writing-img

RE: Nova borba se pripravlja VI.

clock-img

07.10.2009, 11:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Piki, kerega armanija maš? user posted image

mam diamonds user posted image  

a me vohas user posted image user posted image user posted image user posted image

itaq user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.10.2009, 11:39

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jz mam pavzoooooooooooooooooooooo
kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dopisuj si z manooooooooooooooooooo

pa gigiiiiii pa ajsiii pa murki pa ziva pa soncek33, se* pa jazzy pa oktavija pa miska pa luna pa kliki pa  ojojojjjjj kok vas je jz sm pa blond pa jih pou pozabm user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm vam vsem plave potalala user posted image user posted image user posted image user posted image  tra la la

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

07.10.2009, 11:39

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ajsi a disim user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 11:47

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

pikicaO - ku,ku vidim teuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.10.2009, 11:54

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image   aquaaa lej k te bom popiunuuu user posted image user posted image

uau jz pa samogovore toucem user posted image user posted image  kok sm dobra user posted image user posted image  

lahko bi kdaj kej miska prsla pa mi mi kaksno plazico gor dala...user posted image

[jaz1]: in pikicao. kako si?  (zainteresiran pogled)

[jaz2]: bo bo, pa ti?  (prijazen odgovor in prijeten nasmesek, medtem se v ozadju ze slisi kako riba v morju igra harfo)

[jaz1]: ,a jz sm supr.. glih na plazi sedim pa noge v morje namakam, a mi kej zavidas? (posmehljivo vprasanje, ribi se je zdaj pridruzila se morska kumara ki spila bas)

[jaz2]: ja full in zato grem pa jz raj na smucanje user posted image user posted image   (ne povem kaj se je zgodilo potem s kumaro in ribo user posted image )

hihi to sta bili moji dve osebnosti user posted image user posted image user posted image  jih  mam se vec user posted image user posted image user posted image

sam ne smem vse izdat user posted image user posted image user posted image  

clock-img

07.10.2009, 11:56

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pikicaO - ku,ku vidim teuser posted image

a me slisis tud kako ti pojem user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 11:57

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

slišim, slišim, sam daj še mal bolj na glas, k mi neki odmevauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

07.10.2009, 12:01

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ne ne.. to ne odmeva... to mam jz vecglasno potje user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 12:05

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

aha,šol pa tak dober, bom jau malo zvočnike ojačalauser posted image da bo dmevalo kar po celi savinjski, naj folk čuje kak lepo poješuser posted image

clock-img

07.10.2009, 12:15

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

naj se cuje moj glasuser posted image user posted image user posted image

k odmeva v deveto vass

uuuu
jz sm pa se pesnik postala.. pa jz sm res multikultivator

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2009, 12:40

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Joj kake ti pokaš pujse.

No upam da ste naše nosečke OK.
Mamice se kot kaže sprehajajo s svojimi navihanci.
Borke pa čakamo kaj nam mesec prinese.

Danes sem že skoraj dobra samo malo sem dihidrirana pa mi ne paše nič pit tako da se kar silim.

Bodite še naprej lepo in uživajte v sončku.

clock-img

07.10.2009, 16:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

vroooočeeeeee user posted image

kliki, pir je boljš user posted image

piki je pa najbrž že pobegnila? user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

07.10.2009, 18:30

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

ledenka ej bom še to probala.user posted image

clock-img

07.10.2009, 19:10

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

aquaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jz mam pavzoooooooooooooooooooooo
kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dopisuj si z manooooooooooooooooooo

pa gigiiiiii pa ajsiii pa murki pa ziva pa soncek33, se* pa jazzy pa oktavija pa miska pa luna pa kliki pa  ojojojjjjj kok vas je jz sm pa blond pa jih pou pozabm user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sm vam vsem plave potalala user posted image user posted image user posted image user posted image  tra la la

user posted image user posted image user posted image vse se cartajo,danes sem bilča pri oktaviji in mala je prava lepotička,tko nežna,mala.Prav lepo jo je bilo cartat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.10.2009, 19:15

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

borke evo mene s pregleda.
Jutri imam amnio. user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavca je že čist dol, pa majčken sem že odprta. Jest sem pa mislila, da me kostanj pa grozdje napenjatauser posted image .
Pa spet me je čist ustrašla, da zdej mam pa res premajhen trebuhuser posted image . PA porka zakaj mi ne naredijo UZ-ja, sej tam se približno vidi kolk je Štefan velik a ne? Tko da sem se odločila, da naslednji teden že dihamo. Bo benika al pa erin sporočila, ko bo kej.
žižetkaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image
tetka lunca mi bo pa karto za v Rim zrihtala ane?user posted image

joj kako lepo ,komaj čakam novičko da si postala mami.No pa boš dočakalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

živa:mali je pa cev ti .Hvala ker me pogrešašuser posted image user posted image user posted image user posted image
MIKLA:HVALA DA JIH OBVEŠĆAŠ.zLATA SI

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

07.10.2009, 19:17

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

sonček85 - oj, kako? sej lahk k men tud prideš, sam jest žal nimam kaj dat za cartatuser posted image , bom pa drug teden jest tud mal prišla k tebi, če boš domauser posted image
ni blema, se mal zamotim, kaj čem

< Sporočilo je popravil miklarom -- 7.10.2009 19:18:47 >

clock-img

07.10.2009, 19:38

clock-img

Anonimen

ojla
mi smo pa dans prvi pregled in se je malo zredila z zalogouser posted image in ma zdej 3420g pa 51,5 je dolgauser posted image pridna pupa user posted image

jaz sm pa dobila eno ponudbo za službo da bi risala tko da mi je ful všče misel da bi doma delala in s tem služila dinarčkeuser posted image no bomo še videl,sej ponavadi se preveč veselim in potem ni ničuser posted image

clock-img

07.10.2009, 22:50

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

PIKICAO, AQUA in OSTALE - če ne bi imela ušes bi se smejala okoli glave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tolk se režim vašim "ispadom" he he

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

08.10.2009, 07:25

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

jutro! grem previt in dalje spat user posted image mali je trenutno v ležalniku, da se v miru pokaka user posted image

clock-img

08.10.2009, 08:13

clock-img

Anonimen

jutro!
mene pa buča boli še od včeriuser posted image

kako ste pa ve kej?

clock-img

08.10.2009, 12:03

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Oj lubice

Sam, da vas malo pozdravim, da mi ne bo pikica plavga pokazala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

08.10.2009, 12:38

clock-img

pogum

pencil-img

54

Punce, pozdravljene,

po večih mesecih se spet vračam.
Čestitam vsem, ki ste vmes postale nosečke in kot berem, ste že na koncu tik pred finalom - držim pesti za Vas.

Pa še novice od mene - v ponedeljek bila na pregledu končno, z postopkom pričnem v januarju, do tedaj pa se moram pripraviti.

Kakšen tretma priporočate - katere vitamine, maco, kaj še?

Gigi1 in vse ki ste na startu pred postopkom, uspešen štart.

user posted image

clock-img

08.10.2009, 13:21

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

dan vsem user posted image

pogum - user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazaj, in sem vesela da začneš januarja, pol boma pa ziher skupi tam trepetale

pikicaO -
ku,ku, kje si danes a te je veter odneseluser posted image

ledenka -
fajn je pasala tale kavica danes zjutraj, sem si postregla kar ono k je zajček gor, mi je bla tak všečuser posted image

gig -
pozdravčen nazajuser posted image

Larilu -
uh ti boga tvoja bučkauser posted image

clock-img

08.10.2009, 17:27

clock-img

Anonimen

miklaromček user posted image sem že boljš sam en košček čokolade pa je šel glavobol papauser posted image tko da zdej naslednjič namest lekadola čokoladauser posted image

evo drug teden začnem risat,tko da sam še izbrat bodo mogli ktero sliko bodo uporabili in voilauser posted image no seveda upam da bodo kakšno izbral,če pa ne pa tud nč hudgauser posted image

gigiuser posted image

nč vidim da nobene ni tko da lepo se mejte pa velik se smejteuser posted image

clock-img

08.10.2009, 17:43

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Kdaj se torej vidimo???? Srečanje?Ideje in predlogi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem