimulacija je prov fajna. Sam na žalostmoj hodi čist skurjen okoli in zvečer samo pade v posteljo. Sem pa za danes odredila obveznouser posted image .user posted image

Nončika ja kot kaže bo tale tvoja porodniška brezuser posted image  zelo kratka.
Lepo bodi in odpočij si.

Lep pozdrav tudi vsem mamicam in soborkam.

clock-img

01.10.2009, 21:33

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

pa še tu mal stimulacije
user posted image

nončika in murkica, čestitam za začetek porodniške!

kliki, tebi pa želim prav pohotno user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.10.2009, 22:10

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Se* kaka luštkana pupa.
Ledenka tale tvoj fant je pa pravi korenjak. Koliko je star?

Ja upam da bo moj dragi sposoben ker je že nekaj jamrov pa nisem popustila. Je treba user posted image user posted image user posted image na polno brez izgovorov.

Nočka vsem.

clock-img

01.10.2009, 22:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ledenka tale tvoj fant je pa pravi korenjak. Koliko je star?

5 mesecev bo v ponedeljek user posted image

clock-img

02.10.2009, 08:50

clock-img

spps

pencil-img

14046

ojla!
Kako ste kaj? mamice,nosečke in ostale borke?

katera je zdaj na vrsti,da dobi bebico? Nončika?

in ena slikca :user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

02.10.2009, 09:36

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

iiiiiii.... ajsiuser posted image user posted image user posted image user posted image  ga redno spremljam na fb-ju user posted image user posted image user posted image  je moj mali korenjakec.. toook srckan d komi cakam kdr das kakasno novo slikco user posted image user posted image

spps kok ste pa vi tud sikaniuser posted image user posted image user posted image   k tko lusno gledate user posted image user posted image user posted image

se* lepa lepa.. sm ti ze pod albumcek komentirala user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

02.10.2009, 09:40

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jutrčka user posted image

Sekica, Ajsi, Spps jooooj kolk smo fletkani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep peteeeeeeek user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem